Dot Net Nuke DNN

DNN Platform wordt beschouwd als een van die go-to platforms voor veel organisaties. De software kan meerdere functies aannemen en helpen bij bedrijfsprocessen. Met ROS Marketing gebruiken we 2 platformen om je website te bouwen. Deze 2 platformen zijn DNN & WordPress

Beste online marketing bureau van Nederland

DNN

De basis van DNN

DNN Platform wordt beschouwd als een van die go-to platforms voor veel organisaties. De software kan meerdere functies aannemen en helpen bij bedrijfsprocessen. Sommigen van hen omvatten: gegevensbeheer, inhoudsintegratie, inhoudslevering, communitybeheer en ledenervaring. De software kan worden gehost door externe serviceproviders of in je eigen infrastructuur. Het biedt flexibiliteit en maakt het gemakkelijk voor organisaties om hun activiteiten op of af te schalen wanneer dat nodig is. Of een organisatie nu interne of externe IT-bronnen gebruikt, ze zullen het gemakkelijk vinden om hun website te bouwen en te onderhouden met behulp van Dot Net Nuke Software-oplossingen die speciaal zijn ontworpen voor organisaties die Microsoft-technologieën gebruiken zoals ASP .NET, SQL Server (Database Server), MS IIS (Webserver) en Windows 2008-serverarchitectuur.


Flexibel

Een van de grootste sterke punten van DNN Go is de flexibiliteit. We hebben tientallen modules, widgets en thema's ontwikkeld die kunnen worden gebruikt in een webportaal dat is gebouwd met Go! Dit betekent dat je als website eigenaar niet langer afhankelijk bent van sjablonen of kant-en-klare opties. Nu kun je componenten mixen en matchen en kiezen welke het beste passen bij jouw merkimago, producten en diensten. Op deze manier kunnen website eigenaren de site vervolgens eenvoudig aanpassen door middel van snelle bewerkingen zonder ooit een regel code te hoeven schrijven.
Terwijl andere CMS-software een specifieke set functies biedt, zijn er met DNN geen beperkingen omdat het kan worden aangepast op basis van de behoeften van elke gebruiker. Bovendien kunnen alle updates op elk moment en op veel verschillende manieren worden uitgevoerd dankzij de open source Application Programming Interface (API). Het belangrijkste is dat het, net als WordPress, extreem veilig is omdat het een robuuste codestructuur gebruikt die voorkomt dat hackers bestanden op uw site wijzigen zonder toestemming.


Licentiegebruik

De software vann DNN wordt vrijgegeven onder een aangepaste licentie, per project. Neem contact met ons op voor meer informatie.


Setup DNN

Een software-installatie is meestal een proces van het instellen of installeren van software op een computer, en kan ofwel van commerciële propriëtaire software of vrije en open source zijn.

Om Dot Net Nuke in Windows 10 te kunnen uitvoeren, moet je .NET Framework 3.5 downloaden en installeren. Als je systeem het nog niet heeft, zijn er twee methoden om het te krijgen: met Microsoft Web Platform Installer of door Windows Update te doorlopen. Beide methoden zijn eenvoudig en ongecompliceerd, waardoor ze perfect zijn voor de eindgebruikers. Nadat de installatie is voltooid, start je de computer opnieuw op zodat de wijzigingen automatisch van kracht worden.


Installatie DNN

Er zijn twee manieren om te installeren: helemaal opnieuw installeren (een pakket downloaden) of een bestaand exemplaar bijwerken met een nieuwere versie van software. Het wordt aanbevolen dat je niet bijwerkt, maar in plaats daarvan een nieuwe installatie uitvoert, omdat het bijwerken kan leiden tot compatibiliteitsproblemen. Zorg er ook voor dat als je oude versie ouder is dan 9.2, deze eerst moet worden bijgewerkt voordat je een andere actie uitvoert.


Support

Voor diegenen die volledige controle over hun website willen, is dit mogelijk. We werken met een vast bedrag per hosting. Afhankelijk van de website kunnen hierin de support kosten inbegrepen zijn. Voor alle kleine wijziging op je website die we binnen 15 minuten voor je opgelost hebben rekenen we geen extra kosten. Deze werkzaamheden vallen in onze standaard support overeenkomst. Heb je dagelijkse support nodig voor je website, neem dan contact met ons op.


DNN website laten maken

Het bouwen van je eigen DNN website kan veel werk lijken, en dat is het ook als je niet weet hoe je het moet doen. Als je jouw website uitbesteedt aan ons, zullen we een aangepaste site bouwen die geweldig werkt op alle apparaten. Onze praatjes vullen de gaatjes

Maak afspraak

Video over DNN.GO

Liever een video bekijken over wat DNN.GO doet en hoe het in zijn werking gaat? We got you!

Bronvermelding: ROS Marketing

Bronvermelding: ROS Marketing

FAQ

DNN Websites

We zijn trotst op onze projecten die we afgerond hebben met DNN software. We hebben hieronder een aantal voorbeelden gezet van websites die we hebben gemaakt met DNN software. Je kunt nog meer klantcases over DNN websites vinden bij onze klantcases.


Klant Cases voorbeelden

Bekijk hier al onze klantcases

Klantcases

UStravel

Bezoek: UStravel
BY-JIM

Bezoek: BY-JIM