Augmented Reality

Augmented Reality Marketing en 3D Hologram zijn de toekomst van marketing en klantenbinding.

Stel je de mogelijkheden voor jouw product voor! Dit is geen virtual reality; dit is augmented reality marketing mogelijk gemaakt door ROS Marketing met de technologie door de magie van Virtual Reality Hologram creatie, 3D Hologrammen en Augmented Reality diensten. Maar wat is Augmented Reality precies? En wat zijn de voordelen van augmented reality marketing?
Lees snel verder!

Beste online marketing bureau van Nederland

AUGMENTED REALITY

Wat is Augmented Reality?

Wat is Augmented Reality en waarom heb heeft je bedrijf het nodig? Augmented reality (AR) is een live, direct of indirect, weergave van een fysieke, real-world omgeving waarvan de elementen worden aangevuld door computer gegenereerde sensorische input zoals geluid, video, afbeeldingen of GPS-gegevens. Het is vergelijkbaar met virtual reality, behalve dat AR interactie met objecten in realtime omvat in plaats van interactie met digitale simulaties. Een goed voorbeeld: denk aan Pokémon Go op je telefoon.


Hoe werkt Augmented Reality?

3D Hologram technologie kan worden gebruikt om producten te vergroten in marketingcampagnes, ook wel hologram marketing genoemd. Omdat hologrammen als driedimensionale afbeeldingen op papier of andere oppervlakken verschijnen, kunnen ze communiceren met kijkers. In plaats van alleen naar een advertentie te kijken, kunnen klanten bijvoorbeeld een 3D-game spelen of zien hoe producten er op een echt lichaam uitzien. Het gebruik van augmented reality voor marketing creëert een ervaring en helpt je bedrijf zich te onderscheiden van concurrenten.


Wat zijn de kosten van Augmented Reality?

De kosten die gemoeid zijn met een 3D marketingcampagne kunnen variëren, afhankelijk van je marketingbehoeften. Als je een virale campagne wilt lanceren of een dag hulp nodig hebt, zult je merken dat we zeer scherp geprijsd zijn.

Omdat er verschillende factoren zijn waarmee rekening moet worden gehouden voor elk project, raden we je aan met een van onze deskundige adviseurs te praten over je wensen. We bespreken dingen als: Waar je wilt dat je AR te zien is (in een etalage, op een poster buiten een evenement, enz.), Welk type computer hardware je gebruikt (omdat niet alle computers bepaalde programma's kunnen ondersteunen) en hoe realistisch je gewenste resultaat is.
Maak afspraak

AUGMENTED REALITY MARKETING

Augmented Reality gebruiken

Je wilt augmented reality gebruiken voor je marketing & branding campagne? Zoek niet verder! We kunnen kleine & grote video's of animaties produceren. Als je bijvoorbeeld reclame wilt maken voor een boek, kunnen we op verschillende pagina's in dat boek laten zien wat een personage doet. We kunnen zelfs 3D-personages iets laten doen op basis van iets dat je zegt of hoe je je telefoon positioneert. Het is best gek! The Sky is the limit! Daarom noemen ze het Augmented Reality en niet Virtual Reality omdat het realistischer is dan virtual reality. Er zijn zoveel mogelijkheden voor bedrijven om boeiende inhoud te maken met augmented reality-technologie en we helpen je graag een manier te vinden om deze ook in je marketingcampagne op te nemen.

Ons team van experts gaat graag met je om de tafel zitten bij een kopje koffie (of thee!) en bespreekt enkele mogelijke manieren waarop Augmented Reality voor je bedrijf zou kunnen werken!
Maak afspraak

HyperVSN Partner Nederland

Maak je merk en producten toekomstbestendig met HyperVSN-technologie. Als je een interactieve ervaring wilt creëren of Augmented Reality-technologie wilt gebruiken in je marketing-branding campagnes, zijn wij je HyperVSN-partner in Nederland.

Onze specialisten staan voor je klaar om de 3D Hologram software & hardware op te zetten in winkels, hotel, restaurant of events! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Maak afspraak

AUGMENTED & VIRTUAL REALITY

Voor wie is AR/VR bedoeld?

Iedereen die zijn bedrijf wil verbeteren, van kleine en middelgrote bedrijven tot grote bedrijven. AR/VR is een krachtige manier voor bedrijven om zichzelf te promoten en klanten een meer meeslepende ervaring te bieden. De technologie is sinds 2016 aanzienlijk verbeterd, wat betekent dat merken consumenten nu kunnen bereiken op manieren die ze voorheen niet konden bereiken. Vanwege deze vooruitgang is het voor merken gemakkelijker dan ooit om AR / VR te omarmen als onderdeel van hun marketingstrategie.
Maak afspraak

VR & AR Bureau Nederland

Augmented Reality marketing

De toekomst van marketing is nu - Augmented reality, gewoonlijk AR genoemd en vaak gebruikt in video's, foto's en games. Wat als je augmented reality-technologie zou kunnen gebruiken om te adverteren? Wij hier bij ROS Marketing werken graag met Augmented Reality (AR) omdat het een mooie manier is om je bedrijf te introduceren bij mensen die anders nooit van je zouden horen.

Het is een feit dat er een oneindig aantal manieren zijn om AR / VR in je marketing te gebruiken. Welke merkboodschap je ook probeert te pushen (van kortingsbonnen en promoties tot fondsenwervingscampagnes), welk product of welke service je ook probeert te verkopen, er is een manier voor je bedrijf om te profiteren van het gebruik van deze technologieën. En niet alleen in termen van inkomsten- deze tools kunnen je bedrijf ook helpen zich te onderscheiden van de concurrenten en potentiële klanten helpen beter te begrijpen wat je doet of maakt.


Het verschil tussen Virtual Reality en Augmented Reality

Virtual reality (VR) is ook een digitale ervaring; in VR zie je echter alleen computer gegenereerde beelden. In Augmented Reality (AR) is wat je ziet echt, maar computer gegenereerde beelden zijn er gelaagd overheen. Met AR kun je de smartphone gebruiken om een foto te maken en er 3D-modellen of andere computerafbeeldingen in te laten vallen. Het verschil ligt in hoeveel interactie er is tussen de digitale elementen en fysieke elementen zoals echte mensen, plaatsen en dingen.METAVERSE

Metaverse

De The Metaverse is een collectieve virtuele gedeelde ruimte, gecreëerd door de convergentie van virtueel verbeterde fysieke realiteit en fysiek persistente virtuele ruimte, inclusief de som van alle virtuele werelden, augmented reality en een Cloud gebaseerde database van geospatiale gegevens. Het wordt ook wel cyberspace genoemd. De term is bedacht door sciencefiction auteur Neal Stephenson in zijn boek Snow Crash. Soortgelijke concepten zoals een collectieve virtuele gedeelde ruimte bestonden vroeger in science fiction onder namen als virtualisatie of Virtua Locutus, maar kwamen nooit verder dan science fiction tot na 2012, toen VUI's (Virtual User Interfaces) een realiteit begonnen te worden dankzij o.a. Oculus Rift), Samsung Gear VR en Microsoft HoloLens.

METAVERSE

Microsoft Mesh

Met de nieuwe software van Microsoft kunnen gebruikers 3D-hologrammen afspelen en programmeren. Door virtual reality te combineren met objecten uit de echte wereld, kunnen bedrijven profiteren van deze systemen om werkelijk unieke marketing campagnes te creëren die zeer aantrekkelijk zijn voor klanten. De nieuwe software van Microsoft, Microsoft Mesh is revolutionair, waardoor augmented reality een zeer reële mogelijkheid is voor bijna elk merk.


META

Wist je dat Facebook Oculus VR kocht voor $ 2 miljard? Wist je dat Facebook plannen aan het maken is om een virtuele wereld te creëren - The Metaverse - waar 3D-hologrammen leven? Wist je dat deze hologrammen met ons kunnen communiceren en informatie, foto's, video's en meer in realtime kunnen delen? Dit kan een geheel nieuwe manier zijn om producten en diensten op de markt te brengen. Stel je voor dat je een geanimeerde 3D-weergave hebt van een product dat beweegt terwijl je potentiële klant het gebruikt! Bekijk deze video voor alle updates!


3D CONTENT

Waar kan ik 3D modellering laten uitvoeren?

3D-modellering, ook bekend als Computer-Aided Design (CAD), is een krachtig hulpmiddel voor digitale marketing. Hiermee kun je virtuele prototypes van je producten maken, laten zien hoe ze werken en communiceren met gebruikers, en ze zelfs integreren in echte omgevingen. Met 3D-modelleringsdiensten van ROS Marketing krijgt je hoogwaardige aanpassingen van he marketing & branding productontwerp.
Maak afspraak