Meestgestelde vragen over online marketing

We behandelen hier de meest gestelde vragen die we krijgen van onze klanten & volgers. Je vindt hieronder vragen & antwoorden van verschillende onderwerpen zoals Facebook, Instagram, TikTok, Google & Websites.

  • Facebook 2020
  • Instagram 2020
  • Marketing 2020

Waarom heeft Facebook de lay-out veranderd?

Facebook heeft tegen het einde van 2019 en in het begin van jaar al bekend gemaakt dat ze in 2020 de lay-out flink gaan veranderen. Deze veranderingen worden steeds meer doorgevoerd! We begrijpen dat je er niet meer uit komt of bepaalde dingen niet meer kan vinden. We hebben daarom een blog geschreven waarin we de volledige lay-out met de verschillende opties, verschillen en voorbeelden voor je uitleggen. Bekijk hiervoor:

Het nieuwe Facebook uitgelegd

Kan ik mijn oude Facebook lay-out terug krijgen?

Facebook geeft tot heden nog de optie om je oude Facebook terug te krijgen. We vermoeden dat ze dit in de toekomst wel gaan uitzetten. Je oude Facebook terugzetten? Bekijk hiervoor ons blog:

Facebook lay-out aanpassen

Wat is Oculus VR en wat kun je hiermee?

De Oculus RIFT is een, set virtual reality-brillen. Deze werken met je desktop of laptop. Je kunt deze hard/software producten gebruiken voor virtual reality. Meer lezen over Oculus VR? Bekijk dan onze:

Oculus VR informatie pagina

Wat is de beste tijd om iets op Facebook te plaatsen?

Met je bedrijf wil je via Facebook graag veel bereik, likes, reacties of kliks op je post generen. Je wilt namelijk dat je bedrijf via social media zichtbaar is bij zoveel mogelijk mensen. Maar wanneer is het de beste om een bericht te plaatsen zodat je dit voor elkaar krijgt? Kom erachter in ons blog!

De beste tijd op Facebook

Online marketing uitbesteden

Wil je graag informatie over wat de kosten zouden zijn om uit te besteden bij ons. Klik via de onderstaande button naar onze diensten pagina, bekijk de prijzen, vul het contact formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om dit te bespreken.

Gratis marketinggesprek

Wat doen wij?

We zijn een online marketing bureau in de omgeving van Nijmegen wat gespecialiseerd is op toerisme- en recreatiesector. We vertellen je graag wat we doen en voor je kunnen betekenen.
 

Facebook marketing
Instagram marketing
Betaalbare websites
Google marketing
Virtuele tours
Multimedia & design
Reclame & promotie video's

 

✅Ja.
Heb je zelf een marketingmedewerkers in dienst en wil je alleen ondersteuning dan is dit ook mogelijk. We geven je dan de handvatten, structuur, tips, stappenplannen of gidsen voor projecten.

✅ Neem
contact met ons op om te bespreken op welke manier we je bedrijf kunnen ondersteunen.

✅ De gemiddelde kosten voor online marketing bij ROS Consultancy zijn: €1000,- p.m.
Hiervoor worden je Facebook, Instagram en Google accounts onderhouden + voorzien leuke & interactieve content.
We hebben ook service pakketten, hiermee ga je zelf aan de slag met social media en helpen we je met de structuur, stappenplannen en gidsen.

✅ Voor meer informatie bekijk onze
social media of social media uitbesteden pagina.

✅ Je hebt bij ROS Consultancy al een website vanaf €1000,-. Dit is de startprijs. Het is afhankelijk van het aantal pagina's, content, huisstijl en of technische wijzigingen aanpassingen en wensen of dit bedrag kan oplopen. We gaan daarom altijd eerst in gesprek om de mogelijkheden, budget en opties te bespreken. We proberen dan een prijs te geven die aansluit bij je wensen en budget.

De hosting is afhankelijk van het aantal services en diensten die je afneemt.
✅ Neem
contact met ons om de mogelijkheden voor een nieuwe website te bespreken.

Voor bestaande advertenties:
We onderhouden, monitoren en optimaliseren je advertenties dagelijks. We doen dit voor een vast bedrag van €300,- per maand.
*Heb je meer dan 10+ advertenties campagnes dan maken we eerst een inschatting voor het onderhoud*

Voor nieuwe advertenties:
Wil je dat wij zelf de volledige campagnes en strategieën voor je advertenties maken, onderhouden, monitoren en optimaliseren. Dit doen we voor €650,- per maand.
*Wil je meer dan 10+ advertenties campagnes dan maken we eerst een inschatting voor het onderhoud*

Facebook is één van de meest gebruikte platformen door consumenten. Alleen deze reden zou al genoeg zijn om er actief op te zijn. Er zijn in Facebook veel verschillende mogelijkheden om met Facebook het bereik van je bedrijf te vergoten.

Maar er zijn nog twee andere belangrijke redenen:
1. ✅ Vertrouwen:
Je bezoeker/klant kan de reacties van andere klanten lezen op je producten en berichten op een platform wat niet door je beheerd wordt.

2. ✅​ Ontwikkeling:
Je bezoeker/klant ziet dat je actief bent op de online platformen. Dit doet je bezoeker goed omdat dit uitstraalt dat je bedrijf het goed voor elkaar heeft. Ben je niet actief op social media, dan heeft het bedrijf het waarschijnlijk erg druk en misschien tijd voor de klant.

Het platform is inmiddels behoorlijk uitgebreid met extra online diensten. Met een aantal zul je zeker bekend zijn, zoals Instagram & WhatsApp. Maar de online diensten Workplace of Oculus zullen waarschijnlijk nieuw voor je zijn. Je vindt op onze Facebook informatie pagina meer informatie over de verschillende Facebook diensten. Welke diensten zijn er allemaal en vooral, wat je hiermee kan doen?

 

Instagram is 't populairste social media platform van dit moment. Alleen deze reden zou al genoeg zijn om er actief op te zijn. Er zijn in Instagram veel verschillende mogelijkheden om met Instagram het bereik van je bedrijf te vergoten.

Maar er zijn nog twee andere belangrijke redenen:

1. ✅ Vertrouwen:
Steeds meer jongere gebruikers van Instagram, hebben als eerste contact met je bedrijf via Instagram. Ze kunnen je bedrijf online zijn tegengekomen maar gaan vervolgens niet naar je website maar naar Instagram. Een website volledig doorspitten kost tijd en moeite, een Instagram feed door scrollen is een stuk sneller. Is je feed goed? Dan klikt de gebruiker pas op de website. Je merkt dat dit een andere en nieuwe manier van online zoeken is.

Wil je meer lezen hierover? We leggen dit proces tot in detail aan je uit in ons blog Instagram als nieuwe startpagina.

2. ✅​ Shop:
Je wilt graag online producten verkopen, wist je al dat Instagram shopping mogelijkheden biedt?

 

Welke online ontwikkelingen zijn belangrijk voor je bedrijf?
Veel ondernemers vinden deze vraag erg lastig, dit komt omdat er zoveel mogelijkheden zijn om online je bedrijf te promoten.

Probeer de volgende stappen eens?
We weten zeker dat je er hierdoor achterkomt welke ontwikkelingen je voortaan gaan volgen en welke wat minder

1. Wat is je product
2. Wat is je doelgroep
3. Is je doelgroep actief op online of offline kanalen?
4. ✅ Online:
Bij de meesten bedrijven zal dit Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Twitter of wellicht TikTok zijn. Dit zijn bedrijven die dagelijkse updates uitbrengen. Probeer de grootste updates mee te krijgen. Deze kunnen je helpen om direct verschil te maken online.


5. ✅ Offline:
Probeer te achterhalen welke dit precies zijn, de gebeurtenissen die van toepassing zijn op deze kanalen raden wij aan om te volgen.

Je kan alle updates en ontwikkelingen zelf bijhouden en proberen toe te passen. In dat geval raden we je aan om
@rosconsultancy te volgen. Dan ben je zeker op de hoogte.

Geen tijd om alles te volgen? Vul het contact formulier in en wij nemen zo spoedig contact met je op om de mogelijkheden te bespreken over uitbesteden van je online marketing.