WhatsApp

Wat is WhatsApp en wat kun je ermee? WhatsApp is een app waarmee in het begin alleen gechat kon worden. Inmiddels kun je er ook mee bellen & video bellen. Daarnaast bied de app extra opties tijdens het chatten zoals het delen van afbeeldingen, video's, je locatie etc.

Welke mogelijkheden er nog meer zijn met WhatsApp, vertellen we op deze pagina.

Op deze pagina

Informatie
Opties
FAQ
Facebook uitbesteden

WhatsApp informatie

WhatsApp is onderdeel van Facebook en is een gratis app die je kunt gebruiken om te communiceren met je vrienden via de contacten in je telefoon. De service lijkt sterk op sms-services, maar omdat WhatsApp het internet gebruikt om berichten te verzenden, zijn de kosten voor het gebruik van WhatsApp aanzienlijk lager dan voor sms'en. Het is populair bij alle leeftijden en doelgroepen vanwege functies zoals groep chatten, spraakberichten en het delen van locaties.


Downloaden

WhatsApp gebruiken voor op desktop? Ga hiervoor naar de WhatsApp website, WhatsApp voor op de Mac of Windows PC downloaden.

Wil je WhatsApp downloaden voor je mobiel? Dit kun je doen via:
WhatsApp voor Apple
WhatsApp voor Android


Facebook WhatsApp

Geschiedenis

WhatsApp is opgericht in 2009 door ex-Yahoo-medewerkers. Begonnen als een kleine startup, groeide het in slechts een paar maanden uit tot 250.000 gebruikers. De app groeide zo snel dat ze een toeslag moesten betalen voor het gebruik van de service per jaar om het abonnementstarief te verlagen. Wil je meer lezen over de geschiedenis van WhatsApp? Bekijk dan hier, de geschiedenis van WhatsApp. In 2014 werd WhatsApp overgenomen door Facebook. De app heeft nu wereldwijd 1.5 billion maandelijkse gebruikers en is de grootste online Messenger-app op de markt.


Wat kan je met WhatsApp?

1. Instant messaging
2.Delen van foto's / video's
3.Groeps chats
4.Spraakberichten opnemen & versturen
5.Live videochat / videobellen

Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen over WhatsApp. Op verzoek van onze klanten en volgers hebben we hier een lijst gemaakt met de meest gestelde vragen en antwoorden over Facebook 's WhatsApp.

Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van WhatsApp Business. De app is speciaal ontwikkeld voor MKB'ers.Facebook marketing uitbesteden

Wil je graag informatie over wat de kosten zouden zijn om Facebook, Instagram, uit te besteden bij ons. Klik via de onderstaande button naar onze diensten pagina, bekijk de prijzen, vul het contact formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om dit te bespreken.

Facebook uitbesteden

Anderen bekeken ook