nlende

Alles over Bitcoin.

Bitcoin is een virtuele munt, die van persoon tot persoon worden wordt gebruik om via 't internet betalingen te doen zonder dat er hier een bank bij betrokken is. Dat betekend dat de kosten veel lager zijn en de dat de valuta in ieder land te (verhandelen) gebruiken is. Het voordeel is als je Bitcoin wilt kopen er is geen limiet.


Video over Bitcoin.

Liever een video bekijken over wat Bitcoin doet en hoe het in zijn werking gaat? We got you!
Onderstaande video is al een tijd geleden uitgekomen maar nog steeds een van de meest prettige video's waarin Bitcoin wordt uitgelegd.

Bronvermelding: Het Klokhuis

Crypto uitbesteden.

Benieuwd wat Blockchain & Crypto voor je bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op via onze crypto hulp pagina.

FAQ Bitcoin.

op 3 januari 2009 startte het Bitcoin netwerk, met Satoshi Nakamoto als eerste deelnemer. Hij was de eerste die zijn computer gebruikte om Bitcoin te minen.

In het begin was hij alleen, Later sloot ook hal finney aan. Op 12 januari 2009 stuurde Nakamoto 10 Bitcoin naar Hal Finney, dat was de eerste transactie.

Op dit moment is Bitcoin nog geen wettige betaalmiddel in Nederland, maar met Bitcoin kun je online en in fysieke winkels betalen, het is eigenlijk gewoon geld. Sommige winkeliers durven de Bitcoin niet te accepteren, een van de redenen kan zijn dat de koers steeds veranderd.

Nieuws!

Ontvang 1 x per maand een update met tips voor je advertenties, marketing, websites en meer!