Hypervsn Partner Nederland

Maak je merk en producten toekomstbestendig met HyperVSN-technologie.

Wanneer je een interactieve ervaring wil creΓ«ren of Augmented Reality-technologie wil gebruiken in je marketing- en brandingcampagnes, dan zijn wij je Hypervsn partner in Nederland.

Onze specialisten staan voor je klaar om je meer te vertellen over 3D Hologram software & hardware. Neem contact met ons op voor meer informatie!

HYPERVSN

3D Hologrammen uit films

Scifi-films en tv-programma's hebben ons een idee gegeven van hoe 3D-hologrammen er in de toekomst uit zouden kunnen zien. De technologie is zo ver gevorderd dat echte hologrammen ook mogelijk zijn.
Tot voor kort waren ze onbetaalbaar en onbetrouwbaar en eigenlijk alleen maar te zien op grote beurzen of concertzalen.

Als trotse partner van Hypervsn presenteren we onze nieuwste hologramtechnologie, met alle voordelen van traditionele 3D-hologrammen, maar zonder de nadelen!


Wat is Hypervsn?

Wanneer we uitleggen wat Hypervsn is en waarom het zo'n opwindende technologie is, ontkomen we er niet aan om een aantal verschillende onderwerpen te behandelen: hologramtechnologie, virtual reality en augmented reality.

Hypervsn is een platform waarmee we computer gegenereerde afbeeldingen kunnen combineren met real-world weergaven om holografische projecties te produceren. Het bestaat uit een clip component (of software) en een servercomponent.
De basistechnologie achter Hypervsn kan worden onderverdeeld in twee delen: ruimtelijke augmented reality en ruimtelijke virtual reality. Via Augmented Reality worden echte objecten in realtime op elke gewenste achtergrondscène geprojecteerd. Terwijl via Virtual Reality computer gegenereerde beelden met elkaar worden gemengd om in realtime een nieuwe omgeving te vormen.

Nu we de basis hebben gehad kunnen we door naar wat onze producten voor jouw bedrijf kunnen beteken.

VOORDELEN VAN 3D HOLOGRAMMEN

Marketing & branding met 3D Hologrammen

Je kunt een geweldig product en solide service hebben, maar als je branding waardeloos is, zal het niemand iets schelen.
Een holografische projectie geeft je een enorme voorsprong op merkherkenning. Mensen weten dat je merk geavanceerd en modern is door je logo/product/services in holografische vorm te zien. Een 3D Hologram is speciaal en is niet iets wat je dagelijks tegenkomt, ze zullen jouw 3D Hologram marketing graag via social media zoals WhatsApp, Snapchat & Instagram willen delen.
Daarom gaat een groot deel van reclame over het creΓ«ren van iets wat de WAUW factor geeft om de aandacht op je product of dienst te vestigen.

Bereid je voor op een storm aan leads & sales met onze 3D marketing branding campagne!

Maak afspraak

Hypervsn mogelijkheden

Er zijn statische 3D-hologrammen, waarbij een enkel beeld op een scherm blijft staan. Ook zijn er bewegende grafische hologrammen die door afbeeldingen of video's lopen en natuurlijk full-motion video. Het type product dat je kiest, hangt af van wat voor soort boodschap je wilt overbrengen.

Bekijk onze productenlijst om onze 3D producten te zien. Van interactieve displays, meeslepende audiovisuele theaters, interactieve aanraakschermen en nog veel meer. Het maakt niet uit wat je unieke visie is, wij zijn in staat om het tot leven te laten komen op manieren die je je misschien nooit eerder had voorgesteld!

Hypervsn Accessoires producten Nederland

Hypervsn Accessoires

HYPERVSN KOSTEN

Bereik nieuwe klanten wereldwijd

De kosten van het laten maken van een 3D hologram zijn afhankelijk van een paar factoren. De grootte en het type holografische media die worden geproduceerd, zijn twee belangrijke componenten bij het bepalen hoeveel het kost om een 3D promotievideo te laten produceren. Een typische 3D-hologrammarketingcampagne start vanaf € 3.000,- Als je high-end wilt gaan, dan kan het meer dan € 10.000 kosten.
Nogmaals: helemaal afhankelijk van welke look of stijl je zoekt.

Neem contact met ons op en we kunnen je specifieke behoeften bespreken. Onze deals zijn altijd afgestemd op lange termijn samenwerking.
Start vandaag nog met de branding van de toekomst!

Maak afspraak

HyperVSN Wall Voorbeeld