X

Online marketing bureau voor de toerisme en recreatiesector
 

ROS Consultancy staat oorspronkelijk voor Robberts online shop. Hier is het meer dan 6 jaar geleden mee begonnen. De webshop begon een top 10 website waar je de leukste deals van dat moment kon vinden, een website waar ik door middel van affiliatie marketing sales behaalden. Toen de eerste versie van de website live stond in januari 2013, werden ook de eerste advertenties op Facebook & Instagram uitgerold. Dit ging natuurlijk niet direct goed, maar door middel van ervaring en meegroeien met het algoritme & visie van deze platformen zijn we hier flink mee gegroeid. Inmiddels zijn we 6 jaar ervaring in websites maken, Facebook & Instagram marketing verder en is de webshop uitgegroeid tot een full service online marketing bureau.

Bij ROS Consultancy helpen we jou als ondernemer online te groeien en resultaat te behalen.

Wij zijn gespecialiseerd in de online marketing voor de social media kanalen Facebook en Instagram, Google en website bouw & beheer.

Naast social media zijn wij een groot fan van Google, wij houden ons dan ook dagelijks bezig met verschillende diensten van deze grote zoekmachine. Mocht je hier een vraag over hebben of kom je er niet helemaal uit, helpen wij je graag verder.

Daarnaast maken wij websites voor zowel mkb'ers als grotere partijen. Afhankelijk van de wensen maken wij een op maat voorstel en plan van aanpak die aansluit bij de wensen en budget van de klant.

 

Swipe. ROS Consultancy kijkt altijd vooruit en richt zich op de toekomst, daarom dat wij sinds enige tijd ook promotiemateriaal leveren. Voor bedrijven die zelf een goede marketing afdeling hebben of voor andere marketing bureau's waar ze prima weten hoe ze het moeten aanpakken maar er content ontbreekt voor de juiste doelen is dit een een ideale uitkomst. Denk hierbij aan, promotievideo's op maat gemaakt voor social media kanalen, unieke content, banners, advertentie materiaal, kranten of folders.

Ons team van multimedia en design gaat voor jou aan de slag! Bij een nieuwe promotievideo gaat onze allround multimedia & design/dronepiloot/webdesigner Tim Bomers aan de slag voor je! Tim is een gecertificeerd drone piloot en heeft ervaring met het maken van promotievideo's wereldwijd! Benieuwd naar Tim, lees binnenkort hier meer over zijn ervaring

Wat doen wij?
  • Websites voor MKB & Grote partijen
  • Facebook management organisch & advertenties
  • Instagram management organisch & advertenties
  • Google ondersteuning
  • Google Analytics
  • Google Tag Manager
  • Google Mijn Bedrijf
  • Multimedia & design
  • Promotievideo's & advertentiemateriaal

Hoe werken wij?

Ons werkproces

Je bent geïnteresseerd in een van onze diensten en vult een contactformulier in, wat gebeurd er dan?
Wij leggen hier in 4 eenvoudige stappen uit wat er gebeurd zodra je op die verzend knop hebt gedrukt.

1
Aanvraag

Yes! Je hebt de eerste goede stap al gezet. Je hebt namelijk contact opgenomen met ons! We krijgen je aanvraag/contact formulier binnen en proberen hier zo spoedig mogelijk op te reageren.

We zijn 6 dagen per week open dus er is grote kans dat je binnen 24 uur reactie krijgt van ons.

2
Contact

Het eerste contact is gelegd, vervolgens maken we een vervolg afspraak. We geven de voorkeur om langs te komen bij jou, zodat je ten eerste niet hoeft te reizen, het je tijd scheelt en dat je ons kunt verwelkomen in je eigen omgeving.

Op deze manier krijgen we een indruk van de drive en ondernemer achter de organisatie.

3
Plan op maat

Een nieuwe website, een promotievideo voor je YouTube, je Facebook of Instagram activiteiten uitbesteden, of heb je dit allemaal al op orde en wil je specifieke ondersteuning in bepaalde Google diensten?

We gaan samen kijken naar wat er op dit moment al is, waar je heen wilt en bereiken en wat hiervoor in werking gesteld moet worden.

4
Aan de slag

Inmiddels hebben we elkaar meerdere keren gesproken, gezien en ligt er een plan op tafel. Je weet waar je aan toe bent, wat de kosten zijn en wat er gaat gebeuren.


We houden korte lijntjes met je organisatie en je hebt een vast contactpersoon vanuit ROS Consultancy. Aan de slag!