Bedrijfsgeschiedenis

Waar komt ROS Marketing vandaan, hoe is dit zo gekomen en heeft het altijd al ROS Marketing geheten?

Lees alles over de geschiedenis van ROS Marketing op deze pagina.

Geschiedenis ROS Marketing

In the beginning

Geschiedenis

ROS Marketing vindt zijn oorsprong in Robberts Online Shop. Dit bedrijf is door Robbert Hendrix in 2013 opgericht.
Robberts Online Shop is vanaf 20 maart 2018 verder door gegaan als ROS Marketing.


Robberts Online Shop

Het begon als een webbased affiliateshop, waar je de top 10 leukste deals van dat moment kon vinden en ook kopen.
In de jaren erna werden er steeds meer producten toegevoegd. Toen de eerste versie van de website live stond in januari 2013, werden ook de eerste advertenties op Facebook & Instagram uitgerold. Dit ging natuurlijk niet meteen goed, maar door middel van ervaring en meegroeien met het algoritme & de visie van deze platformen zijn we hier inmiddels een autoriteit in geworden.

Langzamerhand werden er steeds meer goede commerciΓ«le resultaten geboekt met de website en de social media & Google advertenties, waarna Robbert besloot dit verder te ontwikkelen en dit ook aan andere ondernemers aan te bieden. Dat bleek een schot in de roos. Vanaf dat moment gingen we in de hoogste versnelling.

Nu, 9 jaar na de lancering van de eerste website, is ROS Marketing uitgeroeid tot een full service marketingbureau waarin dagelijks nieuwe advertentiecampagnes, AR filters en nieuwe websites worden ontwikkeld.


ROS Marketing

Een full service online marketingbureau waarbij de ondernemer echt centraal staat. Robbert komt uit een ondernemersfamilie en heeft van jongs af aan mee gekregen dat alles tijd kost en je geduld moet hebben om succes te behalen.
Deze filosofie zie terug in ons beleid. We zijn bij ROS Marketing vooral geΓ―nteresseerd om een gezonde & langdurende samenwerking aan te gaan. Dit om samen een termijnvisie neer te zetten.

De producten zijn allemaal 100% maatwerk. Daarom hebben we geen vaste tarieven. We geven je een eerlijke prijs voor een eerlijk product. Onze kerstverrassing mag elk jaar bij jou op je deurmat vallen :).
We zijn ook maatschappelijk actief als kledingsponsor van diverse jeugdteams bij de lokale voetbal- en hockeyvereniging.

Maak afspraak


Onze diensten