nlende

Alles over NFT.

NFT staat voor non-fungible token. NFT is een digitaal bewijs/certificaat dat een digitaal bestand van jou is. Een voorbeeld kan zijn een bepaalde gif (een bewegende foto), video of een ander kunstwerk. Een NFT wordt bijna hetzelfde gemaakt als crypto currency (zoals Bitcoin, Ethereum, Cardano, Litecoin, ect.).


NFT betekenis

NFT uitgelegd in video's.

NFT kan je maken of verdienen. het verdienen doe je door het spelen van bepaalde games. en het maken denk aan bijvoorbeeld een bepaalde foto die je hebt gemaakt of gefotoshopt. Een NFT is een contract waarin staat als jij de NFT heb gekocht dat jij dan de nieuwe eigenaar ervan bent. Andere kunnen het wel gebruiken maar dat zijn de kopieën jij bent dan de eigenaar van het origineel.

Bronvermelding: NOS op 3

Bronvermelding: GaryVee TV

Wat zijn de toegevoegde waarde van NFT's.

NFT's kunnen echt alles digitaal zijn zoals tekeningen, muziek, je hersenen gedownload en omgezet in een AI), kunstwerken en nog meer. Je koopt het eigendom van een online product/services/dienst. Een van de voor de hand liggende voordelen van het kopen van kunst is dat je de artiesten/makers die je volgt vindt financieel kunt ondersteunen, en dat is wat je kunt doen met NFT's. Als je een NFT koopt, krijgt je meestal ook enkele basisgebruiksrechten, zoals de mogelijkheid om de afbeelding online te plaatsen of deze in te stellen als uw profielfoto. Daarnaast krijg je op het moment dat je deze verkocht hebt en de volgende gebruiker deze ook door verkoopt hier een percentage van.

NFT collectie laten maken.

Wil je graag een eigen NFT collectie op de markt brengen, ROS Marketing kan je hiermee helpen. Neem contact met ons op via onze crypto hulp pagina.

Nieuws!

Ontvang 1 x per maand een update met tips voor je advertenties, marketing, websites en meer!