X

Meest gestelde vragen

De meest gestelde vragen over online marketing zoals Facebook en Instagram, Google diensten en websites. We geven je hier antwoord op deze vragen.

De meest gestelde vragen van onze klanten

Vind hier de antwoorden

Dit zijn vragen en opmerkingen die in onze eerste gesprekken met onze klanten naar voorkomen. Als ROS Consultancy vinden we samen altijd de goede antwoorden.

Social Media voor mijn bedrijf

Je start met social media, wat zijn de verwachtingen wanneer je hiermee start? De meeste bedrijven zijn bij social media gericht om direct te verkopen. Terwijl er steeds meer bedrijven en profielen online bij komen.

TIP: Geef waarde aan de volger met je content. Zorg ervoor dat je volger het leuk vind om je volgen, voordat je direct een product probeert te verkopen.

Google advertenties

Veel ondernemers pompen geld in Ads met de gedachte dat bovenaan Google direct sales en omzet oplevert. Dit is helaas niet zo. Het succesvol runnen van Ads in een vak apart.

TIP: We geven je als tip om testen met je Ads en niet direct al het budget op een campagne te zetten.

Weinig bezoekers

We vergelijken deze vraag met een winkelvitrine, als deze maandenlang dezelfde artikelen heeft liggen. Zou dit je aansporen om de winkel (opnieuw) binnen te lopen, waarschijnlijk niet..
Dit is het zelfde voor je website, wanneer is de laatste keer dat je de inhoudelijke content op je website vernieuwd hebt? Nieuwe foto's, zorgen dat je content geoptimaliseerd is en nieuwe teksten toegevoegd.


TIP: Een goede website is nooit af, probeer je website wekelijks te vernieuwen met nieuwe content.

Er gebeurd zoveel

Dit is een per bedrijf afhankelijk, over het algemeen zijn niet elke Facebook, Instagram en TikTok updates interessant voor je bedrijf. Maar het is wel belangrijk om deze in de gaten te houden.

TIP: Google Mijn Bedrijf heeft recentelijk een aantal nieuwe updates uitgerold. Is je bedrijf al geverifieerd? Voor mer informatie hiervoor bekijk de Google Mijn Bedrijf informatie pagina.

Online marketing, websites & Google problemen

De meest gestelde vragen & antwoorden.

We behandelen hier de meest gestelde vragen die we krijgen van onze klanten & volgers. Je vindt hieronder vragen & antwoorden van verschillende onderwerpen. Wil je graag vragen & antwoorden lezen van specifieke antwoorden?

Bekijk dan hier de informatie pagina's van:

Facebook informatie
Instagram informatie
TikTok informatie
Google informatie
Google Analytics informatie

Leuk mannetje? Til je huisstijl ook naar volgende level! Neem contact met ons op:) We zijn een online marketing bureau in de omgeving van Nijmegen wat gespecialiseerd is in toerisme- en recreatiesector. We vertellen je graag wat we doen en voor je kunnen betekenen.

We zijn al meer dan 7 jaar actief met social media campagnes, we richten ons hierbij alleen op
Facebook & Instagram marketing. Als je op zoek bent naar een professionele en vooral betaalbare websites ben je bij ons aan het juiste adres. Als laatste zijn we groot fan van Google. We zijn hier ook actief mee met verschillende diensten zoals je website te helpen optimaliseren zodat de bezoeker een nog betere ervaring heeft en je website nog beter gevonden wordt zoekmachineoptimalisatie (SEO), of loop je tegen problemen aan bij Google Analytics of andere Google diensten, geen punt we helpen je graag. En ben je al bekend met de virtuele tours van Google? Hiermee kan je de klanten een online rondleiding geven door je bedrijf. Zeker tijdens deze tijd (coronacrisis) waar bedrijven alles online doen is dit de ideale manier om het vertrouwen uit te stralen wat je normaal krijgt wanneer er een klant bij je op bezoek komt.

Zit er wat tussen waar we je mee kunnen helpen? Als je op zoek bent naar andere ondersteuning voor online marketing neem dan
contact met ons op voor op maat online marketing.
Ja, heb je zelf een marketingmedewerkers in dienst en wil je alleen ondersteuning dan is dit ook mogelijk. We geven je dan de handvatten, structuur, tips, stappenplannen of gidsen voor projecten.

Neem contact met ons op om te bespreken op welke manier we je bedrijf kunnen ondersteunen.

 

De gemiddelde kosten voor online marketing bij ROS Consultancy zijn: €1000,- p.m. Hiervoor worden je Facebook, Instagram en Google accounts onderhouden + voorzien leuke & interactieve content.
We hebben ook service pakketten, hiermee ga je zelf aan de slag met social media en helpen we je met de structuur, stappenplannen en gidsen.

Voor meer informatie bekijk onze social media of social media uitbesteden pagina.


 

Je hebt bij ROS Consultancy al een website vanaf €1000,-. Dit is de startprijs. Het is afhankelijk van het aantal pagina's, content, huisstijl en of technische wijzigingen aanpassingen en wensen of dit bedrag kan oplopen. We gaan daarom altijd eerst in gesprek om de mogelijkheden, budget en opties te bespreken. We proberen dan een prijs te geven die aansluit bij je wensen en budget.
De hosting is afhankelijk van het aantal services en diensten die je afneemt.
 

Voor bestaande advertenties:
We onderhouden, monitoren en optimaliseren je advertenties dagelijks. We doen dit voor een vast bedrag van €300,- per maand.
*Heb je meer dan 10+ advertenties campagnes dan maken we eerst een inschatting voor het onderhoud*

Voor nieuwe advertenties:
Wil je dat wij zelf de volledige campagnes en strategieën voor je advertenties maken, onderhouden, monitoren en optimaliseren. Dit doen we voor €650,- per maand.
*Wil je meer dan 10+ advertenties campagnes dan maken we eerst een inschatting voor het onderhoud*

Facebook is één van de meest gebruikte platformen door consumenten. Alleen deze reden zou al genoeg zijn om er actief op te zijn. Er zijn in Facebook veel verschillende mogelijkheden om met Facebook het bereik van je bedrijf te vergoten.

Maar er zijn nog twee andere belangrijke redenen:
1. ✅ Vertrouwen:
Je bezoeker/klant kan de reacties van andere klanten lezen op je producten en berichten op een platform wat niet door je beheerd wordt.

2. ✅​ Ontwikkeling:
Je bezoeker/klant ziet dat je actief bent op de online platformen. Dit doet je bezoeker goed omdat dit uitstraalt dat je bedrijf het goed voor elkaar heeft. Ben je niet actief op social media, dan heeft het bedrijf het waarschijnlijk erg druk en misschien tijd voor de klant.

Het platform is inmiddels behoorlijk uitgebreid met extra online diensten. Met een aantal zul je zeker bekend zijn, zoals Instagram & WhatsApp. Maar de online diensten Workplace of Oculus zullen waarschijnlijk nieuw voor je zijn. Je vindt op onze Facebook informatie pagina meer informatie over de verschillende Facebook diensten. Welke diensten zijn er allemaal en vooral, wat je hiermee kan doen?

Instagram is 't populairste social media platform van dit moment. Alleen deze reden zou al genoeg zijn om er actief op te zijn. Er zijn in Instagram veel verschillende mogelijkheden om met Instagram het bereik van je bedrijf te vergoten.

Maar er zijn nog twee andere belangrijke redenen:

1. ✅ Vertrouwen:
Steeds meer jongere gebruikers van Instagram, hebben als eerste contact met je bedrijf via Instagram. Ze kunnen je bedrijf online zijn tegengekomen maar gaan vervolgens niet naar je website maar naar Instagram. Een website volledig doorspitten kost tijd en moeite, een Instagram feed door scrollen is een stuk sneller.
Is je feed goed? Dan klikt de gebruiker pas op de website. Je merkt dat dit een andere en nieuwe manier van online zoeken is.

Wil je meer lezen hierover? We leggen dit proces tot in detail aan je uit in ons blog Instagram als nieuwe startpagina.

2. ✅​ Shop:
Je wilt graag online producten verkopen, wist je al dat Instagram shopping mogelijkheden biedt?

 

Welke online ontwikkelingen zijn belangrijk voor je bedrijf?
Veel ondernemers vinden deze vraag erg lastig, dit komt omdat er zoveel mogelijkheden zijn om online je bedrijf te promoten.

Probeer de volgende stappen eens?
We weten zeker dat je er hierdoor achterkomt welke ontwikkelingen je voortaan gaan volgen en welke wat minder

1. Wat is je product
2. Wat is je doelgroep
3. Is je doelgroep actief op online of offline kanalen?
4. ✅ Online: Bij de meesten bedrijven zal dit Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Twitter of wellicht TikTok zijn. Dit zijn bedrijven die dagelijkse updates uitbrengen. Probeer de grootste updates mee te krijgen. Deze kunnen je helpen om direct verschil te maken online.

5. ✅ Offline: Probeer te achterhalen welke dit precies zijn, de gebeurtenissen die van toepassing zijn op deze kanalen raden wij aan om te volgen.

Je kan alle updates en ontwikkelingen zelf bijhouden en proberen toe te passen. In dat geval raden we je aan om @rosconsultancy te volgen. Dan ben je zeker op de hoogte.

Geen tijd om alles te volgen? Vul het contact formulier in en wij nemen zo spoedig contact met je op om de mogelijkheden te bespreken over uitbesteden van je online marketing.

Populaire Google diensten
Google Analytics informatie

Google Analytics

Google Analytics, met meer dan 50 miljoen website eigenaren die het gebruiken kun je er niet om heen. Wil je Google diensten uitbesteden dan is dit het begin.

Google Tag Manager informatie

Google Tag Manager

Google Tag Manager, de Google tool voor marketeers. We gebruiken deze tool om jouw Google diensten en website nog beter te laten werken.

Google Mijn Bedrijf informatie

Google Mijn Bedrijf

Google Mijn Bedrijf (GMB) is een gratis tool van Google die bedrijven helpt bij het beheren van hun online aanwezigheid in de zoekmachine.

 

Populaire social media diensten
Facebook marketing informatie

Facebook

Facebook is nog steeds een van de meest populairste social media apps. Je Facebook marketing organisch of ads uitbesteden? We gaan voor je aan de slag om echte resultaten te boeken!

Instagram marketing informatie

Instagram

Lees meer informatie over 't populairste social media platform van dit moment. Je Instagram marketing uitbesteden? We gaan voor je aan de slag om echte resultaten te boeken!

TikTok marketing informatie

TikTok

Ben je al bekend met de nieuwe social media app TikTok? Ga er mee aan de slag via handige tips en templates van ons. We bieden nog geen TikTok marketing pakketten aan.

 

Producten
LinkedIn marketing informatie

Websites

Een professionele en goed werkende website. Zelf de website bij houden via het makkelijke systeem of het onderhoud volledig door ons laten doen. Het kan beide. We laten je graag een demo zien!

Blogs met tips voor social media

Blogs

Wekelijks nieuwe blogs! Facebook & Instagram marketing zijn vaak ’t onderwerp van de dag . Handige tips voor je online marketing, stappenplannen en templates van ons voor je social media marketing.

Social media marketing prijzen

Social Media

Je social media naar het hoger niveau tillen? Meer volgers, meer likes of meer clicks naar je website? Besteed je Facebook en Instagram marketing uit aan ons, wij helpen je hier graag mee.

 

Google marketing informatie

Google

Google, je beste vriend en makkelijk in gebruik wanneer je iets zoekt. Maar als je zelf met je bedrijf goed gevonden wilt worden op Google, is dat een stuk lastiger. Wil je graag je Google accounts optimaal inzetten?

Advertenties uitbesteden

Advertenties

Je product naar voren schuiven om de verkoop ervan te stimuleren. Welke advertenties zijn geschikt voor je product? Google / Microsoft / Facebook / Instagram of toch TikTok?

Multimedia & design

Multimedia & design

Bevallen onze kleuren, vrolijke mannetje en de raket je? We bieden sinds kort deze dienst ook aan om je huisstijl naar het volgende level te tillen. Neem contact met ons op voor meer informatie.