Website & Hosting bureau

Waarom genoegen nemen met een gewone website? Als je een nieuwe website wilt die er modern/strak uit ziet en meer online klanten aantrekt, congratz je bent op de juiste plek op het internet gekomen.

Ga er goed voor zitten en lees deze pagina rustig door.
We zijn er om je te helpen.

ROS Marketing is een full-service marketingbureau dat gespecialiseerd is in webdesign en -ontwikkeling. We kunnen een gloednieuwe WordPress website voor je bouwen of een bestaande website vernieuwen. In ons cv vind je kleine lokale tot grote internationale bedrijven. Onze WordPress bouwers kunnen je website snel operationeel krijgen, zodat je bedrijf de aandacht krijgt die het verdient.

WEBHOSTING

Onze websites presteren beter dan concurrenten

WordPress websites & hosting zijn voor ons dagelijkse koek! We zijn een website & hosting bedrijf dicht in de buurt van Nijmegen maar leveren door heel Nederland. We hebben projecten succesvol opgeleverd van 5 tot 500 pagina's! Wat maakt ons anders dan de rest? Veel webhostingbedrijven bieden eenvoudige en verouderde web sjablonen aan en gaan voor even snel een website opleveren & cashen.

Dit is het tegenovergestelde van hoe wij zaken doen. Ons team van ontwerpers & bouwers steken hun hart en ziel in elk project waaraan ze werken en daarom zijn al onze websites fris en modern. Van aangepaste hostingoplossingen tot moderne content managementsystemen (CMS), je nieuwe site zal functioneel en visueel verbluffend zijn!

Onze producten zijn allemaal maatwerk producten, daarom hebben we geen vaste prijzen op onze website. We geven je een eerlijke prijs voor een nieuwe website. Hierbij is onze insteek altijd lange termijn. We gaan namelijk voor een langdurige samenwerking en niet even snel cashen op 1 website. We willen graag dat onze kerstverrassing jaarlijks bij je op de mat valt :)
Maak afspraak


TIENTALLEN GINGEN JE VOOR

Onze succesformule

Elk bedrijf /branche heeft zijn eigen unieke style met de daarbij horende wensen & doelen. Daarom kijken wij van Ros Marketing naar het bedrijf, wat wil deze uitstralen, wat zijn de klanten, doelgroepen enz. Dit maakt het werk wat we doen ook zo leuk en dynamisch omdat geen enkel project en geen enkele klant hetzelfde is.

Je website door ons laten maken?In 5 stappen een nieuwe website
Dit zijn de stappen die we samen doorlopen.
Maak afspraak

We gaan eerst uitgebreid met elkaar in gesprek om de doelen van de website, de verwachting bij de klant, de technische mogelijkheden en budget naar elkaar te brengen. Wij vinden het ook erg belangrijk dat we gezamenlijk in een project optrekken.

Daarna starten we met het maken een basis opzet voor de β€œlook a feel”, design van de nieuwe web omgeving. Dit stemmen we dan op elkaar af en dit wordt dan ook de basis van de nieuwe website. In deze fase is het belangrijk, dat je ons ook websites die je mooi vindt en voor jou voldoen doorgeeft. De volgende stap is dat we een basis ontwerp gaan maken die we deze dan in de eerste test omgeving gaan neerzetten. We gaan dit dan verder bespreken en finetunen.

Vervolgens, als bovengenoemde helder en inzichtelijk is gaan we aan de slag met het bouwen van de website, hier word je ook in het proces meegenomen zodat je weet wat er gebeurt en erbij betrokken bent/blijft.

Dan gaan we de website opleveren. Wanneer we dit doen hebben we ook weer ruimte voor een kleine aanpas ronde. Dit doen we omdat uit ervaring blijkt dat de meeste klanten wanneer ze de website klaar is en deze in hun netwerk/ omgeving laten zien er meestal toch wat wijzigingen in een tekst een afbeelding of button gaan komen.

Je website staat live en je wilt graag een tekst, afbeelding of button aanpassen? We got you! Alle werkzaamheden die we binnen 15 minuten voor je kunnen uitvoeren vallen in de standaard hosting kosten. Stuur het ons support team en we hebben het binnen 48 (vaak al eerder) voor je gewijzigd op je website.

UStravel
Veiligvluchten
Sportraad Beuningen
Book Usa Holidays

ONZE PRAATJES VULLEN DE GAATJES

90+ website score

Meer bezoekers op je website die hier een actie uitvoeren die je graag wilt. Een goed webdesign stuurt nieuwe & bestaande klant de kant op waar jij wilt waar ze heen gaan. Een goede website heeft geen uitleg nodig maar is van zelf zich duidelijk genoeg.

Niet tevreden bij je huidige webhost? Als je niet tevreden bent met je huidige webhost, kan ons bureau je site overbrengen naar een onze servers. We kunnen je bestaande website vernieuwen of een nieuwe website voor je maken. Al onze websites zien er geweldig uit, zijn responsieve op elk apparaat en dragen bij aan meer online succes. Dit komt omdat onze WordPress websites 90+ scoren op Google beoordeling voor websites op Technisch, Toegankelijkheid, Gebruiksgemak & SEO gebied. Hierdoor wordt het voor internet gebruikers die via Google zoeken makkelijker om je website te vinden!

Een strakke website & meer online gevonden worden?
Maak afspraak

QUICKSCAN

Gratis Quickscan

Je website presteert niet zoals je wil? Vraag hier gratis een quickscan aan. Je krijgt helder advies over wat er concreet beter kan.

We zijn trots op onze reputatie en het overtreffen van de verwachtingen van de klant. En dat komt omdat we elke keer leveren die we beloven, wat er ook gebeurt. We weten dat het te mooi klinkt om waar te zijn, maar dat komt omdat de meeste bureaus beloften doen die ze niet kunnen nakomen. Als toonaangevend marketingbureau in Nederland zorgen we ervoor dat dit ons niet gebeurt.
Gratis quickscan

ERVARING IS KEY

Sinds 2013

Een marketing bureau dat levert. Met een portefeuille aan internationale klanten, gegarandeerde top rankings voor je websites en bewezen toename van online verkoop kun je op ons bouwen.

Als gecertificeerd Business Partner van Google, Microsoft & en Facebook weten we precies hoe we top-of-the-line marketinginstrumenten inzetten om al je campagnes te optimaliseren.

Laat de rest achter je!

Beste marketing bureau Nederland

WEBSHOPS

WordPress Webshops

We maken niet alleen goede websites, maar we maken ook goede webshops. De e-commercemarkt groeit en er wordt gezegd dat in 2025 80% van alle webshops mobiel responsief zal zijn. Als je bedrijf is er niks ergers dan bezoekers op je website hebben die een aankoop willen doen maar dit niet doen doordat de website niet goed functioneert. Geef je website bezoekers een prettige ervaring en maak het ze zo makkelijk mogelijk om een je webshop te gebruiken. We hebben ervaring met het maken van webshops voor verschillende branches en weten alles over de do's & don'ts. Wij maken goed werkende, frisse en moderne websites. Of het nu gaat om webshops of reguliere websites, aarzel niet om contact met ons op te nemen!
Maak afspraak

Victor van de Kamp

Erg fijn om met Robbert samen te werken. Robbert heeft veel verstand van marketing en van website bouwen. Mocht ik ooit nog een website nodig hebben doe ik dat zeker weten weer bij Robbert. Bedankt voor de mooie website namens Hoveniersbedrijf van de KampπŸ€

Victor van de Kamp Hoveniersbedrijf van de Kamp | Eigenaar
Marco van Zalingen

Zeer positief verrast over de diepgaande kennis bij deze organisatie over website bouw, Google (SEO) en social media marketing. Het was voor onze organisatie zeer waardevol om de verfrissende energie en vernieuwende ideeΓ«n van ROS Marketing om te zetten in concrete plannen. Het volledig uit handen geven van onze totale marketing strategie - en de uitvoering daarvan- bevalt ons bijzonder goed. Al heel snel meer traffic en een sterk positief effect op onze inbound marketing. Veel vertrouwen in dit team.

Marco van Zalingen Van Zalingen Tech Support | Directeur
Simone Veldt

Fijne samenwerking, goed en snel contact, duidelijke updates gedurende het proces.

Simone Veldt Play Golf in Holland | Evenementen & Projecten
William Vossen

Kundig advies op maat gekregen dat daarmee ook op een praktische wijze goed door te voeren is geweest in onze bedrijfsvoering. Mede door deze creatieve impuls en het aanpassen van het gebruiksgemak van onze website en mediakanalen, hebben wij nu een vele malen groter bereik en meer tevreden klanten dan ooit.

William Vossen ZZP
JosΓ© Kraan

Zeer tevreden over onze samenwerking. Professioneel en er wordt altijd snel gereageerd.

JosΓ© Kraan UStravel & Canadatravel | Manager
Rob Zegveld

Ze doen wat ze zeggen, en zeggen wat ze doen. Prettig om mee samen te werken.

Rob Zegveld BY-JIM
Carina Schouten

De service van ROS is 5 sterren waardig, een aanrader voor al je online marketing & web activiteiten! Bedankt.

Carina Schouten Bloemenwind | Algemeen directeur

HOSTING

Webhosting

Een van de grootste problemen bij het maken van je eigen website is het vinden en opzetten van hosting. Hiervoor moet je door zoveel hoepels springen en wachten op e-mailantwoorden dat het dagen of zelfs weken kan duren voordat je site online is. Wij bieden faire hosting aan, wat betekent dat je website online staat zonder gezeur en belachelijk dure prijzen. We hosten in-house en staan in onze branche bekend om het leveren van goede service tegen geweldige prijzen. Onze websites bevatten altijd SSL waarmee je website extra betrouwbaarheid en veiligheid krijgt wanneer gebruikers hun persoonlijke gegevens op je site invoeren.

Breng je website, domeinen & e-mail bij ons onder voor een faire prijs.
Maak afspraak

FAQ over websites & hosting door onze klanten

Als het gaat om hoe snel je website kan worden opgeleverd, is snelheid ongelooflijk belangrijk. Wanneer je aan de slag gaat met je website wil je maanden wachten tot dat deze goed staat.

Een website van 10 pagina's staat binnen 7 werkdagen online.

Maak afspraak

WordPress is een van onze favoriete websiteplatforms. Het is een open-source softwaresysteem, wat betekent dat we kunnen bouwen wat je maar wilt. WordPress-websites zijn eenvoudig te gebruiken, flexibel en veilig en leveren resultaten. Als ervaren WordPress-bouwers kunnen we je site met succes bouwen. We zetten zelfs al je bestaande inhoud over naar een nieuwe WordPress-website als dat nodig is.

Maak afspraak

Je site moet er goed uitzien , ongeacht op welk apparaat je bezoekers de website bekijken. We vinden bij ROS Marketing dat dit de standaard is.

Strak en soepel, vriendelijk op alle apparaten en vooral uitstekend te bedienen.

Maak afspraak

De WordPress websites die wij voor klanten maken scoren 90+ op Technisch, Toegankelijkheid, Gebruiksgemak & SEO gebied. Elke website die we ontwerpen is gemaakt met zoekmachine optimalisatie, zodat het niet uitmaakt wat voor soort apparaat wordt gebruikt (smartphone, tablet of desktop), je website scoort overal goed op!

Maak afspraak

We gaan eerst uitgebreid met elkaar in gesprek om de doelen van de website, de verwachting bij de klant, de technische mogelijkheden en budget naar elkaar te brengen. Wij vinden het ook erg belangrijk dat we gezamenlijk in een project optrekken. De producten zijn allemaal 100% maatwerk. Daarom hebben we geen vaste tarieven. We geven je een eerlijke prijs voor een eerlijk product.

Maak afspraak

Ja! Jouw project wordt ons project. Samen maken we het een spetterend succes. Websites op topniveau. Dat is ROS Marketing!

Maak afspraak

MARKETING

SEO

Zoekmachineoptimalisatie of SEO, is het optimaliseren van je website voor de website bezoekers & zoekmachines. Hierdoor is de ervaring van websites bezoekers beter en kunnen zoekmachines je website beter lezen & begrijpen. SEO helpt je site organisch in de ranglijst te stijgen en gerichte bezoekers te ontvangen. Door SEO op te nemen in het ontwerp en de inhoud van je site, kunnen zoekmachines gemakkelijk begrijpen waar je website over gaat, waardoor ze rechtstreeks naar de services worden geleid die je aanbiedt. Dit betekent meer bezoekers voor minder geld! Als je op zoek bent naar online leads of naamsbekendheid wilt opbouwen, stuur ons dan een bericht!

PS.. Onze website score op SEO in Google 90+, laat ons je SEO doen!
Maak afspraak