nlende

Handels platformen & Brokers uitgelegd.

Een broker is een persoon of bedrijf dat optreedt als tussenpersoon tussen een koper en platform waar gekocht kan worden. Een broker kan ook verwijzen naar de rol van een bedrijf wanneer het optreedt als tussenpersoon voor een klant en de klant een commissie in rekening brengt voor zijn diensten. Om te kunnen beginnen met handelen van cryptocurrency heb je een handels platform nodig (Broker).

Bronvermelding: Axento Vermogensbeheer

Bronvermelding: 99Bitcoins

Crypto uitbesteden.

Benieuwd wat Blockchain & Crypto voor je bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op via onze crypto hulp pagina.


Wat doet een broker voor je.

Hoewel een broker een tussenpersoon is, is dat niet de enige taak die ze hebben. goeie brokers delen ook bepaalde trading tools, data analyses met je, zodat je weet welke trades je moet maken of juist vermijden. Let wel op dat je ze niet blindelings gelooft en maak ook je eigen analyse ter bevestiging.

Een discount broker rekent een lage commissie. Bij de broker discount broker betaal je minder commissie omdat de werknemer worden betaald op salaris en niet op commissie. Discount brokers bieden geen advies of account management: het zijn echt tussenpersonen.

Een full-service broker doet niet alleen transacties (namens de handelaren) maar ze bieden ook marktonderzoek, pensioenplanning en beleggingsadvies, die allemaal worden toegevoegd aan het volledige aanbod van handelsproducten. Beleggers betalen hier hogere commissies voor.

Het doel van een broker is ook om het de handelaar zo makkelijk mogelijk te maken. Veel brokers hebben een downloadbare platforms, naast apps en websites.


Waarom kies je een broker.

Waar je goed mee moet opletten zijn de fees en commissies, je winst kan hard omlaag gaan daardoor. Het slimst is om te kijken of de broker commissievrije transacties heeft, zo niet dan zoek je naar een broker met een zo laag mogelijke commissie.

Het is belangrijk om te kijken wat de reviews zijn, wat andere mensen er van vinden. Als er bijvoorbeeld meerdere reacties zijn die zeggen dat de service niet goed is dan weet je al genoeg.

Het word soms misschien een beetje onderschat maar klantenservice is belangrijk. Natuurlijk ga je er van uit dat er niks aan de hand is of dat er niks gaat gebeuren maar stel er is iets aan de hand dan wil je dat zo snel mogelijk word opgelost.

Wat heel erg belangrijk is de producten die ze hebben, je wilt namelijk een broker hebben waar je veel opties hebt.

Een voorbeeld waarom het zo belangrijk is: Stel je hebt op het NOS gezien dat een bepaalde cryptocurrencies enorm gaat stijgen, en je broker heeft het niet dan kun je er niet aan mee doen of je zou dan nog een andere broker moeten vinden die dat wel heeft.

Waarmee let je op tijdens het uitzoeken van een broker.

Het is simpel onderzoek, onderzoek en nog meer onderzoek. Als je de tips volgt die hier staan ( Waarmee let je op tijdens het uitzoeken van een broker?) dat helpt om beslissingen te maken. Test de demo’s van verschillende brokers, demo’s zijn gratis. Het testen van de demo’s zorgt ervoor dat je makkelijker een keuze kan maken omdat je dan al een idee hebt van hoe het werkt, wat de fees zijn, ect.

Een broker moet duidelijk zijn met hun vergoedingen, commissies , en wat ze allemaal in rekening brengen. Een broker die dit soort informatie wilt verstoppen moet je ter alle tijden vermijden dat is een red flag. Brokers met een goeie reputatie die zullen voor hun klanten niks verbergen.

Er zijn verschillende belangrijke regelgevende instanties belast met het toezicht op brokers. Brokers moeten hun regelgevende instanties hebben vermeld aan de onderkant van hun startpagina.

Nieuws!

Ontvang 1 x per maand een update met tips voor je advertenties, marketing, websites en meer!