Social Media Marketing

Zie sociale media als een enorme virtuele wereld gevuld met miljoenen mensen. Social media marketing kan veel werk zijn, of je het nu zelf doet of een freelancer inhuurt om het voor je te doen. Wat als je sociale media marketing zou kunnen uitbesteden aan een bureau dat de infrastructuur al heeft en bewezen technieken gebruikt om volgers aan te trekken, de betrokkenheid te vergroten en nieuwe klanten binnenhalen ?

Lees meer over het uitbesteden van je social media marketing aan ons.

Beste online marketing bureau van Nederland

SOCIAL MEDIA

Wat is social media

Sociale mediaplatforms stellen bedrijven in staat om deze potentiële klanten te targeten op een manier die nog nooit eerder mogelijk was. Zie sociale media als een enorme virtuele wereld gevuld met miljoenen mensen. Laten we eens kijken naar enkele van de meest populaire sociale netwerksites van vandaag: TikTok, Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Snapchat, YouTube en Pinterest zijn slechts enkele van hen! Op al deze netwerken kun je contact maken met vrienden, collega's en zelfs potentiële klanten. Je kunt merken, bedrijven en organisaties volgen voor updates over alles, van nieuws tot producten tot evenementen.

Geef jezelf gemoedsrust en laat je Social Media Marketing strategie (en nog veel meer) aan ons over.
Maak afspraak


Social media marketing

Is het geschikt voor je bedrijf?- Als je een ondernemer of een eigenaar van een (klein) bedrijf bent, dan weet je al dat effectieve marketing van cruciaal belang is voor je succes. Sociale media kunnen een geweldig hulpmiddel zijn voor je bedrijf en zijn de afgelopen jaren exponentieel gegroeid. Sommige mensen proberen echter zelf te bezuinigen en sociale media aan te pakken. Maar wat velen zich niet realiseren, is hoeveel tijd het kost om consistent te posten en in contact te komen met klanten of potentiële klanten. Als je overweegt sociale media te gebruiken in je marketingstrategie, maar niet zeker weet hoe je moet beginnen, zijn er tegenwoordig een aantal platforms beschikbaar voor bedrijven. Hieronder vind je enkele tips en overwegingen voor kleine bedrijven die ze effectief willen gebruiken in hun marketingcampagnes


Alle Social Media platformen

Meta (Oude naam Facebook), Instagram, Twitter, LinkedIn, Pinterest en YouTube. Het zijn allemaal belangrijke marketingtools om te gebruiken omdat ze kunnen helpen om heel snel veel mensen te bereiken. We raden je aan om op al deze platformen actief te blijven, vooral als je net begint met je eigen bedrijf. Maar trap niet in de val om aanwezig te zijn maar niets anders te doen: elk platform is anders en er zijn specifieke dingen die je moet doen om je inhoud door zoveel mogelijk mensen te laten opmerken mensen mogelijk.


Overzicht social media 2022

Er zijn zoveel social media platformen dat het soms lastig is om te zien welke nog relevant zijn en welke niet meer. Bekijk hier een overzicht van social media platformen.


Social media tips

Focus op relaties. In een tijd waarin bedrijven rechtstreeks contact kunnen maken met consumenten via sociale media, is het belangrijk om niet alleen te focussen op shout-outs, maar om gesprekken te onderhouden. Wanneer je relaties opbouwt met klanten en je volgers, zullen ze je gaan zien als een expert in je vakgebied -en dat vertrouwen is cruciaal bij het opbouwen van een loyale klantenbestand. Sociale media kost tijd en toewijding- raak niet gefrustreerd als je niet onmiddellijk resultaten ziet! Het kost tijd om relaties op te bouwen die blijvend zijn, dus voel je niet onder druk gezet door bedrijven die om onmiddellijke bevrediging vragen. Doe het in plaats daarvan rustig aan en kijk naar langetermijnstrategieën.


De kansen die je mist

Het is gemakkelijk te begrijpen waarom zoveel kleine bedrijven social media marketing over het hoofd zien -het voelt als iets dat je zelf nooit goed zou kunnen doen. En als je het echt zou willen, lijkt het alsof het een enorme tijdsinvestering zou zijn: uitzoeken waar je doelmarkt is, interessante dingen posten, klanten beantwoorden en hen in gesprek brengen... Dat kost allemaal tijd! De grootste reden waarom de meeste bedrijven het niet eens proberen, is omdat ze denken dat ze geen tijd hebben. Weet je wat? Wij hebben meer dan genoeg tijd om een succesvolle social media marketing campagne te lanceren voor je.


Voordelen van het uitbesteden van social media

Het beste van het inhuren van een online marketingbureau zoals het onze is dat we je bedrijf op Facebook, Twitter en andere sociale mediasites op de markt kunnen brengen zonder je veel kosten in rekening te brengen. Dit bespaart je veel geld, evenals tijd en moeite, die zou zijn besteed aan het creëren van merkbekendheid op sociale mediawebsites. Je kunt het maken van content voor je website ook aan ons uitbesteden als je niet genoeg tijd hebt om zelf artikelen te schrijven. We zorgen ervoor dat je website er professioneel uitziet en we doen het voor een fractie van wat het zou kosten als je een interne medewerker zou inhuren. Het uitbesteden van alle of sommige van je marketingtaken zal ervoor zorgen dat meer klanten zich tot je aangetrokken voelen via verschillende kanalen, zoals Google-zoekopdrachten en het delen van links via sites.


Onze waarde positie als bureau

Door onze expertise op het gebied van digitale marketingbureaus zijn we in staat om alle aspecten van uw online aanwezigheid te bekijken en ervoor te zorgen dat deze is geoptimaliseerd voor succes. Wij bieden uitgebreide online marketingdiensten die een volledig scala aan zoekmachine optimalisatie, content marketing, beheer van sociale media, analyses en optimalisatiestrategieën voor conversiepercentages omvatten. We begrijpen dat elk bedrijf andere behoeften heeft en om echte resultaten te behalen met je online inspanningen, heb je een team nodig dat echt weet wat ze doen. Je hebt ons nodig !


Wat we naar de tafel brengen

Een bewezen team met een gevarieerde set van vaardigheden, variërend van creatief tot analytisch tot productie. Een proces waarvan wij geloven dat het ons onderscheidt van de meeste bureaus die er zijn. We maken niet alleen dingen - we onderzoeken, plannen, voeren uit en analyseren ons werk. Of het nu gaat om je marketingstrategie of een individuele campagne; je ontvangt meer dan alleen mooie foto's en video's. Bij elk project heb je toegang tot onze strategen op hoog niveau die inzicht kunnen bieden in wat werkt voor andere klanten in je branche. En waar we ons op moet concentreren om met de juiste inspanningen meetbare vooruitgang te boeken in de richting van je bedrijfsdoelen. Het belangrijkste is dat we willen is dat je bij elke stap betrokken bent!


De structuur van ons social media management team

In tegenstelling tot veel andere bedrijven, bestaat ons team uit specialisten - elke persoon behandelt één sociaal medianetwerk en hun expertise alleen in dat netwerk. Het stelt ons in staat om zeer goed geïnformeerd te worden op elk platform. Ons team zal hard werken om een strategie te ontwikkelen die specifiek is afgestemd op je bedrijf en ervoor zorgen dat we precies weten wat je nodig hebt om succesvol te zijn. We bieden betaalbare tarieven, die kunnen variëren van maandelijkse services helemaal tot ad-hoc strategieën als dat nodig is.


Samen zijn we sterker

Een marketingbureau is meer dan één persoon met een laptop. Een goed bureau zet zijn mensen, processen en technologieën om klanten beter van dienst te zijn. Met andere woorden, ze hebben mogelijkheden die verder gaan dan wat één persoon in een mensenleven zou kunnen doen. Bij ROS Marketing hebben we zwaar geïnvesteerd in tools en technologie, zodat we dit soort mogelijkheden namens jou kunnen inzetten: zoekmachine optimalisatie, webdesign en -ontwikkeling, content marketing, e-mailmarketing en sociale media beheer.


De rollen die wij spelen in je bedrijf

Je sociale media zijn een verlengstuk van je bedrijf en we zijn er om ervoor te zorgen dat het je vertegenwoordigt op een manier die nieuwe klanten aantrekt. Of je nu iemand nodig hebt om dagelijkse berichten af te handelen of op zoek bent naar een grotere campagne, we zullen manieren vinden om je publiek betrokken en enthousiast te maken voor je merk. Met jarenlange ervaring in het beheren van sociale media-accounts voor alle soorten bedrijven, bieden we toegewijd toezicht op je pagina, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het missen van deadlines of kwaliteitscontrole.


Ons proces

We ontwikkelen een effectieve strategie die is aangepast aan je specifieke merk en doelmarkt. Vervolgens zetten we doelen en doelstellingen voor je bedrijf vast en maken we die overeenkomstig voor sociale media-inhoud. Ons team van sociale media-experts houd al je accounts actief en produceert regelmatig nieuwe berichten, waaronder het promoten van nieuwe en relevante inhoud die de merken van onze klanten verbetert. We maken aangepaste analyserapporten op basis van trends in de branche, specifieke doelstellingen en andere meetbare doelen.


Ons prijsmodel

Onze Social Media Marketingplannen beginnen bij € 600 per maand en gaan vanaf daar omhoog. We bieden ook pakketten aan om meerdere sociale media-accounts te dekken, naast maandelijkse-plannen voor klanten die een toegewijd team willen dat regelmatig aan hun merk werkt. Al onze plannen bevatten onbeperkte berichten en afbeeldingen, evenals gepersonaliseerde sociale accounts voor bedrijven die ze nog niet hebben (en we kunnen zelfs speciale profielen maken om te omzeilen privacy zorgen). Als je aangepaste inhoud bovenop je plan wilt maken, kunnen we dat ook doen - onze marketeers kunnen specifieke berichten schrijven op basis van wat moet worden gedekt. Klanten betalen alleen voor wat ze nodig hebben; het is allemaal schaalbaar. Al onze klanten houden van onze flexibele planning!

Neem contact met ons op voor meer informatie over het werken met ons aan uw volgende campagne. We bieden gepersonaliseerde klantenservice en zorgen ervoor dat je inhoud aantrekkelijk is voor lezers en verbonden is met je bedrijfsdoelen.

Laat ons je social media fixen

Social media marketing is moeilijk. Het is tijdrovend en vertaalt zich niet altijd in de verkoop. Veel bedrijven hebben niet voldoende kennis of expertise om social media in huis te beheren, daarom besteden ze uit aan een professioneel bureau als het onze. Als je wil dat je sociale aanwezigheid op gelijke voet staat met je concurrenten, laat ons je dan helpen. Wij bieden oplossingen op maat voor alle budgetten en garanderen resultaten!

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en arrangementen.
Maak afspraak