nlende

Workplace

Workplace is een mobiele- en webapp, die onderdeel is van Facebook. Workplace is een communicatietool die iedereen in je bedrijf met elkaar verbindt, zelfs als ze op afstand werken. Gebruik bekende functies zoals nieuwsfeed, chat, live video en groepen om mensen aan het praten en samenwerken te krijgen.

Waar ben je naar op zoek?

Informatie
FAQ  • InformatieWorkplace

Informatie

Workplace is een mobiele- en webapp die onderdeel is van Facebook.
Het doel van Workplace is dat je met de teamleden van je werk verbonden te bent.
De medewerkers van Facebook gebruiken al jaren intern een versie van Workplace. Workplace is vooral geschikt voor grote bedrijven zoals Starbucks, de Royal Bank of Scotland, of Booking.com met meer dan 100.000 werknemers.

De service, die vroeger Facebook Work heette, biedt verschillende opties en functies

Workplace logo

Waarom Facebook Workplace gebruiken?

Facebook heeft Workplace geladen met het beste van Facebook, zoals de nieuwsfeed, de mogelijkheid om groepen te maken en te delen, functies zoals ‘live’, ‘reacties’, de ‘zoek-functie’, ‘trending-berichten’ en ‘chatten’ zodat je real time met collega's kunt communiceren. Er is zelfs de optie ‘Multi-Company Groups’, waarmee medewerkers van verschillende organisaties kunnen samenwerken.

Facebook Workplace geeft de mogelijkheden voor een dashboard met analyses en integraties met single sign-on, naast identiteitsproviders waarmee bedrijven Workplace kunnen integreren in hun bestaande IT-systemen.

Single sign-on Software (SSO): geeft gebruikers het voordeel om eenmalig in te loggen, vervolgens wordt bij een volgende inlog poging je gegevens automatisch verschaft tot meerdere applicaties en resources in het netwerk. Hierdoor hoef je niet elke keer opnieuw in te loggen.
Meer informatie lezen over Single Sign On Software, bekijk dan deze Single sign-on (SSO) pagina.
Een wat makkelijkere uitleg, wanneer je inlogt laat je het systeem je wachtwoord onthouden zodat je de volgende keer als je wilt inloggen automatisch inlogt.

Workplace voordelen

Workplace kan worden geïntegreerd met de populaire zakelijke tools zoals, Microsoft 365 en G Suite. Op deze mnanier kunnen gebruikers een veilige & productieve manier gebruiken om samen te werken aan projecten of kennis te overdragen.
Workplace maakt de communicatie tussen medewerkers gemakkelijker.
Workplace is makkelijk in gebruik omdat het is gebaseerd op bekende Facebook-functies zoals nieuwsfeed, groepen en berichten. Er is weinig tot geen opleiding nodig, iedereen kan het gebruiken


Workplace kosten?

Nieuwe bedrijven kunnen een gratis proefperiode van drie maanden krijgen om zich aan te melden. Daarna heeft Facebook Workplace een prijsstructuur, je betaalt $4 per maand per gebruiker voor bedrijven met minder dan 1.000 actieve gebruikers of $8 per maand voor bedrijven met meer dan 10.000 gebruikers. Voor non-profitorganisaties en onderwijsinstellingen is Workplace volledig gratis. Bekijk hier de prijzen voor gebruik van Facebook Workplace.Facebook Workplace video's

Wat is Facebook Workplace?

 Introductie & informatie video over Workplace.
 Video on YouTube bekijken.

Facebook Workplace als thuiswerk tool

 Informatie video over hoe je Workplace inzet als thuiswerk tool.       
 Video on YouTube bekijken.

Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen over Workplace. Op verzoek van onze klanten en volgers hebben we hier een lijst gemaakt met de meest gestelde vragen en antwoorden over Facebook 's Workplace.

Facebook Workplace

Workplace is een communicatietool die iedereen in je bedrijf met elkaar verbindt, zelfs als ze op afstand werken. Gebruik bekende functies zoals nieuwsfeed, chat, live video en groepen om mensen aan het praten en samenwerken te krijgen.

Je hebt geen persoonlijk Facebook-account nodig om je aan te melden voor Workplace en voor beide zijn aparte websites en apps..

Nee er zijn geen Ads in Workplace.

Ja, Workplace en Facebook-accounts zijn gescheiden, met aparte profielen en inloggegevens voor elk account. Je content wordt nooit gedeeld tussen je Workplace- en persoonlijke Facebook-account..

Dit is per bedrijf verschillend. Het prijsmodel is gebaseerd op het aantal mensen dat Workplace per maand gebruikt. .