Google Tag Manager

Google Tag Manager (GTM) is gratis software dienst van Google waarmee je verschillende soorten code (tags) op je website kunt installeren en aanpassen. Het grootste voordeel van Google Tag Manager is je tags kan implementeren zonder hulp van (web)ontwikkelaars. Dit is een groot voordeel en geef veel flexibiliteit als je bijvoorbeeld een bepaalde periode data verzamelen of testen wilt uitvoeren.

Google Tag Manager zorgt ervoor dat je bij aanpassingen in je website niet bij de broncode van de website komt en dus verstoren maar dat je toch aan de achterkant van een website wijzigingen kan doorvoeren.

Goede voorbeelden van tags zijn Google Analytics-tracking code, Google Analytics-gebeurteniscodes, Google Ads-conversiescript en remarketing tags. Er zijn nog veel meer soorten code’s die met Google Tag Manager aan je website kunnen worden toegevoegd, inclusief aangepaste codes.

Lees hier verder over bij Google Tag Manager uitleg.

Google Tag Manager certificaat

De Google Certificaten voor Tag Manager. Deze certificaten zijn te behalen bij Google zelf, je hebt uitgebreide praktijk kennis nodig van de digitale analyses en het Google Tag Manger platform nodig om het Google Tag Manager IQ te behalen.

De cursussen van Google vormen een duidelijk startpunt wanneer je hier mee aan de slag wilt. Voor zowel nieuwkomers als voor ervaren gebruikers. Je moet door alle stappen en processen heen om deze te behalen.

Er is één certificaat te behalen voor Google Tag Manager.
1. Google Tag Manager Fundamentals.

Google Tag Manager logo

GTM Certificaat

Er is op dit moment 1 certificaat te behalen
De basisbeginselen van Google Tag manager.

Bekijk certificaat

Google Analytics

Voor Google Analytics zijn er op dit moment 5 certificaten te behalen. Bekijk hier onze certificaten

Certificaten

Google uitbesteden

Wil je graag informatie over wat de kosten zouden zijn om jeGoogle Analytics, Google Tag Manager, Google Search Console, je vindbaarheid op Google verbeteren, Advertenties op Google, Google virtual tour, uit te besteden bij ons. Klik via de onderstaande button naar onze diensten pagina, bekijk de prijzen, vul het contact formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om dit te bespreken.

Google uitbesteden
Google Marketing uitbesteden