nlende

Facebook Marketing.

Facebook is grootste social media platform van dit moment, ook als je geen Facebook gebruikt voor je social media dan gebruik je waarschijnlijk wel een andere dienst van het platform. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om met Facebook het bereik van je bedrijf te vergoten.

Het platform is allang niet meer alleen Facebook. Er zijn flink wat bedrijven en activiteiten zoals Instagram & WhatsApp die onder de Facebook paraplu vallen. Maar ook Workplace, Oculus of Audience Network die wellicht wat minder bekend zijn voor het grote publiek maar erg interessant voor je bedrijf kunnen zijn.

Lees meer


Facebook marketing uitbesteden.

Te druk op de zaak om je bezig te houden met de Facebook pagina, Instagram stories of het opzetten van een Facebook advertentie? We begrijpen het! Met ROS Marketing kunnen we je helpen je social media naar een professioneel niveau te tillen. We leveren 2 social media marketing diensten:

Social media beheer.

We verzorgen je volledige social media marketing. Een frisse en goed verzorgde Facebook of Instagram pagina's en content die aansluit bij jouw doelgroep.

Social media advertenties beheer.

We zetten succesvolle advertentie campagnes voor je op. Wil je adverteren buiten Nederland? Geen enkel probleem. Ons team van marketing professionals heeft jaren ervaren met het opzetten en runnen van succesvolle campagnes.


Facebook FAQ.

De meest gestelde vragen over Facebook. Op verzoek van onze klanten en volgers hebben we hier een lijst gemaakt met de meest gestelde vragen en antwoorden over Facebook.

Facebook Marketing FAQ

We krijgen deze vraag regelmatig, is Facebook marketing nog wel de moeite waard? ⁠
Het antwoord, ja dat is ‘t zeker. ⁠

Ondanks de groei van jonge gebruikers bij andere social media apps zoals, Instagram, Snapchat en TikTok is Facebook nog steeds een van de meest gebruikte platformen. Je kunt als bedrijf een zakelijk profiel aanmaken en dit geeft meerdere mogelijkheden om je doelgroep te bereiken. ⁠⁠

Aan de slag met je Facebook marketing met onze handige Facebook blogs!

Facebook heeft tegen het einde van 2019 en in het begin van jaar al bekend gemaakt dat ze in 2020 de lay-out flink gaan veranderen. Ze hebben hier het woord bij de daad gevoegd! Kom je er niet helemaal uit? We hebben de volledige lay-out met de verschillende opties, verschillen en voorbeelden uitgeschreven in het blog, Het nieuwe Facebook.