Google Marketing Services

Google Ads heeft bewezen een van de meest effectieve marketingmiddelen op internet te zijn. Ze bieden een manier om je markt efficiënt en effectief te targeten, resultaten bij te houden en advertentiecampagnes van begin tot eind te maken met weinig moeite van je kant. Het instellen en beheren van je eigen Google Ads vereist echter veel tijd en middelen, vooral als je net begint in de wereld van marketing of niet veel ervaring hebt met het gebruik van Google-tools zoals Ads of Google Analytics. Dit is waar wij binnenkomen.

Beste online marketing bureau van Nederland

GOOGLE MARKETING SERVICES

Google Ads

Het advertentienetwerk van Google is een van de krachtigste en meest kosteneffectieve opties die er zijn. Hiermee kunnen bedrijven advertenties plaatsen op een aantal platforms, waaronder Gmail, YouTube, Google Zoeken en andere websites. Via het Ads platform verbindt Google Ads bedrijven met relevante leads met behulp van zoekwoorden waarnaar klanten zoeken wanneer ze op zoek zijn naar een product of service zoals die van jou. Het is een uitstekende manier om potentiële klanten te bereiken op hun favoriete platform: mobiel!Google Marketing uitbesteden


Google Marketing

Heb je iemand nodig om Google Ads-, Google Analytics- of Google Tag Manager of SEO strategie te late slagen? Daar komen wij om de hoek kijken. We zijn experts in het afhandelen van complexe marketing- en advertentieactiviteiten voor bedrijven van elke omvang - en het is onze taak om ervoor te zorgen dat je marketing euro's je zoveel klikken en conversies opleveren als mogelijk. Bij ROS Marketing zijn we er trots op dat we meer zijn dan alleen een verzameling adverteerders die advertentieruimte verkopen - we zijn marketeers die resultaten verkopen.

Google Tag Manager bureau

Google Tag Manager

Als je een bestaand Google Ads account hebt, is de kans vrij groot dat je Google Tag Manager al gebruikt. Google biedt het als onderdeel van hun gratis service en stelt bedrijven in staat om hun tags gemakkelijker te beheren. Een tag is een manier voor website eigenaren om gebruikersactiviteit op verschillende websites en platforms bij te houden . Door slechts één klein stukje code op je website te installeren, kun je interacties met je merk volgen op sites van derden zoals Facebook of Amazon, allemaal vanuit je Google Ads dashboard!

Geef jezelf gemoedsrust en laat je Google Tag Manager aan ons over.
Maak afspraak

Zoekwoorden onderzoek

Om een concurrentievoordeel op Google te hebben, moet je een zoekwoordzin kiezen die voldoende verkeer genereert om het de moeite waard te maken. Er zijn enkele tools beschikbaar die je kunnen helpen erachter te komen hoe concurrerend een zoekwoord is, de Ads Keyword Planner van Google wordt over het algemeen gezien als een van de meest betrouwbare opties. Het geeft je geen exact aantal zoekresultaten (omdat die cijfers veranderen), maar het geeft je wel nuttige informatie zoals gemiddelde maandelijkse zoekopdrachten en concurrentieniveau.


PPC-beheer

PPC, of pay-per-click, is een effectieve strategie om je producten en diensten voor consumenten te krijgen. Het beheren van PPC-campagnes kan echter tijdrovend en moeilijk zijn; onze PPC-experts zorgen ervoor dat je campagnes soepel verlopen , zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de uitvoering ervan.

Score met Google Ads doe je met ons!
Maak afspraak

SEO - Gratis bezoekers voor je website

Dus je website is live en je bent enthousiast om het aan potentiële klanten te laten zien, maar er is één probleem. Je kunt het niet vinden op Google! Wat doe je? Als je wilt dat je website wordt gevonden in zoekmachines, is een goede SEO consultant goud waard. Een onze SEO specialisten zullen niet alleen oplossen wat er mis is; ze zullen ook helpen bij het organiseren en optimaliseren van de interne paginastructuur voor zowel gebruikers als zoekmachines.

Bij ROS Marketing hebben we Google certificeringen van zowel Bing Ads als Google Ads (voorheen bekend als Google AdWords), dus je weet dat we onze strepen hebben verdiend als het gaat om optimaliseren voor zoeken.
Maak afspraak