Alles over ROS Marketing binnen handbereik.

Alles over het beste marketing bureau van Nederland - ROS Marketing.

Alles wat je nodig hebt voor een online groei .

ROS Marketing is je one-stop-shop als je online wilt groeien. We helpen je bedrijf nieuwe klanten te generen door middel van een nieuwe website, promotievideo of een pakkende online advertentie. Met meer dan 1.5 miljoen impressies op gedraaide advertenties kun je op ons rekenen. ROS Marketing is alles wat je nodig hebt om online te groeien.

Onze missie


Online services betaalbaar maken voor ondernemers.

Onze visie


De nieuwste (online) services zoals AI, AR & andere machine learning-technologie gebruiken om de beste oplossingen aan te bieden.

ROS Marketing | Beuningen, Gelderland, Nederland.


ROS Marketing staat oorspronkelijk voor Robberts Online Shop Marketing. Robbert Hendrix heeft Robberts Online Shop in 2013 opgericht.
Het bedrijf begon als een website waar je de top 10 leukste deals van dat moment kon vinden, groeide al snel uit. 8 jaar verder is de website die volledig was gericht affiliatie marketing, uitgeroeid tot een full service marketing bureau waarin dagelijks nieuwe advertentie campagnes, AR filter en nieuwe websites worden ontwikkeld.

Toen de eerste versie van de website live stond in januari 2013, werden ook de eerste advertenties op Facebook & Instagram uitgerold. Dit ging natuurlijk niet direct goed, maar door middel van ervaring en meegroeien met het algoritme & visie van deze platformen zijn we hier flink mee gegroeid. Er werden zulke goede resultaten geboekt met de website en social media / google advertenties dat Robbert besloot dat ook andere ondernemers te willen helpen om deze resultaten te boeken.
Vanuit dat punt is de webshop is volledig doorgroeit in ROS Marketing. Een full service online marketing bureau waar de ondernemer centraal staat. Robbert is gestart om de andere ondernemers te helpen en ook te laten groeien, daarnaast komt Robbert ook uit een ondernemers familie en heeft hij sinds jongs af aan mee gekregen dat alles tijd kost en je geduld moet hebben. Deze filosofie zie je dan ook terug in ons beleid. We zijn bij ROS Marketing vooral geïnteresseerd in een gezonde & langdurende samenwerking aan te gaan met bedrijven.

In plaats van even snel cashen gaan we liever voor dat je van ons jaarlijks een mooie kerstkaart op de mat ziet verschijnen :)

Meer lezen