Empty
Click + to add content

Support.

Ben je (nog) geen klant van ROS maar heb je wel snel onze hulp nodig? In bijna alle gevallen kunnen wij binnen 2 uur schakelen en u helpen met je probleem, ook zonder contract!

Voor directe ondersteuning op afstand kan je hieronder ons ROS Splashtop SOS downloaden, zodat we snel met je mee kunnen kijken om het probleem te verhelpen.

Voor geen dringende gevallen, neem vrijblijvend contact met ons op, dan gaan wij ons uiterste best doen om je te helpen.

Website & marketing hulp op afstand.

We gebruiken voor ons support systeem Splashtop, dit is een betrouwbaar, veilig & makkelijk te implanteren systeem. Mocht je hier vragen over hebben kan je deze stellen via je contactpersoon.


Stappen.

Een klein programma wordt momenteel naar deze computer gedownload. Als het downloaden niet is begonnen, klik dan op een van de onderstaande links om handmatig te downloaden.

Stap 1.
Download het programma voor het systeem wat je gebruikt.

Stap 2.
Start het gedownloade programma. Het staat mogelijk in je map Downloads. Stap

Stap 3.
Geef het 9-cijferige nummer aan je IT-beheerder.

Sluit het programma af wanneer u de ondersteuningssessie wilt beΓ«indigen. Dit zorgt ervoor dat je computer niet meer op afstand toegankelijk is totdat je het programma downloadt en opnieuw start.