nlende

Audience Network.

Facebook Audience Network is een in app advertentienetwerk buiten Facebook voor mobiele apps. Adverteerders kunnen hun advertenties weergeven aan klanten die andere mobiele sites en apps dan Facebook gebruiken, waardoor hun bereik buiten het platform wordt uitgebreid, terwijl ze toch het uitzonderlijk krachtige advertentiesysteem van Facebook kunnen gebruiken. Welke mogelijkheden er nog meer zijn met Audience Network, leggen we op deze pagina uit.

Waar ben je naar op zoek?

Informatie
Video'sAudience Network informatie.

Wat is Audience Network en wat kun je ermee? Het Audience Network is een verzameling mobiele apps waar Facebook-adverteerders advertenties kunnen weergeven met dezelfde targeting- en meetinstrumenten die ze op Facebook gebruiken.

Makkelijker uitgelegd; het vergroot het weergeven van je advertenties in je doelgroep-netwerk (Audience Network) buiten Facebook voor mobiele apps.


Hoe werkt Audience Network?

Audience Network stelt een doelgroep gebaseerd op advertenties van Facebook samen om deze deze buiten het Facebook platform te gebruiken. Met Audience Network kunnen uitgevers geld verdienen door advertenties van Facebook adverteerders in hun apps weer te geven. Om de inkomsten te ontvangen en te beheren moet je ingelogd zijn en hiervoor de juiste instellingen heb ingesteld.

Audience Network logo

Facebook Audience Network video's.

Introductie van Facebook's Audience Network.

 Facebook introduceert Facebook 's Audience Network in 2014.
 Video on YouTube bekijken

Starten met Facebook's Audience Network.

 Een handige informatie video over hoe je start met Facebook Audience Network.
 Video on YouTube bekijken

Facebook's Audience Network FAQ.

 De meestgestelde vragen over Facebook's Audience Network.
 Video on YouTube bekijken