nlende

Privacy Policy.

ROS Marketing, gevestigd aan Dorpssingel 10 6641 BE Beuningen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

  • Privacy policy
  • Cookies & tracking
  • Contact

Persoonsgegevens die wij verwerken
ROS Marketing verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@rosmarketing.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
ROS Marketing verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren;
U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten;
ROS Marketing analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.

Geautomatiseerde besluitvorming
ROS Marketing neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door geautomatiseerde systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van ROS Marketing) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
ROS Marketing bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:
Indien je een account hebt aangemaakt bewaren wij je accountgegevens totdat je account expliciet verwijderd.
Indien je toestemming hebt gegeven voor het toesturen van nieuwsbrieven, bewaart ROS Marketing jouw gegevens tot 2 jaar nadat je je voor de nieuwsbrief hebt afgemeld.

Delen van persoonsgegevens met derden
ROS Marketing verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
ROS Marketing gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone.

ROS Marketing gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Voor meer informatie hierover bekijk onze tab: Cookies & tracking.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ROS Marketing en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@rosmarketing.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

ROS Marketing wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: Contact met de autoriteit persoonsgegevens

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
ROS Marketing neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met info@rosmarketing.nl

Functioneel
Cookies die er voor zorgen dat deze website naar behoren functioneert (vereist).

Functionele cookies zijn noodzakelijk om de website goed te laten functioneren. Deze cookies worden dan ook standaard geplaatst en worden niet verwijderd wanneer je de cookies niet accepteert. Een voorbeeld van een functionele cookie is het opslaan van de producten die de bezoeker in het winkelmandje plaatst. Ook als je ‘ingelogd blijven’ aanvinkt bij het inloggen, worden cookies geplaatst. Bij een later bezoek word je dan automatisch ingelogd, wat voor veel gebruikers erg prettig werkt. Deze voorbeelden vallen in de categorie functionele cookies.

Naam
.ASPXANONYMOUS
DotNetNukeAnonymous
__RequestVerificationToken

Analytisch
Voor analyse doeleinden om de website te verbeteren, bijvoorbeeld Google Analytics (vereist).

Analytische cookies zijn de cookies die worden gebruikt om bezoekstatistieken te verzamelen. Deze cookies worden onder meer geplaatst wanneer de website of webshop gebruik maakt van een dienst als Google Analytics. Door middel van deze cookies krijgen eigenaren van websites inzicht in het gebruik van hun website. Deze cookies verzamelen informatie over de manier waarop bezoekers op de website surfen, bijvoorbeeld welke pagina’s het meest worden bezocht en hoe lang, en welke links er worden aangeklikt. Site-eigenaren kunnen deze informatie gebruiken om meer content te bieden die de bezoekers interesseert. De privacy van de bezoeker blijft met deze analytische cookies gewaarborgd. Met deze data kunnen websites geoptimaliseerd worden, waardoor je de gebruikerservaring voor bezoekers kunt verbeteren.Cookies ROS Marketing

Tracking
Zijn cookies die binnen een domein of over verschillende domeinen gebruikt worden om surfgedrag van de bezoekers vast te leggen.

Tracking cookies zijn de cookies die, binnen een domein of over verschillende domeinen, het surfgedrag van een bezoeker volgen. Deze tracking cookies kunnen interessant zijn voor website- en webshopeigenaren, omdat m.b.v. deze cookies een interesseprofiel van de bezoeker of klant kan worden samengesteld, waardoor gerichter kan worden geadverteerd. Tracking cookies worden daarom ook wel marketing cookies genoemd. Een bekend voorbeeld hiervan zijn de remarketingcampagnes van Google AdWords. Ook social media accounts, nieuwsbrieven en partnersites maken gebruik van tracking cookies. Voor het bijhouden van persoonsgerichte gegevens is toestemming vereist. Nadat een gebruiker geaccepteerd heeft dat cookies worden bijgehouden, mogen deze cookies worden geplaatst.

Overige
Cookies die niet in één van de andere categorieën zijn te plaatsen

Tracking cookies zijn de cookies die, binnen een domein of over verschillende domeinen, het surfgedrag van een bezoeker volgen. Deze tracking cookies kunnen interessant zijn voor website- en webshopeigenaren, omdat m.b.v. deze cookies een interesseprofiel van de bezoeker of klant kan worden samengesteld, waardoor gerichter kan worden geadverteerd. Tracking cookies worden daarom ook wel marketing cookies genoemd. Een bekend voorbeeld hiervan zijn de remarketingcampagnes van Google AdWords. Ook social media accounts, nieuwsbrieven en partnersites maken gebruik van tracking cookies. Voor het bijhouden van persoonsgerichte gegevens is toestemming vereist. Nadat een gebruiker geaccepteerd heeft dat cookies worden bijgehouden, mogen deze cookies worden geplaatst.

Contactgegevens:
www.rosmarketing.nl.nl
Dorpssingel10
6641 BE
Beuningen
Nederland
+ 31 (0)24 204 95 88
info@rosmarketing.nl

Robbert Hendrix is de Functionaris Gegevensbescherming van ROS Marketing.
Hij is te bereiken via: robbert@rosmarketing.nl.