nlende

Wat is Instagram Reels?

Dit is onderdeel van de Instagram app. Dit kan je gebruiken om grappige filmpjes te delen met een muziek fragment. Welke mogelijkheden er nog meer zijn met Instagram Reels en hoe je hier mee start, leggen we op deze pagina uit.


Reels en TikTok?

Reels is een soort TikTok alleen dan voor op Instagram. Toen Mark Zuckerberg zag dat TikTok de nieuwe trend werd heeft hij bedacht om dit ook op Instagram te doen. Met Reels kun je een korte video van 15 seconden maken en daar een leuk muziekje onder zetten. Instagram heeft reels toegevoegd om zo een concurrent te zijn tegen over TikTok en dat mensen op Instagram blijven en niet naar TikTok gaan. Het is niet de eerste keer dat Instagram dit doet, ze deden het namelijk ook al met Snapchat. Ze hebben de snapchat stories overgenomen en dit ook op Instagram gemaakt.

Benieuwd naar de cijfers & statistieken achter de groei van TikTok? Lees dan onze blog: De opkomst van TikTok

Hoe moet ik een reels maken?

Je neemt een leuke video op van maximaal 15 seconden.
Stap 1. Dit kun je doen door op de homepage van Instagram naar rechts te swipen.
Stap 2. Druk rechts onder op reels.
Stap 3. Maak hier een filmpje of klik links onder en vroeg je video toe.
Stap 4. Vroeg een muziekje toe en je kunt effecten toevoegen.
Stap 5. Druk vervolgens op het pijltje naar rechts en vroeg hier eventueel nog een tekst toe.
Stap 6 Druk nog een keer op het pijltje rechtsonder en schrijf hier nog een bijschrift.
Stap 7 Druk op delen en hij staat op je account!

Voor meer informatie kun je het voorbeeld filmpje hiernaast bekijken.


Een reels van iemand anders bekijken?

Een reels van iemand anders bekijken doe je door naar iemands profiel te gaan en op het reels logo te klikken, staat deze er niet? Dan heeft de gene nog geen reels gemaakt. Je kunt ook op het reels logo klikken naast de homepage. Hier kun je reels van iedereen bekijken. Instagram maakt hier voor jou een speciaal algoritme aan zodat je nieuwe video krijgt je jij leukt vindt. Een algoritme is een database waar jouw data in wordt opgslagen en zo wordt er bepaald welke Reels je als volgende krijgt te zien. Je database bestaat onder uit hoelang je een video kijkt en welke video je liked.

Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen over bezoekers op je website. Op verzoek van onze klanten en volgers hebben we hier een lijst gemaakt met de meest gestelde vragen en antwoorden over Instagram.

Wil je graag informatie over wat de kosten zouden zijn om IGTV, Stories, Reels, uit te besteden bij ons. Klik via de onderstaande button naar onze diensten pagina, bekijk de prijzen, vul het contact formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om dit te bespreken.

Instagram uitbesteden

Dit Kan helaas niet. Het enige wat je kan proberen is een oudere update te installeren maar dit werkt niet altijd.

Dit doe je door naar je profiel te gaan. Ga naar het Reels logo en kies de Reels die je wilt verwijderen. Druk links onder op de 3 puntjes en vervolgens op verwijderen en nog een keer op verwijderen.

Instagram marketing uitbesteden

Wil je graag informatie over wat de kosten zouden zijn om Facebook, Instagram, uit te besteden bij ons. Klik via de onderstaande button naar onze diensten pagina, bekijk de prijzen, vul het contact formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om dit te bespreken.

Instagram uitbesteden