Google Analytics verkeer

Google Analytics verkeer genereert veel buzz in de marketing- en internetwereld..
Maar wat is het precies? En waarom lijken zoveel mensen het zo belangrijk te vinden?

Is Google Analytics de sleutel tot het succes van je website?

Beste online marketing bureau van Nederland

GOOGLE ANALYTICS

Hoe werkt verkeer

Als je wilt begrijpen hoe gebruikers omgaan met je website, is diepgaande verkeersanalyse de beste keuze.
Met GA kun je zien waar je sitebezoekers vandaan komen (bezoekers, zoekmachines, sociale media) en geeft je inzicht in hoe ze je site gebruiken zodra ze daar zijn aangekomen.

Door GA te gebruiken in combinatie met andere online bronnen zoals Google Webmaster Tools en Open Site Explorer, kun je precies begrijpen wie je site vindt en welke inhoud het beste werkt om verkeer te genereren, naast inzicht in hoe mensen omgaan met je inhoud zodra ze arriveren.
Als je op zoek bent naar een snel maar krachtig overzicht van wat er op je site gebeurt, kijk dan eens naar de realtime weergave van Google Analytics. Deze geeft je in een oogwenk gedetailleerde informatie over alles wat met bezoekers te maken heeft.


Laat ons je Google Analytics regelen

Het instellen van Google Analytics is gratis en eenvoudig, maar het kan het beste door professionals worden gedaan. Als je geen tijd hebt om meer te weten te komen over analyses, maar een volledig beeld wilt van je websiteverkeer, laat ons je dan helpen.

Geef jezelf gemoedsrust en laat analytics (en nog veel meer) aan ons over!

Maak afspraak

FAQ

Veelgestelde vragen over Google Analytics

Waar komen de bezoekers op je website allemaal vandaan? Je website bezoekers achterhalen, kun je gemakkelijk doen via Google Analytics. De stappen om bij deze informatie te komen zijn.
Stap 1. Google Analytics
Stap 2. Doelgroep
Stap 3. Benchmarking
Stap 4. Kanalen

Hoeveel bezoekers heb je via Facebook, Instagram, TikTok of andere social media op je website? Dit kun je gemakkelijk achterhalen in Google Analytics. Dit zijn de stappen om bij deze informatie te komen zijn.
Stap 1. Google Analytics
Stap 2. Acquisitie
Stap 3. Sociaal
Stap 4. Overzicht