Google Mijn Bedrijf

Google Mijn Bedrijf, hoewel dit wellicht niet direct een lampje doet branden zul je het zeker kennen. Kijk maar is naar de onderstaande foto, je bent dit zeker wel eens tegen gekomen tijdens het googelen.

Lees hier verder over Google Mijn Bedrijf.

Google Mijn Bedrijf menu

Virtuele tour maken

Een virtuele tour laten maken voor je bedrijf. Bij ROS Marketing kunnen we naast het maken van een virtuele tour deze volledig personaliseren. Met extra mogelijkheden zoals logo's, pop ups, teksten of video's die erin verwerkt worden.


Virtuele tour
Virtuele rondleiding

Een offline tour voor de online bezoeker | Bezoek ons kantoor vanuit huis!

Virtuele rondleiding

Vergroot je aanwezigheid in de zoekmachine met Google Mijn Bedrijf View. Met een virtuele rondleiding van 360 graden onderscheidt je direct van de concurrentie en geef je bezoekers & klanten letterlijk een kijkje in je keuken.

Een virtuele rondleiding laten maken voor je bedrijf heeft meerdere voordelen. Een van de grootste is dat je niet meer alleen een website bent. Je bent nu een echt ''levend'' bedrijf. Bezoekers zien je voordeur waar ze kunnen aankloppen als ze vragen hebben, dit is een stuk prettiger dan een contact of FAQ pagina en geeft veel meer vertrouwen om een online aankoop te doen.

Google uitbesteden

Wil je graag informatie over wat de kosten zouden zijn om jeGoogle Analytics, Google Tag Manager, Google Search Console, je vindbaarheid op Google verbeteren, Advertenties op Google, Google virtual tour, uit te besteden bij ons. Klik via de onderstaande button naar onze diensten pagina, bekijk de prijzen, vul het contact formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om dit te bespreken.

Google uitbesteden
Google Marketing uitbesteden