AccessiBe in Nederland

Toegankelijkheid is een complexe kwestie die moeilijk op te lossen is. Als je wilt dat je site aan de ADA & WCAG-normen voldoet, heb je een geautomatiseerde oplossing nodig die het meeste van je werk voor je kan doen, zonder kosten en zonder gedoe. AccessiBe is vanaf €50,- per maand zo'n hulpmiddel.

Als AccessiBe-partner kunnen we je helpen om AccessiBe op je website te krijgen om deze ADA & WCAG-compatibel te maken en meer websitebezoekers te krijgen.

Maak afspraak
AccessiBe Partner Nederland

ACCESSIBE

Waarom het belangrijk is

Het web is voor iedereen en zou voor iedereen toegankelijk moeten zijn; Helaas kan volgens een recente studie van MIT's Sloan School of Management slechts 14% van de websites als toegankelijk of bruikbaar worden beschouwd door mensen met een handicap, wat het voor hen moeilijk of onmogelijk maakt om online toegang te krijgen tot essentiële informatie. Dit is waar AccessiBe om de hoek komt kijken: we zijn een geautomatiseerde webtoegankelijkheid oplossing die je website compliant maakt - snel en gemakkelijk!

AccessiBe controleert op toegankelijkheidsproblemen op elke pagina die je bezoekt, met behulp van een intuïtieve interface die het gemakkelijk maakt om eventuele problemen op te lossen die het aan het licht brengt.

Met AccessiBe's eenvoudig te installeren toegankelijkheid plugin op je CMS/ECM kun je nu binnen enkele seconden compliant blijven! Het integreert ook perfect met Magento of Shopify e-commerce oplossingen waar iedereen toegankelijkheid en compliance nodig heeft! Meld je vandaag nog aan voor een demo of neem contact met ons op voor meer informatie!


Wie gebruikt AccessiBe?

Iedereen die meer websitebezoekers wil krijgen en ervoor wil zorgen dat ze voldoen aan de naleving van ADA & WCAG, kan AccessiBe gebruiken om het snel en gemakkelijk voor elkaar te krijgen. Ze hoeven zich geen zorgen te maken over hoe hun website zich verhoudt zolang ze ons product / oplossing of onze service / oplossing gebruiken.

Deze bedrijven gingen je voor

AccessiBe Oreo
AccessiBe Porsche
AccessiBe Hilton
AccessiBe BMW

RESULTATEN ACCESSIBE

Hoeveel kost het?

Onze website maakt ook gebruik van AccessiBe! en we vertellen je graag dat je maar €50,- per maand betaalt voor een website. De prijs is inclusief installatie, onderhoud en updates van AccessiBe's plugin op uw website. Voor deze prijs kreeg je een jaarlicentie! Het omvat ook onbeperkte toegang tot onze support desk waar je elke vraag over AccessiBe kunt stellen. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen toegang moet hebben tot een volledig toegankelijk web.


Wat voor resultaten krijgen we?

Google rankings en websitebezoekers via specifieke trefwoorden voor onze klanten die zijn geïntegreerd in hun websites met behulp van AccessiBe's systeem en knowhow. Een belangrijke vraag om te beantwoorden is hoe je wilt ranken in Google en welke websitebezoekers je graag wilt ontvangen? Dit kan worden opgesplitst in concretere doelen: meer verkeer van zoekmachines (bijvoorbeeld via een specifiek zoekwoord), meer verkopen of leads, etc.

We gebruiken AccessiBe om het webverkeer van onze klanten te vergroten door hun websites te optimaliseren voor schermlezers en zoekmachines. Dit betekent dat wij u kunnen helpen om uw website ADA-compliant te maken en uw website gevonden te krijgen door zoekmachines zoals Google. Toegankelijkheid is goed voor Search Engine Optimization (SEO) en Accessibilty is goed voor mensen met een beperking! Wist je dat 50% van je online bezoekers een beperking kan hebben? Voor ons is het cruciaal om ons te concentreren op beide aspecten: SEO en toegankelijkheid. Als u meer wilt weten over hoe we AccessiBe integreren in websites of hoe we u kunnen helpen de website van uw bedrijf beter toegankelijk te maken voor mensen met een handicap, neem dan gerust contact met ons op! We horen graag van je!
Maak afspraak

STARTEN MET ACCESSIBE

AccessiBe Partner

Wij zijn de Nederlandse partner van AccessiBe. Wij kunnen je helpen om AccessiBe op je website te krijgen om meer bezoekers te krijgen omdat zij uw website goed kunnen lezen. We ondersteunen hierin (bijna) alle CMS systemen. We willen dat iedereen je webpagina's kan lezen en daarom bieden we een oplossing voor website eigenaren die hun webpagina's toegankelijker willen maken. Onze oplossingen zullen zowel de toegankelijkheid als de snelheid van je site verbeteren en we zijn een van de toonaangevende aanbieders voor het toegankelijk maken van websites. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over toegankelijkheidsproblemen op je site!
Maak afspraak

Start vandaag met AccessiBe

Als ondernemer weet je waarschijnlijk hoe belangrijk het hebben van een goede website voor je bedrijf is. De meeste mensen die bij je willen kopen, doen dit online. Dus als je een website hebt die niet goed werkt voor klanten die schermlezers gebruiken of een andere handicap hebben (bijvoorbeeld: trage verbindingssnelheid), dan is het onwaarschijnlijk dat ze blijven winkelen en zeer waarschijnlijk zullen ze vertrekken zonder iets te kopen!

Fix je website vandaag nog met AccessiBe!
Maak afspraak

FAQ over AccessiBe door onze klanten

Waarom zou ik in AccessiBe investeren? Als je jouw websitebezoekers een betere ervaring wilt geven en wilt voldoen aan de ADA & WCAG-compliance regels, kan AccessiBe helpen. AccessiBe is een oplossing voor webtoegankelijkheid die geautomatiseerde toegankelijkheidstests en pagina-aanbevelingen omvat. De tool geeft websites een algemene beoordeling van hoe toegankelijk ze zijn. Je kunt ook zien waar je tekortschiet, zodat je ze dienovereenkomstig kunt verbeteren door bruikbare feedback van onze toegankelijkheidsexperts.

Toegankelijkheid is een factor die voor veel organisaties belangrijk is; het stelt hen in staat hun kiezers effectiever van dienst te zijn en ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de ADA- en WCAG-richtlijnen. Als je je afvraagt ​​of je website ADA- en WCAG-compatibel is, of als je wilt weten hoe AccessiBe kan helpen ervoor te zorgen dat al je webpagina's in de toekomst ADA- WCAG proof zijn, raden we je aan om vandaag nog contact op te nemen met ons team!

Als je niet op de hoogte bent van de naleving van ADA, kun je worden onderworpen aan een rechtszaak die duizenden juridische kosten kan kosten en tienduizenden als schade wordt vastgesteld tegen je bedrijf. Neem geen risico - zorg ervoor dat je website aan de vereisten voldoet! Er zijn geautomatiseerde oplossingen zoals AccessiBe die volledige of gedeeltelijke scans van je site kunnen uitvoeren om te bepalen of deze voldoen aan de ADA-normen (inclusief WCAG 2). Dit kan je helpen om eventuele risico's die gepaard gaan met niet-naleving te verminderen en je helpen om snel en gemakkelijk te voldoen.

Het web is voor iedereen en zou voor iedereen toegankelijk moeten zijn; Helaas kan volgens een recente studie van MIT's Sloan School of Management slechts 14% van de websites als toegankelijk of bruikbaar worden beschouwd door mensen met een handicap, wat het voor hen moeilijk of onmogelijk maakt om online toegang te krijgen tot essentiële informatie. Dit is waar AccessiBe om de hoek komt kijken: we zijn een geautomatiseerde webtoegankelijkheid oplossing die je website compliant maakt - snel en gemakkelijk!

aCe verzamelt geen gegevens van je website en voldoet aan de voorschriften voor gegevens privacy zoals AVG en CCPA.

Ja dat kunnen we! Stuur ons vandaag nog een bericht!

ACCESSIBE TECHNISCH

Technische instellingen

AccessiBe transformeert web toegankelijkheid door een kostbaar, handmatig proces te vervangen door geautomatiseerde, ultramoderne AI-technologie.

In het Nederlands.. AccessiBe legt verbanden en trekt lijnen naar verschillende systemen, zo wordt je website 'vriendelijk' voor elke bezoeker. Hierdoor kunnen bezoekers op je website hun eigen persoonlijke voorkeuren ingeven zonder dat dit je website schaad.


Schermlezen

Een alt-tag is een tag wordt gebruikt om je afbeelding te een omschrijven te geven voor zoekmachines. Dit komt omdat zoekmachines je afbeelding inhoudelijkheid niet begrijpen.

ARIA is een afkorting voor toegankelijke 'rijke internet applicaties' vertaald uit het Engels, Rich Internetapplicaties. Met ARIA kunnen er een set attributen toevoegen aan HTML-elementen, deze elementen gaan vervolgens aan de slag om je web pagina's/applicaties te analyseren & definiëren om ze vervolgens toegankelijk te maken. Gebruikers die ondersteunende technologieën gebruiken kunnen hiermee ook je website/applicatie gebruiken zonder problemen (AT).

Gebruik je iconen of buttons op je website? Onze widget heeft hier geen enkel probleem mee!

De widget wordt dagelijks automatische gemonitord en gescand.

Oriëntatiepuntrollen (of "oriëntatiepunten") analyseren & definiëren automatisch delen van je pagina. Oriëntatiepunten helpen gebruikers van ondersteunende technologie (AT) zich te makkelijker oriënteren op een pagina. De gebruikers zich hiermee makkelijker door en naar andere pagina's navigeren Gebruik je iconen of buttons op je website? Onze widget heeft hier geen enkel probleem mee!

Gebruik je formulieren of review widget op je website? Onze widget heeft hier geen enkel probleem mee!

Toetsenbord navigatie

Een drop down menu op een website is een menu dat op je scherm verschijnt wanneer de titel wordt geselecteerd. Vaak blijf dit menu open staan tot dat je dicht/weg klikt./p>

Bij een websitemenu heb je het over een reeks gekoppelde items die dienen bij 't navigeren tussen de verschillende pagina's/secties van een website. Er zijn een hoop verschillende soorten menu's. AccessiBe ondersteund ze allemaal!

Pop-ups op websites zijn kleine vensters die op je webpagina inspringen of duiken. Een bekend voorbeeld zijn de cookie pop ups wanneer je een website bezoekt.

Gebruik je formulieren op je website? Onze widget heeft hier geen enkel probleem mee!

Skiplinks zijn interne paginakoppelingen die helpen bij het navigeren rond de huidige pagina. Hiermee hoef je niet naar een een nieuwe pagina maar kun je op de bestaande pagina blijven. Skiplinks worden voornamelijk gebruikt door gebruikers van schermlezers om herhalende inhoud van een webpagina te omzeilen of te 'overslaan.

Gebruik je buttons op je website? Onze widget heeft hier geen enkel probleem mee!

Gebruikersinterface

Met de inhoud & weergaven op een website bedoelen we de content waaruit een webpagina kan bestaan.
Een aantal veel gebruikte voorbeelden zijn, tekst, afbeeldingen, video's, geluiden of animaties. Deze zijn allemaal gemakkelijk aan te passen met AccessiBe.

Met kleur & contrast bedoelen we de verschillende kleuren op een webpagina. Een aantal voorbeelden hiervoor zijn het verschil in kleur tussen de achtergrond, lettertype en titels.
Deze zijn allemaal gemakkelijk aan te passen met AccessiBe.

Met de AccessiBe widget wordt een live woordenboek ondersteund en geleverd. De widget heeft dus de optie om tekst, titels en andere informatie hard op voor te lezen.

Liever geen animaties aan tijdens je bezoek aan een website? Deze zijn allemaal gemakkelijk aan te passen met AccessiBe.

Liever geen geluiden aan tijdens je bezoek aan een website? Deze zijn allemaal gemakkelijk aan te passen met AccessiBe.

De informatie wordt hiermee duidelijk en overzichtelijk neergezet.