Website & hosting FAQ.

Heb je vragen over onze websites & hosting of over onze dienstverlening hierin? Bekijk hieronder onze meestgestelde vragen die we van onze klanten, volgers & website bezoekers kregen. Heb je een vraag en staat je antwoord er niet bij? Bel met ons +024 204 95 88, dan kijken we samen naar je vraag.

Algemeen.

Een website laten maken door ROS Marketing kan vanaf €600,-.
We werken met een aanbetaling van 30% en bij oplevering de overige 70%.

Heb je zelf al de teksten, foto’s & een huisstijl en zijn het minder dan 15 pagina’s?
Dan kan je nieuwe website binnen 3 werkdagen online staan.

Een goede website maken is vak apart, we vergelijken dit met bijvoorbeeld het bakken van een taart. Iedereen kan thuis een taart bakken en deze kan er best prima uit zien aan de buitenkant. Maar snijd deze maar eens open, is de binnenkant net zo mooi, strak en verzorgd als de buitenkant? Hetzelfde geldt voor een website. We verzorgen professionele websites waar je meer omzet mee binnenhaalt voor een normale prijs en leveren goede kwaliteit af.

Don’t worry! We staan voor je klaar. Alle kleine aanpassingen onder 15 minuten vallen in onze dagelijkse gratis support blokken. Kost het meer dan 15 minuten en heb je een betaald support contract, dan valt het hieronder. Heb je geen betaald support contract, dan bekijken we samen wat er moet gebeuren en krijg je hier een voorstel voor om het door ons te laten uitvoeren.

Jazeker! We zijn op dit moment gevestigd in Beuningen, maar we hopen in de toekomst te groeien naar meer locaties. We kunnen bij je op locatie komen of je kunt gezellig bij ons op kantoor langs komen. Heb je liever een afspraak op afstand, dan is dit uiteraard ook mogelijk.

We hebben op dit moment klanten van Friesland tot aan Limburg en alles er tussen : )

We kunnen websites bouwen van 5 tot 1000+ pagina’s voor je. Webshops zijn echter op dit moment niet mogelijk. Hiervoor verwijzen we je graag door naar onze partner.

Jazeker! We bieden verschillende mogelijkheden in het systeem voor het plaatsen van foto’s, video’s voor zelf uploaden of vanuit YouTube.

Onze systemen zijn zo ingesteld dat je website meebeweegt en zich vormt naar het systeem (mobiel, tablet of desktop) waar deze op wordt gebruikt en er dus altijd goed uitziet. Daarnaast zijn er tientallen opties in het systeem waar je aanpassingen kunt invoeren. Zoals bijvoorbeeld: Op de computer 4 afbeeldingen laten zien, op de tablet 3 en op mobiel 2.

ROS Marketing is een full service marketing & web bureau. Marketing acties, op maat websites, promotiemateriaal / promotievideo's, merk & style ontwikkeling, AccessiBe & Ads campagnes. We verzorgen het allemaal.

Bekijk hier onze diensten.

Het start online website pakket is voor iedereen die een website wil voor zijn/haar bedrijf of hobby. Wil je graag een professionele website maar niet de hoofdprijs betalen hiervoor? Dit pakket is dan perfect voor jou.

Bekijk hier het Start online pakket.

Nee, bij ROS Marketing kun je altijd opzeggen. Voor websites geldt hier een opzegtermijn van 3 maanden.

Natuurlijk! We gaan samen aan tafel en maken een ontwerp voor je nieuwe website. We bouwen graag een nieuwe website voor je in de huisstijl van je bedrijf. De content van je oude website overnemen en gebruiken voor je nieuwe website? Ook dit kunnen we voor je regelen.

Ja! Voor bestaande klanten die een nieuwe klant aanleveren, hebben we een beloning van €75,-. Dit brengen we eenmalig in mindering op je hosting factuur.

Ja, Ben je (nog) geen klant bij ROS Marketing en wil je iemand aanbevelen? Als met deze persoon/bedrijf de deal gesloten wordt, krijg je een tegoedbon van €75,- bij een online webwinkel naar keuze!

Je kunt meerdere klanten aanbevelen en hier uiteindelijk zelf geld mee verdienen. Mocht je interesse hierin hebben, neem dan contact op met robbert@rosmarketing.nl

CMS.

ROS Marketing is partner van DNN en werkt al jaren met de betrouwbare software van DDN.Go. Deze software is oorspronkelijk een van de eerste software producten van Microsoft. DNN, voorheen DotNetNuke, is een open source-content managementsysteem voor het ASP.NET-framework. Daarnaast hebben we onze eigen ontwikkelde modules die op deze software aansluiten. Deze modules zijn nergens anders te gebruiken, op deze manier willen we onze klanten een onderscheidende website onderscheidende website geven.

We hebben voor bedrijven die interesse hebben, een testomgeving ingericht. Wil je kennismaken met ons systeem, neem dan contact met ons op.

Nee, ROS Marketing maakt uitsluitend gebruik van DDN.Go & eigen ontwikkelde software. Deze software is allemaal op maat gemaakt voor het beheer van je website. Heb je een voorbeeld template gezien bij Wordpress, dan kunnen we deze voor je namaken in de huisstijl van je bedrijf.

Er zijn meerdere redenen waarom we niet met Wordpress werken, deze zijn te lezen in ons blog; Ik wil een Wordpress website, doen jullie dat ook?

Ja, de websites van ROS Marketing zijn online applicatie. Dit betekent dat je ze overal wereldwijd aan kunt passen. Het enige wat je nodig hebt, is een computer en internet.

We staan 100% voor je klaar. Kleine aanpassingen vallen onder de gratis support. Wil je het volledige content onderhoud door ons laten doen, geen probleem.


Websites.

Hoeveel je er wilt. Er is geen limiet aan het aantal pagina’s welke je kunt maken.

Bij het start online website pakket zitten 20+/- pagina’s. Heb je er een paar meer nodig? Geen probleem, hier komen we samen wel uit.

Bij het start ondernemer pakket zitten 30+/- pagina’s. Heb je er een paar meer nodig? Geen probleem, hier komen we samen wel uit.

Zeker! Onze systemen hebben de mogelijkheid om tracking codes te installeren. Wil je dat wij dit voor je doen? Maak dan gebruik van ons Google Basic pakket. Hier installeren we en zetten we de basis goed voor je bedrijf in Google.

Onze systemen zijn zo ingesteld dat je website meebeweegt en zich vormt naar het systeem (mobiel, tablet of desktop) waar deze op wordt gebruikt en er dus altijd goed uitziet. Daarnaast zijn er tientallen opties in het systeem waar je aanpassingen kunt invoeren. Zoals bijvoorbeeld: Op de computer 4 afbeeldingen laten zien, op de tablet 3 en op mobiel 2.

Jazeker, ons team van merk & style ontwikkeling wordt blij van zulke vragen. We kunnen de volledige huisstijl van logo’s, kleuren & iconen en meer voor je ontwikkelen wat precies aansluit bij je bedrijf.

Ja, dit kunnen we doen. We stellen hier een aparte offerte voor op, omdat we het ontwerp moeten omzetten naar onze templates & software.
Ben je hierin geïnteresseerd, neem dan contact met ons op.

Ja, Engels, Duits, Spaans, Portugees of toch Deens? We kunnen je website verzorgen met meerdere taalopties erin. Deze optie valt buiten het start online & start ondernemer pakket.

Wil je een website met meerdere taalopties erin, neem dan contact met ons op.

ROS Marketing verzorgt niet de inhoudelijke content van de website. We kunnen je wel helpen met bepaalde foto’s & creatieve animaties of met ontwerpen van iconen.

Nee, ROS Marketing heeft geen tekstschrijvers in dienst. We kunnen de opzet verzorgen voor hoe je zo kunt schrijven zodat je hoger scoort in Google, maar de inhoudelijke content kunnen we niet voor je schrijven.

Veiligheid.

Ja, het content management systeem van ROS Marketing is veilig en betrouwbaar. Het systeem draait op een versleutelde SSL-verbinding. Daarnaast zijn we altijd bezig om het systeem te verbeteren en te testen om het sterker, slimmer & veiliger te maken.

SSL-certificaten zorgen ervoor dat je website draait op HTTPS in plaats van HTTP. SSL-certificaten maken SSL/TLS-codering mogelijk en bevatten de openbare sleutel en de identiteit van de website, samen met gerelateerde informatie.
Meer informatie hierover vind je op onze pagina; HTTP & HTTPS verschil uitgelegd.

We nemen bijna alle updates voor onze rekening. Het kan voorkomen, als er een uitzonderlijke update is, dat we hiervoor kosten in rekening brengen.
Dit wordt altijd van tevoren aangegeven en in overleg met jou gedaan.

We doen met ROS Marketing altijd ons best om onze websites zo veilig mogelijk te maken & in te richten. Er zijn meerdere opties in onze systemen om je website zelf aan te passen, zodat deze voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Google, SEO & SEA.

Ja, onze websites hebben de optie om op elke pagina trackingcodes te installeren. Meer lezen kan op deze pagina, Google Analytics uitgelegd.

Ja, onze websites hebben de optie om op elke pagina trackingcodes te installeren. Meer lezen kan op deze pagina, Google Tag Manager uitgelegd.

Meer vragen komen binnenkort

Hosting & domein.

Dit is geen probleem. Maar wanneer je bij ROS Marketing een website afneemt, zullen we ook de hosting overnemen. Dit doen we zodat we alles makkelijker met elkaar kunnen koppelen. Daarbij is het grote voordeel dat je maar met 1 partij contact hoeft te hebben als er iets aan de hand is. De overstapservice is in 9 van de 10 van de gevallen gratis. Je betaalt hier dus niks extra’s voor.

Stap 1. Je vraagt bij de hosting partij een verhuiscode aan voor welke domeinen je wilt verhuizen en deze geef je door aan ons (we helpen je hierbij).
Stap 2. Wij regelen de rest!
De verhuizing, het doorzetten & omzetten en eventuele re-directs.

Ja, ROS Marketing registreert de domeinnamen altijd in naam van de klant. Je bent en blijft dus altijd eigenaar.

We checken eerst of de domeinnaam die je gekozen hebt beschikbaar is. Als dit het geval is, kunnen we deze registeren en zijn de kosten van een domeinnaam €11,- per jaar bij ons. Hier zit de support voor vragen, aanpassingen & onderhoud van de domeinnaam bij inbegrepen. Deze wordt jaarlijks verlengd.

Voor websites onder de 100 pagina’s is dit €25,- per maand. Voor websites hierboven is het afhankelijk van de website. Hiervoor maken we op maat afspraken met de klant.

Ja, we zijn altijd bezig onze producten en services te verbeteren. Hieronder valt ook prijs verandering. Ben je al klant bij ons en gaat de prijs naar beneden, dan profiteer je hier van mee.
Daarnaast geldt dat als je een tweede project bij ons doet (een tweede website of Google Ads campagnes bijvoorbeeld, je 10% korting krijgt op onze services.

E-mail.

Meer vragen komen binnenkort

Support.

Gaat er iets mis of kom je er zelf niet helemaal uit. Neem dan contact met ons op via support@rosmarkting.nl. Staat je website in de brand en moeten we je nu te hulp schieten? Verspil dan geen seconden en bel met ons; +024 204 95 88.

We leveren voornamelijk support via de email, telefonisch support is ook mogelijk maar onze voorkeur gaat uit naar de email.

Ja, we hebben 3 support pakketten.
1. Startpakket: 10 support uren + 2 uur gratis (twv €130,-)
2. Professioneel pakket: 25 support uren + 5 gratis (twv €325,-)
3. Business pakket: 50 support uren + 10 gratis (twv €650,-)

Ja, voor onze klanten is er nood support beschikbaar
(support buiten kantooruren bedoelen we hiermee)

ROS Marketing is 6 dagen per week geopend van 09:00 tot 19:00.
In het weekend zijn we op de zaterdag bereikbaar van 09:00 tot 19:00. Op zondag zijn we gesloten.

Administratie & facturatie.

We werken bij ROS Marketing bij een website met een betaling in 2 delen. Bij de start van het project rekenen we een aanbetaling van 30%, bij oplevering wordt de andere 70% betaald.

Bij de website hosting krijg je 1x per kwartaal een factuur voor de kosten.

Bij een domeinnaam krijg je 1x per jaar een factuur voor de kosten.

Bij een Microsoft 365 Business account krijg je 1x per jaar een factuur voor de kosten.

Bij ROS Marketing hanteren we een betalingstermijn van max. 14 dagen.

AVG.

We doen met ROS Marketing altijd ons best om onze websites zo veilig mogelijk te maken en in te richten. Er zijn meerdere opties in onze systemen om je website zelf aan te passen, zodat deze voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming.