nlende

Ik wil een Wordpress website doet ROS Marketing dit ook

ROS Marketing maakt als partner uitsluitend gebruik van de software van DNN & DNN.GO en de zelf ontwikkelde modules voor het bouwen & beheren van je website. Dit is een uitgebreide en gebruiksvriendelijke CMS zodat iedereen hier gemakkelijk mee kan werken. Er zijn daarnaast een aantal redenen waarom wij niet werken met Wordpress. We hebben ze hieronder voor je op een rij gezet.


Wordpress website gehackt

Wij vinden veilig een van de belangrijkste zaken bij een website. De veiligheid van je website data, gegevens van je bezoekers moet altijd gedekt zijn. Met ontelbare Wordpress websites zijn hackers dan ook altijd op zoek naar gaten in Wordpress websites en deze worden regelmatig gevonden. Wordt z’n hack gevonden dan moeten alle Wordpress website per direct update worden. Los van de stress die zoiets kan mee geven dat je website ineens per direct geüpdatet moet worden omdat je anders gevaar loopt dat deze gehackte wordt is er nog iets anders aan de hand. Bij updates van Wordpress website komt het regelmatig voor dat gebruikte plug-ins daarna niet meer werken.


Onbetrouwbare plug-ins

Bij een Wordpress wordt er in de meeste gevallen gebruikt gemaakt van al gemaakte plug-ins en voor ingestelde thema’s. Deze plug-ins en thema’s zijn gemaakt door ontwikkelaars & de community en worden altijd gecontroleerd voordat ze beschikbaar komen maar je kan niet voorkomen dat er fouten, gaten, slecht geprogrammeerde plug-ins en thema’s op de markt komen. Het downloaden van plug-in voor je website is daarom nooit 100% veilig.


Te vaak een update

Omdat er zo vaak gaten in de systemen van Wordpress worden gevonden moet je gemiddeld minimaal 1 x per maand je website updaten. Daarnaast worden plug-ins bijna dagelijks geüpdatet. Dit betekend dus dat je bijna elke dag met je website bezig moet zijn om deze te updaten, bij te houden of het nog wel goed staat en weer aan te passen.

ROS Marketing vind dat je als ondernemer bezig moet zijn met waar je goed in bent. Besteed je de website uit dan moet je hier niet de hele tijd mee bezig hoeven zijn maar dan moet dit gewoon goed gereld zijn.

Bij ROS Marketing zorgen wij voor de updates en heb je hier geen zorgen en omkijken naar maar kun jij je bezig houden met waar je het beste in bent, ondernemen!


Gebrek aan opties & functionaliteiten

Wist je dat Wordpress is beginnen als een blog website? Inmiddels is het flink gegroeid en wordt het wereldwijd door mensen gebruikt voor een website. Hier ligt ook precies de valkuil van het systeem. Wordpress probeert iedereen in zijn behoefte te voorzien. En juist hierdoor wordt het systeem alleen maar lastiger en moeilijker te gebruiken. Het gebruikersgemak gaat hierbij verlopen. Wordpress doet ons daarin denken aan Facebook, waar dit vroeger een makkelijk platform was om te gebruiken ben je inmiddels een halfuur aan het zoeken als je een instelling van je eigen profiel wilt veranderen.

Zeker in de afgelopen jaren is het systeem steeds onduidelijker geworden voor een startende ondernemer die een website wilt. ROS Marketing vind het belangrijk dat je makkelijk zelf je website kunt aanpassen. Een foto, tekst of button toevoegen moet geen hogere wiskunde zijn. Ons CMS is daarom effectiever, beter en completer van Wordpress.


Geen helpdesk

Je leest het goed, Wordpress heeft helpdesk maar maakt gebruik van vrijwilligs. Heb je een vraag dan zul je deze op een blog moeten posten en dan kan een onbekende je helpen en zul je deze moeten toe laten in jouw website om je te helpen. Zonder dat je weet wat deze allemaal aanpast achter de schermen.

ROS Marketing is een professioneel bedrijf en pakt dit anders aan. Wij zijn altijd bereikbaar via telefonische en online support. De meeste van de standaard hulp vragen vallen onder onze gratis support. Hier rekenen we dus geen kosten voor je.


Als afsluiter

Wellicht denk je wow Wordpress is een slecht CMS! Dit is niet correct. Wordpress is een prima CMS wat wereldwijd gebruik wordt, het maken & onderhoud kost echter gewoon een hoop tijd. Ben je een hobbyist en heb je tijd zat dan is Wordpress een prima systeem voor je.

Wij zijn een professioneel bedrijf en gaan voor de zekerheid en werken daarom het DNN.Go & zelf ontwikkelde modules. Hier kunnen geen externe updates zomaar plaats vinden waardoor je website ineens voor de helft plat ligt. Daarnaast is ons CMS makkelijk in gebruik en van alle gemakken voorzien. Wij vinden dat een foto, tekst of button toevoegen moet geen hogere wiskunde zijn.

Bij ROS Marketing zorgen wij ervoor dat je website er goed bij staat en heb je hier geen zorgen en omkijken naar maar kun jij je bezig houden met waar je het beste in bent, ondernemen!

Nieuws!

Ontvang 1 x per maand een update met tips voor je advertenties, marketing, websites en meer!