nlende

Google Analytics tijd

Google Analytics Tijd

Hoelang zitten bezoekers op mijn website en waar kan kan je dit zien in Google Analytics. Je kunt deze informatie vinden bij Google Analytics - Per pagina bekijken.

Welke mogelijkheden er nog meer zijn met Google Analytics om je bezoekers te bekijken en monitoren, leggen we op deze pagina uit.

  • TjdsbestedingGoogle Analytics
  • Pagina's per bezoekGoogle Analytics

Gemiddelde tijdsbesteding

Met steeds minder bezoekers in winkels, lopen ondernemers een kans op een bedrijf tot klant relatie mis. Ze krijgen niet langer de interactie met hun klanten om meer te weten te komen over hun voorkeuren zoals ze gewend waren voor het begin van online winkelen. Daarnaast zijn er tegenwoordig genoeg bedrijven die hun diensten of producten alleen nog maar online aanbieden.

Daarom zijn de statistieken van Google Analytics zo belangrijk! Deze statistiek laat zien hoeveel tijd (gemiddeld) een gebruiker op je website doorbrengt. Dit is een goede indicatie van hoe je website inhoudelijk presteert.
Zie het als een bezoeker die naar je winkel komt, is deze winkel overzichtelijk, duidelijk, netjes, goed ingericht etc, dan zal de bezoeker waarschijnlijk lang blijven. Is de winkel rommelig, niet duidelijk, en zijn de producten moeilijk te vinden. Dan is er een grote kans dat de bezoeker snel weer vertrekt.

Wat zie je bij jouw website?
Is dit een korte duur? Dan is het tijd om je contentstrategie te herzien en naar iets te zoeken dat meer aansluit bij de wensen van je publiek.

Je komt bij deze optie via:

Je komt bij de optie tijd in Google Analytics via:
1. Google Analytics
2. Gedrag
3. Overzicht
4. Per pagina bekijken

Veelgestelde vragen

De meestgestelde vragen over Google Analytics tijd op je website. Op verzoek van onze klanten en volgers hebben we hier een lijst gemaakt met de meest gestelde vragen en antwoorden over Google Analytics tijd.

Hoe lang blijven gebruikers op een website? Hier is veel onderzoek naar gedaan. We zien bij verschillende rapporten verschillende antwoorden maar gemiddeld is dit 15 seconden. Van dit gemiddelde uitgaan betekend dit, je hebt 15 seconden om een gebruikers aandacht te pakken voordat deze weg is.

Hoe lang blijven bezoekers op mijn website? Zelf bijhouden hoelang een gebruiker op je website is, dit kan gemakkelijk via Google Analytics. Dit zijn de stappen om bij deze informatie te komen. 1. Google Analytics 2. Gedrag 3. Overzicht 4. Per pagina bekijken.

Hoeveel pagina's worden er gemiddeld bezocht door een gebruiker terwijl ze op je website zijn? Zelf bekijken hoeveel pagina's gemiddeld bezocht worden op je website, dit kan gemakkelijk via Google Analytics. Dit zijn de stappen om bij deze informatie te komen. 1. Google Analytics 2. Doelgroep 3. Overzicht.

In welke volgorde worden mijn website pagina's bekeken? Zelf bekijken welke pagina's eerst bekeken en waar de gebruiker vervolgens heen gaat. Dit kan gemakkelijk via Google Analytics. Dit zijn de stappen om bij deze informatie te komen. 1. Google Analytics 2. Gedrag 3. Gedragsstroom.