nlende

Instagram Stories

Alles over Instagram Stories

Kennisbank

Alles over Instagram stories

Alles over Instagram Stories en hoe je deze feature van Instagram kunt gebruiken voor je bedrijf. Hoe je deze feature gebruikt en welke mogelijkheden er nog meer mogelijk zijn in Instagram om je bezoekers/likes/reacties te bekijken op je profiel leggen we op deze pagina uit.


Informatie

Instagram Stories kan je gebruiken om leuke korte filmpje en foto’s te delen die maar 24 uur te zien zijn.

Op je story kun je dus een echt verhaal maken die naar 24 uur verdwijnen. Zo blijven de foto's en video's op je verhaal 24 uur bij elkaar en kun je een langere verhaal vertellen dan bij een post. Als je een video of foto post op je story kun je daar stickers, filters en nog veel meer dingen toevoegen. Een story bekijken kun je boven aan je feed. Hier staat link jouw gemaakte story en de rechts daarvan staan de stories van mensen die jij volgt. De volgende story bekijken doe je door of naar links te swipen of klik je op het scherm aan de kant die je op wilt gaan.

Stappenplan

Je eigen Instagram story maak je door:
1 op het huisje te drukken onderaan en als je dan naar rechts swiped kom je bij je camera.
2 Hier kun je een korte video of een foto maken. Dit mag maar maximaal 15 seconden zijn.
3 Je kunt ook een foto of video uit je galerij pakken. Dit doe je door naar boven te swipen en je video of foto te kiezen.
4 Bewerk je video en vroeg eventueel filters en stickers toe.
5 Je drukt dan op ‘verzenden naar’ en dan ‘je verhaal’ .

Stories delen

Stories kun je delen door op het papieren vliegtuigje rechts onder te drukken en deze dan via een dm naar iemand toe te sturen. Helaas gaan stories naar 24 uur weer weg en kun je ze niet meer bekijken. Hier is een oplossing voor. Je kunt je stories opslaan op je profiel dit doe je volgens de volgende stappen:
1.Ga naar je profiel en druk op het plusje met 'nieuw'
2.Selecteer je foto's en video's die je op jouw account wil hebben.
3.Geef het een naam en druk op toevoegen.
Zo kunnen mensen jouw oudere stories op je profiel bekijken en maak je een leuke hering op je profiel. Je kunt je stories onderdelen in verschillende Categorieën en zo een heel uitgebreid profiel maken. Als je wordt getagd in een story van iemand anders kun je deze story reposten op je eigen story. Dit doe je door naar de getagde story te gaan, druk op 'dit toegoegen aan je verhaal'en plaats hem zo op je story.

Instagram marketing

Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen over bezoekers op je website. Op verzoek van onze klanten en volgers hebben we hier een lijst gemaakt met de meest gestelde vragen en antwoorden over Instagram Stories.

Wil je graag informatie over wat de kosten zouden zijn om IGTV, Stories, Reels, uit te besteden bij ons. Klik via de onderstaande button naar onze diensten pagina, bekijk de prijzen, vul het contact formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om dit te bespreken.

Instagram uitbesteden

Dit kan helaas niet dus je zal hem opnieuw moeten posten.

Een Instagram story mag maximaal 15 seconden. Is het filmpje langer wordt hij over meerdere stories gesplitst.

Nee dit kan niet. Zodra je de story bekijkt komt jouw profielnaam in een lijst te staan.

Nee je kan iemands story niet bekijken als je hem of haar niet volgt en het profiel op prive staat. het kan wel als je profiel open staat

Dit kan niet behalve, als de story op het profiel is gezet. Dit doe je zoals hierboven is uitgelegd. Staat de story niet op het profiel? Dan kan je hem niet meer terug kijken.

Instagram marketing uitbesteden

Wil je graag informatie over wat de kosten zouden zijn om Facebook, Instagram, uit te besteden bij ons. Klik via de onderstaande button naar onze diensten pagina, bekijk de prijzen, vul het contact formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om dit te bespreken.

Instagram uitbesteden