Facebook Audience Network

Wat is Audience Network en wat kun je ermee? Facebook Audience Network is een in app advertentienetwerk buiten Facebook voor mobiele apps.

Adverteerders kunnen hun advertenties weergeven aan klanten die andere mobiele sites en apps dan Facebook gebruiken, waardoor hun bereik buiten het platform wordt uitgebreid, terwijl ze toch het uitzonderlijk krachtige advertentiesysteem van Facebook kunnen gebruiken. Welke mogelijkheden er nog meer zijn met Audience Network, leggen we op deze pagina uit.


Op deze pagina

Informatie
Hoe start je? (video's)
Facebook uitbesteden

Audience Network informatie

Wat is Audience Network en wat kun je ermee? Het Audience Network is een verzameling mobiele apps waar Facebook-adverteerders advertenties kunnen weergeven met dezelfde targeting- en meetinstrumenten die ze op Facebook gebruiken.

Makkelijker uitgelegd; het vergroot het weergeven van je advertenties in je doelgroep-netwerk (Audience Network) buiten Facebook voor mobiele apps.


Hoe werkt Audience Network?

Audience Network stelt een doelgroep gebaseerd op advertenties van Facebook samen om deze deze buiten het Facebook platform te gebruiken. Met Audience Network kunnen uitgevers geld verdienen door advertenties van Facebook adverteerders in hun apps weer te geven. Om de inkomsten te ontvangen en te beheren moet je ingelogd zijn en hiervoor de juiste instellingen heb ingesteld.


Facebook Audience Network

Facebook Audience Network video's

Introductie van Facebook's Audience Network

 Facebook introduceert Facebook 's Audience Network in 2014.
 Video on YouTube bekijken

Hoe start je met Facebook's Audience Network

 Een handige informatie video over hoe je start met Facebook Audience Network.
 Video on YouTube bekijken

Facebook's Audience Network FAQ

 De meestgestelde vragen over Facebook's Audience Network.
 Video on YouTube bekijken

Facebook marketing uitbesteden

Wil je graag informatie over wat de kosten zouden zijn om Facebook, Instagram, uit te besteden bij ons. Klik via de onderstaande button naar onze diensten pagina, bekijk de prijzen, vul het contact formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om dit te bespreken.

Facebook uitbesteden

Anderen bekeken ook