Facebook Messenger

Wat is Facebook Messenger en wat kun je ermee? Facebook Messenger is onderdeel van Facebook en is een gratis dienst/app die je kunt gebruiken om te communiceren met je vrienden op Facebook & je contacten in je telefoon.

Welke mogelijkheden er nog meer zijn met Facebook Messenger, vertellen we op deze pagina.

Op deze pagina

Informatie
Opties
FAQ
Facebook uitbesteden

Facebook Messenger informatie

We beginnen met het antwoorden van de vraag, wat is Facebook Messenger? Facebook Messenger is onderdeel van Facebook en is een gratis dienst/app die je kunt gebruiken om te communiceren met je vrienden op Facebook & je contacten in je telefoon. Je kunt de app gebruiken voor instant messaging (direct versturen van berichten naar elkaar), het delen van foto's, video's, audio-opnamen en voor groep-chats.


Downloaden

Wil je de Messenger-app downloaden? Dit kun je doen via: Messenger Facebook voor iPhone, iPad en Apple Watch & voor Google Play de app is te gebruiken op zowel mobiel als desktop.


Facebook Messenger

Is Messenger anders dan Facebook?

De Messenger-app is een aparte app voor Facebook. De profielen van gebruikers kunnen echter worden ingesteld met hun Facebook-account of telefoonnummer en worden hierdoor verbonden.


Wat kan je met Messenger?

1. Instant messaging
2.Delen van foto's / video's
3.Groeps chats
4.Spraakberichten opnemen & versturen
5.Live videochat / videobellen

Veelgestelde vragen

De meest gestelde vragen over Messenger. Op verzoek van onze klanten en volgers hebben we hier een lijst gemaakt met de meest gestelde vragen en antwoorden over Facebook 's Messenger.

Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van Messenger.

Het antwoord hierop isnee. In het verleden (Tot Dec 2019) was het mogelijk om met de app te gebruiken zonder een Facebook account. Inmiddels is dit niet meer mogelijk en heb je een Facebook account nodig om Facebook Messenger te gebruiken.
Facebook marketing uitbesteden

Wil je graag informatie over wat de kosten zouden zijn om Facebook, Instagram, uit te besteden bij ons. Klik via de onderstaande button naar onze diensten pagina, bekijk de prijzen, vul het contact formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om dit te bespreken.

Facebook uitbesteden

Anderen bekeken ook