nlende

Facebook Messenger

Facebook Messenger is onderdeel van Facebook en is een gratis dienst/app die je kunt gebruiken om te communiceren met je vrienden op Facebook & je contacten in je telefoon.

Welke mogelijkheden er nog meer zijn met Facebook Messenger voor je bedrijf, leggen we op deze pagina uit.

  • MessengerFacebook
  • VerschilFB VS MS

Facebook Messenger

We beginnen met het antwoorden van de vraag, wat is Facebook Messenger? Facebook Messenger is onderdeel van Facebook en is een gratis dienst/app die je kunt gebruiken om te communiceren met je vrienden op Facebook & je contacten in je telefoon. Je kunt de app gebruiken voor instant messaging (direct versturen van berichten naar elkaar), het delen van foto's, video's, audio-opnamen en voor groep-chats.Downloaden

Wil je de Messenger-app downloaden? Dit kun je doen via: Messenger Facebook voor iPhone, iPad en Apple Watch & voor Google Play de app is te gebruiken op zowel mobiel als desktop.

Facebook Messenger Logo

Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen over Messenger. Op verzoek van onze klanten en volgers hebben we hier een lijst gemaakt met de meest gestelde vragen en antwoorden over Facebook 's Messenger.

Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van Messenger.

Het antwoord hierop isnee. In het verleden (Tot Dec 2019) was het mogelijk om met de app te gebruiken zonder een Facebook account. Inmiddels is dit niet meer mogelijk en heb je een Facebook account nodig om Facebook Messenger te gebruiken.