Virtual Reality en 3D Hologrammen

Virtual Reality en 3D Hologrammen maken de laatste tijd veel lawaai, maar wat betekenen ze precies? Wat zijn de implicaties voor je marketing en je bedrijf?

Lees meer over Virtual Reality en 3D Hologrammen hoe je ze kunt gebruiken om je marketing te onderscheiden van de massa!

Beste online marketing bureau van Nederland

VIRTUAL REALITY

Wat is Virtual Reality

Je hebt vast wel eens gehoord van virtual reality. Het werd voor het eerst populair gemaakt door sciencefiction, maar wat je misschien nog niet hebt gehoord, is dat het al op grote schaal in Azië & Noord-Amerika wordt gebruikt.

Virtual reality (VR) is een computer gegenereerde simulatie van een driedimensionaal beeld of omgeving waarmee een persoon op een schijnbaar echte of fysieke manier kan communiceren met behulp van speciale elektronische apparatuur, zoals een helm met een scherm erin of handschoenen uitgerust met sensoren. Virtuele realiteiten creëren kunstmatig zintuiglijke ervaringen, die zicht, aanraking, gehoor en geur kunnen omvatten. Virtual reality bevat voornamelijk visuele informatie (gebruikt in mixed reality VR), maar ook andere soorten sensorische input zoals geluid via luidsprekers of hoofdtelefoons gericht op VR-gebruikers.


Virtual Reality Apps

Virtual Reality marketeers ontdekken steeds vaker dat Virtual Reality in combinatie met apps kan worden gebruikt om een meeslepende gebruikerservaring te bieden. Pokémon Go gebruikt bijvoorbeeld de camera van een smartphone als viewport voor AR-inhoud die over de realiteit wordt gelegd, maar Virtual Reality ervaringen zoals Oculus Rift gaan een stap verder en dompelen gebruikers onder in kunstmatige werelden waar ze communiceren met virtuele inhoud. Naarmate er meer toepassingen van VR blijven ontstaan, zal het duidelijk worden dat zogenaamde augmented reality slechts één element is van de bredere revolutie die wordt aangedreven door Virtual Reality-marketing. In feite zijn er enkele aanwijzingen dat virtuele technologie zal worden opgenomen in toekomstige iteraties van The Metaverse Project.


Voordelen van het gebruik van Virtual Reality

Virtual reality kan je meenemen naar bijna elke wereld die je maar kunt bedenken. Bij het op de markt brengen van een product geeft het mensen een eerste blik op wat ze misschien kopen, waardoor ze het in wezen uit de eerste hand kunnen ervaren voordat ze hun beslissing nemen. Consumenten die op de een of andere manier zijn blootgesteld aan virtual reality, zullen eerder producten kopen die aansluiten bij hun interesses, in plaats van alleen op advertenties te vertrouwen.


Virtual Reality Metaverse

De Metaverse is een collectieve virtuele gedeelde ruimte, gecreëerd door de convergentie van virtueel verbeterde fysieke realiteit en fysiek persistente virtuele ruimte, inclusief de som van alle virtuele werelden, augmented reality en andere aspecten van cyberspace. In wezen is het een convergentie tussen VR, AR (augmented reality), 360°-video-inhoud en holografische projecties in 3D waarmee gebruikers andere realiteiten vanuit hun eigen realiteit kunnen verkennen zonder speciale apparatuur.

Virtual Reality inzetten voor je bedrijf, onze VR specialisten staan voor je klaar!
Maak afspraak

HOLOGRAMMEN

Hologrammen & Virtual Reality

Op zoek naar een nieuwe manier om je marketing te laten opvallen? Zoek niet verder dan Virtual Reality (VR) en 3D-hologrammen, die de afgelopen jaren veel gebruikelijker zijn geworden dankzij nieuwe technologieën die ze gemakkelijker te integreren maken in reclamecampagnes. Of je nu op zoek bent naar een manier om je bedrijf te promoten of een effectieve tool om potentiële klanten te verbazen, VR / 3D is precies wat je nodig hebt!

Lees hier alles over Hologram Marketing.

De toekomst van marketing, Hologrammen!

AUGMENTED REALITY

Augmented Reality

Hoe augmented reality te gebruiken om je marketingstrategie te verbeteren? Virtual reality evolueert snel en zal binnenkort worden gebruikt voor marketingstrategieën. Maar ben je er klaar voor? Veel bedrijven vinden dat virtual reality technologie niet genoeg ontwikkeld is om met AR te werken. Bovendien is er een gebrek aan apparaten die er zijn , of op zijn minst een gebrek aan betaalbare apparaten van hoge kwaliteit. Hoewel VR op dit moment misschien meer problemen lijkt dan het waard is, kan augmented reality vergelijkbare voordelen hebben. Dit soort marketing gebruikt alleen visualisaties in foto's of video's in plaats van echte holografische inhoud te gebruiken. Het mooie van augmented reality is dat de meeste smartphones in staat zijn om dit soort apps uit te voeren!

Lees hier alles over Augmented Reality.

SPARK AR

Spark AR

Door gebruik te maken van een combinatie van Augmented Reality (AR) en Virtual Reality (VR) kunnen we jouw marketing zo interactief mogelijk maken. Of je nu een potentiële klant een diepgaande rondleiding door je product of merk wilt geven, of hen een ervaring wilt bieden waar ze normaal gesproken geen toegang toe zouden hebben, onze AR-technologie zal de manier veranderen waarop mensen je bedrijf bekijken. Het probleem met vroege AR-systemen was dat ze niet erg goede ruimtelijke tracking hadden en mobiele hardware niet krachtig genoeg was om meer veeleisende applicaties zoals games of virtuele werelden te ondersteunen. Dit is veranderd met de door ontwikkeling van de mobiele apparaten. Ons team van VR-ontwikkelaars kunnen prachtige, naadloze ervaringen creëren waarmee gebruikers verliefd worden op je product of merk.

Lees hier alles over Spark AR.

Besteed je Virtual Reality aan ons uit!

Je hebt je onderzoek gedaan, je hebt gezien wat grote bedrijven zoals Facebook, Coca-Cola, YouTube en Google doen met VR, dus nu is het tijd om serieus te worden. Natuurlijk heb je een geweldig idee of bedrijf dat Virtual Reality kan opnemen in zijn marketinginspanningen, maar heb je echt tijd om het zelf te maken? Tenzij je je specialiseert in het creëren van allerlei soorten virtual reality, is er nog maar één optie over. De onze!

In feite kunnen we al je Virtual Reality content voor je maken, zodat je verder kunt concentreren op andere aspecten van je bedrijf. Vul het formulier in en wij bellen je terug.
Maak afspraak

Virtual Reality marketing