FAQ.

We behandelen hier de meest gestelde vragen die we krijgen van onze klanten & volgers. Wat kunnen wij voor je betekenen en hoeveel kosten onze diensten maar ook vragen over verschillende onderwerpen zoals Facebook, Instagram, TikTok, Google & Websites.

We zijn een online marketing & web bureau in de omgeving van Nijmegen. Ons team bestaat uit internetnerds, webbouwers, data liefhebbers & social media scanners. We kunnen niet wachten tot wat de technologie van 2025 ons brengt. We kijken vooruit en gebruiken deze kennis op alle vlakken waar wij actief op zijn voor onze klanten.


Serieus aan de slag met je online marketing, een nieuwe website om klanten binnen te halen, je bestaande website openzetten voor nieuwe klanten. Een (nieuwe) huisstijl of serieuze resultaat halen met Ads of drukwerk & printmedia? Druk op de button start vandaag, vul het formulier in en we binnen 2 dagen contact met je op.


Start vandaag

We kunnen je volledige Facebook & Instagram accounts voor je beheren. We wat doen dan doen is dat we in samenwerking met je content strategieΓ«n voor je accounts maken, onderhouden, monitoren en optimaliseren.

Dit doen we al vanaf €450,- onderhoud kosten per maand. Heb je hier interesse in en wil je weten wat de kosten voor jouw bedrijf zouden zijn. Vul dan het contact formulier in en dan nemen we binnen 48 uur contact met je op.

We kunnen je volledige Google & social media advertenties voor je beheren. We wat doen dan doen is dat we de volledige campagnes & strategieΓ«n voor je advertenties maken, onderhouden, monitoren en optimaliseren.

Dit doen we al vanaf €150,- onderhoud kosten per maand. Heb je hier interesse in en wil je weten wat de kosten voor jouw bedrijf zouden zijn. Vul dan het contact formulier in en dan nemen we binnen 48 uur contact met je op.

We kunnen al websites voor je realiseren vanaf €500,-

Heb je hier interesse in en wil je weten wat de kosten voor jouw bedrijf zouden zijn. Vul dan het contact formulier in en dan nemen we binnen 48 uur contact met je op.

  • FacebookKlik hier
  • InstagramKlik hier
  • MarketingKlik hier
  • GoogleKlik hier
  • WebsitesKlik hier

Facebook heeft tegen het einde van 2019 en in het begin van jaar al bekend gemaakt dat ze in 2020 de lay-out flink gaan veranderen. Deze veranderingen worden steeds meer doorgevoerd! We begrijpen dat je er niet meer uit komt of bepaalde dingen niet meer kan vinden. We hebben daarom een blog geschreven waarin we de volledige lay-out met de verschillende opties, verschillen en voorbeelden voor je uitleggen. Bekijk hiervoor:

Het nieuwe Facebook uitgelegd

Met je bedrijf wil je via Facebook graag veel bereik, likes, reacties of kliks op je post generen. Je wilt namelijk dat je bedrijf via social media zichtbaar is bij zoveel mogelijk mensen. Maar wanneer is het de beste om een bericht te plaatsen zodat je dit voor elkaar krijgt? Kom erachter in ons blog!

De beste tijd op Facebook

De Oculus RIFT is een, set virtual reality-brillen. Deze werken met je desktop of laptop. Je kunt deze hard/software producten gebruiken voor virtual reality. Meer lezen over Oculus VR? Bekijk dan onze:

Oculus VR informatie pagina

Facebook is één van de meest gebruikte platformen door consumenten. Alleen deze reden zou al genoeg zijn om er actief op te zijn. Er zijn in Facebook veel verschillende mogelijkheden om met Facebook het bereik van je bedrijf te vergoten.

Maar er zijn nog twee andere belangrijke redenen:
1. Vertrouwen:
Je bezoeker/klant kan de reacties van andere klanten lezen op je producten en berichten op een platform wat niet door je beheerd wordt.

2. Ontwikkeling:
Je bezoeker/klant ziet dat je actief bent op de online platformen. Dit doet je bezoeker goed omdat dit uitstraalt dat je bedrijf het goed voor elkaar heeft. Ben je niet actief op social media, dan heeft het bedrijf het waarschijnlijk erg druk en misschien tijd voor de klant.

Het platform is inmiddels behoorlijk uitgebreid met extra online diensten. Met een aantal zul je zeker bekend zijn, zoals Instagram & WhatsApp. Maar de online diensten Workplace of Oculus zullen waarschijnlijk nieuw voor je zijn. Je vindt op onze Facebook informatie pagina meer informatie over de verschillende Facebook diensten. Welke diensten zijn er allemaal en vooral, wat je hiermee kan doen?