nlende

Betalen met Crypto.

Een betalen met crypto doen betekend dat je het product of dienst die je aanschaft afrekent met cryptomunten. Dit kan via je telefoon, desktop of tablet. Overal waar je internettoegang hebt kun je dus met je smartphone betalen met je cryptomunten. Dit houdt in dat je niet meer fysiek naar een bank, winkel of restaurant hoeft te reizen om een product aan te schaffen. In 2021 kan je al op een hoop plekken betalen met je crypto munten en we vermoeden dat dit in de toekomst alleen maar meer zal worden. El Salvador is het eerste land waar je overal kan betalen met cryptomunten.

Online kan je bij bedrijven ook steeds meer betalen ermee, zoals Thuisbezorgd.nl, Bol.com, Zalando en Amazon.
Benieuwd bij welke webshops, diensten en winkels in Nederland je kunt betalen met cryptomunten.

Bekijk hier de lijst


Video over betalen met Bitcoin
.

Liever een video bekijken over hoe betalen met Bitcoin in zijn werking gaat? We got you!
Onderstaande video is al een tijd geleden uitgekomen maar nog steeds een van duidelijke video waarin betalen met Bitcoin (cryptomunten) wordt uitgelegd.

Bronvermelding: NOS Jeugdjournaal

Crypto uitbesteden.

Benieuwd wat Blockchain & Crypto voor je bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op via onze crypto hulp pagina.


FAQ Betalen met crypto.

 Snelle betaling: met crypto betaal je snel, je hoeft niet lang te wachten.

 Kosten besparen: aan de betaling zit er geen tussenpersoon, daardoor bespaar je kosten mee. De transacties kunnen op een goedkope manier worden verwerkt. Hierdoor blijven de fees laag.

 Onomkeerbaar betaalsysteem: Als een transactie is gemaakt kun je het niet meer terugdraaien. Voor ondernemers is dit zeer gunstig. Zij zijn namelijk altijd verzekerd van de betalingen die zij ontvangen.

Mensen die gebruik maken van Bitcoin om een aankoop te doen hoeven hebben als groot voordeel extra bankkosten te maken bij een transactie met bijvoorbeeld verschillende valuta's. Er zijn wel maker / taker kosten, deze worden automatisch in rekening gebracht. Ook zou het zo nu en dan kunnen dat je stortings- en opnamekosten moet betalen bij een crypto-exchange. Los van deze kosten zal dit over het algemeen lager uitvallen dan de kosten waarvoor je moet betalen als je gebruik maakt van je bankrekening om een grote aankoop te doen. Je hebt namelijk geen accountonderhoud & geen terugbetaalde aanbetalingskosten meer.

Nieuws!

Ontvang 1 x per maand een update met tips voor je advertenties, marketing, websites en meer!