Hologram marketing

Hologram marketing kan worden gebruikt door iedereen die 3D projectie of augmented reality (AR) -technologie in marketing campagnes gebruiken. Een WOW ervaring creëren & potentiële kanten je bedrijf gemakkelijk laten onthouden? Dan kan Hypervsn 3D Hologram Marketing je oplossing zijn

Onze hologram specialisten staan voor je klaar om de 3D Hologram marketing campagnes op te zetten in winkels, hotel, restaurant of events! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!
Maak afspraak

HOLOGRAM MARKETING

Wat is Hologram Marketing?

Het digitale tijdperk is hier en het zal alleen maar groter worden. Bedrijven willen zich onderscheiden van hun concurrenten en unieke manieren creëren om met klanten om te gaan. Een ding waar bedrijven zich onlangs toe hebben gewend, is hologram marketing. Het is een nieuwe manier om met klanten in contact te komen, waardoor presentaties interactiever aanvoelen en een betere relatie tussen bedrijven en hun klanten wordt bevorderd.

Met de futuristisch klinkende term hologram marketing kan je achter de oren krabben. De term zelf verwijst niet naar iets specifieks, dus er is geen goede of verkeerde manier om het te gebruiken. Hologram marketing kan worden gebruikt door iedereen die wil praten over 3D-projectie of augmented reality (AR) -technologie, ongeacht of hun bedrijf in die categorieën valt of niet. Deze verwarring is logisch gezien het feit dat hologrammen worden geassocieerd met Star Wars en andere sci-fi-franchises, waardoor deze technologieën in onze verbeelding vaker voorkomen dan in het echte leven. Maar hologrammen kunnen deel uitmaken van ons dagelijks leven dankzij bedrijven zoals Hypervsn - en bedrijven zoals ROS Marketing die met hen samenwerken.


Augmented Reality 3D Hologram

Hoe het werkt, wat is het en waarom is het zo spannend. Bij ROS Marketing zijn we officieel partner van Hypervsn. Het nummer 1 Hologram software bedrijf in de wereld. Je hebt ze misschien gezien op Shark Tank of erover gelezen in Forbes. Voordat we ingaan op hoe hologrammen worden gebruikt om te brandmerken, is het de moeite waard om eerst een kijkje te nemen naar augmented reality (AR). Terwijl holgrammen een element van realiteit toevoegen aan virtuele objecten en afbeeldingen, legt augmented reality virtuele informatie bovenop onze perceptie van de realiteit. Neem bijvoorbeeld Google Glass: het legt informatie over restaurants en winkels in de buurt boven wat we daadwerkelijk door onze lenzen zien.


Virtual Reality 3D Hologram

Een geweldige manier om je marketingcampagnes op te fleuren: Virtual reality is een groeiende industrie en het is een geweldige manier om je marketingcampagnes op te fleuren. Stel je voor dat de ervaring van de klant een virtuele simulatie is van hun eigen dagelijkse leven. Door hen onder te dompelen in een dergelijke omgeving, kunnen bedrijven het leven van hun klanten op een nieuwe manier beïnvloeden - iets dat traditionele mediakanalen niet echt bieden.

Een modern alternatief voor traditionele digitale marketing: ROS Marketing is de partij voor het digitale merkadvies & creëren van hoogwaardige inhoud op basis van virtual reality-technologie. Door middel van 3D hologrammen kunnen merken op een compleet nieuw niveau contact maken met hun publiek. Bekijk onze video over hoe VR /3D-hologrammen vandaag de dag kunnen worden gebruikt als een modern alternatief voor traditionele digitale marketingtechnieken!

HET DIGITALE BREIN VOOR JOU

Hypervsn Partner Nederland

ROS Marketing maakt gebruik van 3D hologrammen voor marketing en branding. Bij ROS zijn we een officiële partner van Hypervsn en gebruiken we hun technologie actief in onze producten en campagnes. Start vandaag met de marketing van de toekomst!

Maak afspraak

HyperVSN Wall Sneaker voorbeeld

HOLOGRAM PRODUCTEN

Waarom kies je voor hologram marketing

Wat is er effectiever dan een 3D projectie in actie?! De meeste mensen hebben nog nooit een hologram gezien, het is altijd een WOW-moment! Zet hier de juiste marketing & advertentie campagne achter waarmee je de potentiële klant online opnieuw benaderd en hem dat gevoel opnieuw laat ervaren maar nu met een product eraan gekoppeld!


Hoeveel kosten 3D hologrammen?

De kosten van het laten maken van een 3D hologram zijn afhankelijk van een paar factoren. De grootte en het type holografische media die worden geproduceerd, zijn twee belangrijkste componenten bij het bepalen hoeveel het kost om een 3D promotievideo te laten produceren. Een typische 3D hologram marketing campagne start vanaf €3.000,- Als je high-end wilt gaan, ja, dan kan het € 10.000 + kosten, afhankelijk van welke look of stijl je zoekt. Als je gewoon een eenvoudige logo-video wilt, kost het helemaal niet veel omdat er niet zoveel uren in zitten. Het hangt allemaal af van welke look en feel geschikt is voor je bedrijf en merk. Elk project is anders, dus daarom kost het verschillende bedragen. Maar wat er ook gebeurt, ze zullen zeker indruk maken!

Kan ik een hologram huren?

Ja! Je kunt een hologram solo, wall of accessoires huren voor een dag!

Wij zetten de hologram hardware & software voor je op. Het voordeel van hologram huren bij een bureau als ROS Marketing is dat we tientallen hoogwaardige hologrammen beschikbaar hebben om te huren en mee te nemen naar je evenement. Een tweede grote voordeel is dat we duizenden 3D video's beschikbaar hebben die we kunnen inzetten voor je evenement. Onderscheid je en trek de aandacht naar je toe met een gehuurde hologram!
Maak afspraak


Kan ik een hologram kopen?

Ja! Je kunt een op hologram solo, wall of accessoires bij ons kopen!

Als je op zoek bent naar een 3D hologram om je merk, producten of diensten op de markt te brengen, zijn we de partner die je hiervoor zoekt. Bekijk onze producten en neem contact met ons op!
Maak afspraak

Hypervsn producten

Er zijn statische 3D-hologrammen, waarbij een enkel beeld op een scherm blijft staan; beweging grafische hologrammen die door afbeeldingen of video's lopen; en full-motion video. Het type product dat je kiest, hangt af van wat voor soort boodschap je wilt overbrengen.

Bekijk onze productenlijst om onze 3D producten te zien. Van interactieve displays, meeslepende audiovisuele theaters, interactieve aanraakschermen en nog veel meer. Het maakt niet uit wat je unieke visie is, wij zijn in staat om het te nemen en het tot leven te laten komen op manieren die je misschien nooit eerder had voorgesteld!

Hypervsn Accessoires producten Nederland

Hypervsn Accessoires

HOLOGRAPHIC BRANDING

Waarom start je met holografisch branding

Wat is er effectiever dan een 3D projectie in actie?! De meeste mensen hebben nog nooit een hologram gezien, het is altijd een WOW-moment! Als je op zoek bent naar die voorsprong om je te onderscheiden van je concurrenten en een onmiddellijke impact te creëren bij je publiek, dan is HoloGraphic Branding ideaal voor je bedrijf! Val op in een drukke markt en laat je publiek opvallen met HoloGraphic Brading. Het gebruik van hologrammen beperkt zich niet alleen tot geprojecteerd materiaal, objecten kunnen ook in de omgeving worden geplaatst voor merkdoeleinden.

Holografische branding is er in een reeks stijlen, kleuren en maten die de perceptie van je merk bij potentiële klanten volledig kunnen veranderen. Bij ROS marketing zijn we er trots op dat we je een wereldwijd bereik geven om je merk te onderscheiden van alle concurrenten. Het beste deel van 3D hologram branding is de veelzijdigheid. Van logo's en product plaatsing tot opblaasbare displays, het kan worden gebruikt in vrijwel elke denkbare vorm van reclame. Denk hierbij aan websites, showrooms en zelfs beurzen! Het unieke kenmerk van holografische merken dat het onderscheidt van andere vormen van reclame zoals gedrukte advertenties of billboards, is het vermogen om op te vallen en tegelijkertijd benaderbaar te zijn. Omdat het niet schreeuwt naar klanten (zoals een advertentie), hebben mensen het gemakkelijker om het te benaderen zonder zich geïntimideerd te voelen.
Maak afspraak

FAQ over hologram marketing door onze klanten

Een hologram (ook bekend als een driedimensionale [3D] foto) is een optisch opnamemedium dat informatie opslaat op een manier die het mogelijk maakt een afbeelding later te reconstrueren wanneer het vanuit meerdere hoeken wordt bekeken. Omdat een hologram diepte biedt, worden ze vaak gebruikt in beveiligings- en identificatietoepassingen zoals rijbewijzen, creditcards en paspoorten.

Lees hier meer over Hologrammen.

Met een high definition 3D-hologram kun je holografische full motion kleurenvideo van je product en boodschap ervaren. Full motion betekent dat er geen stilstaande of bevroren beelden zijn, alleen een bewegend beeld van je producten. Je kunt zelfs anderen uitnodigen om deel te nemen aan je 3D-ervaring via weergavetechnologie voor meerdere gebruikers.

Lees hier meer over 3D Hologrammen.

Naarmate technologie zich verder ontwikkelt en verandert, ontdekken bedrijven allerlei creatieve manieren om het te gebruiken. En een van deze toepassingen voor hologrammen is voor marketing en branding, met name door hologramprojectie te gebruiken in plaats van traditionele bewegwijzering. Er is een reden waarom Hologram marketingcampagnes zo populair worden bij grote en kleine bedrijven; ze stellen je in staat om je echt te onderscheiden van je concurrenten en een blijvende indruk op je klanten te maken. Je hoeft niet eens fysieke winkels of kantoren te hebben om ze te gebruiken - je hebt alleen een computer, tablet of smartphone nodig die is aangesloten op een projector!

Bij ROS Marketing zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren waarop onze klanten hologrammen kunnen gebruiken als onderdeel van hun marketingcampagne of PR-strategie.

Lees hier meer over Hologram producten.

Een hologramconcert, ook wel een 3D-podiumshow genoemd, maakt gebruik van geavanceerde technologie om de illusie te creëren van een artiest die live optreedt. Denk aan het optreden van Michael Jackson tijdens de Billboard Music Awards van 2013 of het optreden van de Hologram Tupac Shakur op Coachella in 2012. Met een hologram podiumshow kun je naadloos een superster of een ander beroemd figuur in je evenement integreren.

Lees hier meer over hologram kopen of huren.

Onze Google Ads helden!

HOLOGRAM BUREAU NEDERLAND

Besteed je Hologram marketing aan ons uit

Je succes in het bedrijfsleven is afhankelijk van mensen die je kunnen vinden. Dus hoe kun je ervoor zorgen dat ze precies dat doen? Hologram marketing. De holografische technologie van Hypervsn transformeert de manier waarop bedrijven en merken contact maken met klanten - en het is nog nooit zo eenvoudig of betaalbaar geweest om aan de slag te gaan.

Het enige wat je hoeft te doen is het formulier in te vullen en laat ons voor de rest zorgen!
Maak afspraak