Bereik meer mensen online met AccessiBe

Open voor iedereen

We vinden dat we geen mensen buiten moeten sluiten op basis van geloof, geaardheid of handicap. Alleen doen we dit online (nog) niet.

Is jouw website geschikt voor iemand die slechtziende of slechthorende is? Grote kans dat je bij de 95% van de website eigenaren hoort voor wie die niet geldt.

We vergelijken dit voorbeeld met een situatie in de supermarkt. Stel je is voor dat mensen met een gehoor apparaat of een blinde geleide hond geweigerd zouden worden bij de ingang. Dit zou niet worden geaccepteerd als samenleving. Als je kijkt naar de websites online is dit wel wat er gebeurd. Wanneer iemand op jouw website komt, heb jij daar niet de middelen klaar staan voor mensen die ondersteuning nodig hebben.

Deze widget (AccessiBe) is voor alle gebruikers met ondersteunende systemen. Deze online gebruikers bereik je op dit moment niet omdat je website hier niet voor geschikt is. Met deze widget bereik je deze gebruikerswel!

Vraag widget aan

Bekijk hier hoe AccessiBe werkt

Bereik meer dan 2.000.000+ potentiële klanten met AccessiBe

Vanaf €35,- per maand

Benader nieuwe doelgroepen

Bereik nu 11,44% meer online bezoekers die je nog niet eerder bereikt hebt! Dit zijn er alleen in Nederland al meer dan 2.000.000 miljoen.

Meer omzet

Genereer extra omzet omdat je met AccessiBe nu overal gevonden wordt.

Klaar voor de toekomst
Je voldoet hiermee direct aan alle wettelijke eisen
Verbeter je merk

Verbeter je merk door klanten te laten zien dat je om ze geeft.

Hoe werkt AccessiBe?

AccessiBe transformeert web toegankelijkheid door een kostbaar, handmatig proces te vervangen door geautomatiseerde, ultramoderne AI-technologie.

Geen idee wat we hier nou zeggen? Geen punt, we leggen het makkelijk uit voor je.
AccessiBe legt verbanden en trekt lijnen naar verschillende systemen, zo wordt je website 'vriendelijk' voor elke bezoeker.
Hierdoor kunnen bezoekers op je website hun eigen persoonlijke voorkeuren ingeven zonder dat dit je website schaad.


Schermlezen

Een alt-tag is een tag wordt gebruikt om je afbeelding te een omschrijven te geven voor zoekmachines. Dit komt omdat zoekmachines je afbeelding inhoudelijkheid niet begrijpen.

ARIA is een afkorting voor toegankelijke 'rijke internet applicaties' vertaald uit het Engels, Rich Internetapplicaties. Met ARIA kunnen er een set attributen toevoegen aan HTML-elementen, deze elementen gaan vervolgens aan de slag om je web pagina's/applicaties te analyseren & definiëren om ze vervolgens toegankelijk te maken. Gebruikers die ondersteunende technologieën gebruiken kunnen hiermee ook je website/applicatie gebruiken zonder problemen (AT).

Gebruik je iconen of buttons op je website? Onze widget heeft hier geen enkel probleem mee!

De widget wordt dagelijks automatische gemonitord en gescand.

Oriëntatiepuntrollen (of "oriëntatiepunten") analyseren & definiëren automatisch delen van je pagina. Oriëntatiepunten helpen gebruikers van ondersteunende technologie (AT) zich te makkelijker oriënteren op een pagina. De gebruikers zich hiermee makkelijker door en naar andere pagina's navigeren Gebruik je iconen of buttons op je website? Onze widget heeft hier geen enkel probleem mee!

Gebruik je formulieren of review widget op je website? Onze widget heeft hier geen enkel probleem mee!

Specificaties

Toetsenbord navigatie

Een drop down menu op een website is een menu dat op je scherm verschijnt wanneer de titel wordt geselecteerd. Vaak blijf dit menu open staan tot dat je dicht/weg klikt./p>

Bij een websitemenu heb je het over een reeks gekoppelde items die dienen bij 't navigeren tussen de verschillende pagina's/secties van een website. Er zijn een hoop verschillende soorten menu's. AccessiBe ondersteund ze allemaal!

Pop-ups op websites zijn kleine vensters die op je webpagina inspringen of duiken. Een bekend voorbeeld zijn de cookie pop ups wanneer je een website bezoekt.

Gebruik je formulieren op je website? Onze widget heeft hier geen enkel probleem mee!

Skiplinks zijn interne paginakoppelingen die helpen bij het navigeren rond de huidige pagina. Hiermee hoef je niet naar een een nieuwe pagina maar kun je op de bestaande pagina blijven. Skiplinks worden voornamelijk gebruikt door gebruikers van schermlezers om herhalende inhoud van een webpagina te omzeilen of te 'overslaan.

Gebruik je buttons op je website? Onze widget heeft hier geen enkel probleem mee!

Specificaties

Gebruikersinterface

Met de inhoud & weergaven op een website bedoelen we de content waaruit een webpagina kan bestaan.
Een aantal veel gebruikte voorbeelden zijn, tekst, afbeeldingen, video's, geluiden of animaties. Deze zijn allemaal gemakkelijk aan te passen met AccessiBe.

Met kleur & contrast bedoelen we de verschillende kleuren op een webpagina. Een aantal voorbeelden hiervoor zijn het verschil in kleur tussen de achtergrond, lettertype en titels.
Deze zijn allemaal gemakkelijk aan te passen met AccessiBe.

Met de AccessiBe widget wordt een live woordenboek ondersteund en geleverd. De widget heeft dus de optie om tekst, titels en andere informatie hard op voor te lezen.

Liever geen animaties aan tijdens je bezoek aan een website? Deze zijn allemaal gemakkelijk aan te passen met AccessiBe.

Liever geen geluiden aan tijdens je bezoek aan een website? Deze zijn allemaal gemakkelijk aan te passen met AccessiBe.

De informatie wordt hiermee duidelijk en overzichtelijk neergezet.

Specificaties

Dit is hoe we het doen

Je bent overtuigd van de voordelen van AccessiBe en wilt starten, hoe nu verder?
We leggen hieronder uit wat het proces is.


 • Stap 2 - Contact

  We hebben je formulier goed ontvangen en we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. Afhankelijk van welke installatie je hebt gekozen nemen we contact met je op of dat we direct AccessiBe kunnen installeren op je website.

 • Stap 3 - Installeren & Finetunen

  Vandaag is het zover! We installeren de widget op je website.

Je website wordt vriendelijk en bereikbaar voor elke bezoeker & systeem.
We kijken ernaar uit om je verwachtingen te overtreffen!

Standard Plan

Voor websites tot 1000 pagina's

€549
PerJaar
 •  Bereik extra mensen
 •  Wordt overal gevonden
 •  Voldoet aan wettelijke eisen
 •  Altijd up to date
 •  Verbeter je merk
 •  Tweede jaar €400