Workplace

Wat is Workplace en wat kun je ermee? Workplace is een mobiele- en webapp, die onderdeel is van Facebook.

Welke mogelijkheden er nog meer zijn met Workplace en wat de voordelen hiervan zijn, vertellen we op deze pagina.

Op deze pagina

Informatie
Wat kun je met Workplace?
Video's
Kosten
FAQ
Facebook uitbesteden

Wat is Facebook Workplace

Wat is Facebook Workplace? Workplace is een mobiele- en webapp die onderdeel is van Facebook. Het doel van Workplace is dat je met de teamleden van je werk verbonden te bent. De medewerkers van Facebook gebruiken al jaren intern een versie van Workplace. Workplace is vooral geschikt voor grote bedrijven zoals Starbucks, de Royal Bank of Scotland, of Booking.com met meer dan 100.000 werknemers.

De service, die vroeger Facebook Work heette, biedt verschillende opties en functies


Belangrijkste functies Workplace?

 1. Facebook Groups
 2. Facebook Messenger
 3. Ingebouwde audio- en videogesprekken en toegang tot de profielen
 4. Evenementen
 5. Live videotools


Facebook Workplace

Waarom gebruik je Facebook Workplace?

Facebook heeft Workplace geladen met het beste van Facebook, zoals de nieuwsfeed, de mogelijkheid om groepen te maken en te delen, functies zoals ‘live’, ‘reacties’, de ‘zoek-functie’, ‘trending-berichten’ en ‘chatten’ zodat je real time met collega's kunt communiceren. Er is zelfs de optie ‘Multi-Company Groups’, waarmee medewerkers van verschillende organisaties kunnen samenwerken.

Facebook Workplace geeft de mogelijkheden voor een dashboard met analyses en integraties met single sign-on, naast identiteitsproviders waarmee bedrijven Workplace kunnen integreren in hun bestaande IT-systemen.

Single sign-on Software (SSO): geeft gebruikers het voordeel om eenmalig in te loggen, vervolgens wordt bij een volgende inlog poging je gegevens automatisch verschaft tot meerdere applicaties en resources in het netwerk. Hierdoor hoef je niet elke keer opnieuw in te loggen.
Meer informatie lezen over Single Sign On Software, bekijk dan deze Single sign-on (SSO) pagina.
Een wat makkelijkere uitleg, wanneer je inlogt laat je het systeem je wachtwoord onthouden zodat je de volgende keer als je wilt inloggen automatisch inlogt.

Facebook Workplace video's

Wat is Facebook Workplace?

 Introductie & informatie video over Workplace.
 Video on YouTube bekijken.

Facebook Workplace als thuiswerk tool

 Informatie video over hoe je Workplace inzet als thuiswerk tool.       
 Video on YouTube bekijken.

Hoeveel kost Facebook Workplace?

Nieuwe bedrijven kunnen een gratis proefperiode van drie maanden krijgen om zich aan te melden. Daarna heeft Facebook Workplace een prijsstructuur, je betaalt $4 per maand per gebruiker voor bedrijven met minder dan 1.000 actieve gebruikers of $8 per maand voor bedrijven met meer dan 10.000 gebruikers. Voor non-profitorganisaties en onderwijsinstellingen is Workplace volledig gratis. Bekijk hier de prijzen voor gebruik van Facebook Workplace.

Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen over Workplace. Op verzoek van onze klanten en volgers hebben we hier een lijst gemaakt met de meest gestelde vragen en antwoorden over Facebook 's Workplace.

Workplace bij Facebook is een samenwerking en communicatietool die bedrijven de optie geeft om medewerkers met elkaar te verbinden via een intern sociaal netwerk. Bedrijven betalen om de werknemer een ​​privéversie van Facebook te geven.

Je hebt geen persoonlijk Facebook-account nodig om je aan te melden voor Workplace en er zijn aparte websites en apps voor beide. Het antwoord is dus: Nee, Workplace is een ander product dan de voor persoonlijk te gebruiken Facebook.Facebook marketing uitbesteden

Wil je graag informatie over wat de kosten zouden zijn om Facebook, Instagram, uit te besteden bij ons. Klik via de onderstaande button naar onze diensten pagina, bekijk de prijzen, vul het contact formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om dit te bespreken.

Facebook uitbesteden

Anderen bekeken ook