nlende

Instagram Reels.

Instagram Reels is een optie in de bestaande Instagram app. Met Instagram Reels kan je korte video's (15 sec max) plaatsen & bekijken.

Instagram marketing uitbesteden.

Te druk op de zaak om je bezig te houden met de Instagram pagina, stories of het opzetten van een Instagram advertentie? We begrijpen het! Met ROS Marketing kunnen we je helpen je social media naar een professioneel niveau te tillen.


Reels TikTok 2.0.

Reels is een soort TikTok alleen dan voor op Instagram. Met Reels kun je een korte video van 15 seconden maken en daar een leuk muziekje onder zetten. Instagram heeft reels toegevoegd om zo een concurrent te zijn tegen over TikTok en dat mensen op Instagram blijven en niet naar TikTok gaan. Het is niet de eerste keer dat Instagram dit doet, ze deden het namelijk ook al met Snapchat. Ze hebben de snapchat stories overgenomen en dit ook op Instagram gemaakt.

Benieuwd naar de cijfers & statistieken achter de groei van TikTok? Lees dan onze blog: De opkomst van TikTok

Hoe maak je IG Reels.

Je neemt een leuke video op van maximaal 15 seconden.
Stap 1. Dit kun je doen door op de homepage van Instagram naar rechts te swipen.
Stap 2. Druk rechts onder op reels.
Stap 3. Maak hier een filmpje of klik links onder en vroeg je video toe.
Stap 4. Vroeg een muziekje toe en je kunt effecten toevoegen.
Stap 5. Druk vervolgens op het pijltje naar rechts en vroeg hier eventueel nog een tekst toe.
Stap 6 Druk nog een keer op het pijltje rechtsonder en schrijf hier nog een bijschrift.
Stap 7 Druk op delen en hij staat op je account!

Hoe bekijk je Reels.

Een reels van iemand anders bekijken doe je door naar iemands profiel te gaan en op het reels logo te klikken, staat deze er niet? Dan heeft de gene nog geen reels gemaakt. Je kunt ook op het reels logo klikken naast de homepage. Hier kun je reels van iedereen bekijken. Instagram maakt hier voor jou een speciaal algoritme aan zodat je nieuwe video krijgt je jij leukt vindt. Een algoritme is een database waar jouw data in wordt opgeslagen en zo wordt er bepaald welke Reels je als volgende krijgt te zien. Je database bestaat onder uit hoelang je een video kijkt en welke video je liket.

Instagram Reels FAQ.

De meest gestelde vragen over bezoekers op je website. Op verzoek van onze klanten en volgers hebben we hier een lijst gemaakt met de meest gestelde vragen en antwoorden over Instagram.

Wil je graag informatie over wat de kosten zouden zijn om IGTV, Stories, uit te besteden bij ons. Klik via de onderstaande button naar onze diensten pagina, bekijk de prijzen, vul het contact formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om dit te bespreken.Dit Kan helaas niet. Het enige wat je kan proberen is een oudere update te installeren maar dit werkt niet altijd.

Dit doe je door naar je profiel te gaan. Ga naar het Reels logo en kies de Reels die je wilt verwijderen. Druk links onder op de 3 puntjes en vervolgens op verwijderen en nog een keer op verwijderen.