Google Analytics | Tijdgegevens

Er is heel veel informatie over je websiteverkeer te meten: tijd op de site, paginaweergaven per bezoek, bouncepercentage. De lijst gaat maar door.

ÉÊn van de belangrijkste statistieken - en een die vaak over het hoofd wordt gezien is hoe lang iemand op je site doorbrengt, waar haakt iemand af en hoe gebruik je deze data in je voordeel.

Beste online marketing bureau van Nederland

GOOGLE ANALYTICS

Tijdgegevens

Verschillende soorten analytische data kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Elk soort data is bedoeld om aan te geven wat er op dit moment met je site aan de hand is.
Tijdgegevens: laat gebruikers zien hoe lang ze op een pagina hebben doorgebracht en hoe lang ze erover deden om daar te komen. Het laat ook zien hoe lang ze op elke subpagina of micropagina hebben doorgebracht (de afzonderlijke pagina's die zijn ingesloten in grotere pagina's).

Hierdoor leer je het gebruikersgedrag op je site te begrijpen; het stelt je in staat om te zien waar gebruikers tijd doorbrengen (en of ze voldoende tijd besteden) en hoe hun pad door je content eruit ziet.


Laat ons je Google Analytics regelen

Het instellen van Google Analytics is gratis en eenvoudig, maar het kan het beste door professionals worden gedaan. Als je geen tijd hebt om meer te weten te komen over analyses, maar een volledig beeld wilt van je websiteverkeer, laat ons je helpen.
Geef jezelf gemoedsrust en laat analytics (en nog veel meer) aan ons over!

Maak afspraak

FAQ

Veelgestelde vragen over Google Analytics Tijdgegevens

Hoe lang blijven gebruikers op een website? Hier is veel onderzoek naar gedaan. We zien bij verschillende rapporten verschillende antwoorden maar gemiddeld is dit 15 seconden. Van dit gemiddelde uitgaan betekend dit, je hebt 15 seconden om een gebruikers aandacht te pakken voordat deze weg is.

Hoe lang blijven bezoekers op mijn website? Zelf bijhouden hoelang een gebruiker op je website is, dit kan gemakkelijk via Google Analytics. Dit zijn de stappen om bij deze informatie te komen.
1. Google Analytics
2. Gedrag
3. Overzicht
4. Per pagina bekijken

Hoeveel pagina's worden er gemiddeld bezocht door een gebruiker terwijl ze op je website zijn?
Zelf bekijken hoeveel pagina's gemiddeld bezocht worden op je website, dit kan gemakkelijk via Google Analytics. Dit zijn de stappen om bij deze informatie te komen.
1. Google Analytics
2. Doelgroep
3. Overzicht

In welke volgorde worden mijn website pagina's bekeken? Zelf bekijken welke pagina's eerst bekeken en waar de gebruiker vervolgens heen gaat. Dit kan gemakkelijk via Google Analytics. Dit zijn de stappen om bij deze informatie te komen.
1. Google Analytics
2. Gedrag
3. Gedragsstroom