Nieuwe Website laten maken

Moderne frisse nieuwe website voor een betaalbare prijs

Een professionele website

Een goede, responsive, betaalbare website is de basis voor je bedrijf om naar buiten te treden. Er zijn via Google tientallen concurrenten die azen op jouw klanten, het is daarom goed om de aandacht van je klant op de juiste manier te pakken. We doen dit met ROS Marketing al jaren voor verschillende bedrijven in verschillende branches. We hebben best een aantal aantrekkelijk deals voor ondernemers.

Onze insteek is altijd op langere termijn. Hier zijn onze deal ook op afgestemd. We gaan graag in gesprek om te zien of we wellicht iets voor je kunnen betekenen, Met ROS Marketing gaan we voor een lange gezonde samenwerking, we willen graag dat onze kerstkaart over 5 jaar nog steeds bij je op de mat valt.

Geschikt voor pc, tablet & mobiel
Ontwerp op basis van 8 jaar ervaring
Met doeltreffend design
24/7 je website kunnen aanpassen
Geoptimaliseerd voor Google
Klantenservice support
Betaling in 2 delen

Hoe werken wij?

 • Stap 3 voor een nieuwe website bij ROS Marketing
  3. Oplevering & onderhoud

  Je gloednieuwe website staat live! We onderhouden de website zodat jij je bezig kan houden met waar je het beste in bent, namelijk ondernemen. Liever het onderhoud volledig zelf doen, dit is uiteraard ook mogelijk.

Deze bedrijven gingen je voor

Beuningen Sportief
Bloemenwind
Bontour
Buitengewoon Reizen
BY-JIM
BookUSAHolidays
Hoveniers bedrijf van de Kamp
De Nederlandse Vloot
Mayur Kitchen
Play Golf in Holland
Keyzer Reizen
Sportraad Beuningen
Stichting Sportparkbeheer Beuningen
Super Talent Academy
Travelforyou
Udrone
UStravel & Canadatravel
Freely Travel
Accessible Travel Netherlands
Play Golf in Holland

Fijne samenwerking, goed en snel contact, duidelijke updates gedurende het proces.

Play Golf in Holland
Simone VeldtEvenementen & Projecten
Van Zalingen Tech Support

Zeer positief verrast over de diepgaande kennis bij deze organisatie over website bouw, Google (SEO) en social media marketing. Het was voor onze organisatie zeer waardevol om de verfrissende energie en vernieuwende ideeën van ROS Marketing om te zetten in concrete plannen. Het volledig uit handen geven van onze totale marketing strategie - en de uitvoering daarvan- bevalt ons bijzonder goed. Al heel snel meer traffic en een sterk positief effect op onze inbound marketing. Veel vertrouwen in dit team.

Van Zalingen Tech Support
Marco van ZalingenDirecteur
Hoveniersbedrijf van de Kamp

Erg fijn om met Robbert samen te werken. Robbert heeft veel verstand van marketing en van website bouwen. Mocht ik ooit nog een website nodig hebben doe ik dat zeker weten weer bij Robbert. Bedankt voor de mooie website namens Hoveniersbedrijf van de Kamp🍀

Willie Clark
Victor van de KampOprichter

Hoeveel kost een website bij ROS Marketing?

Dit kan bij ons vanaf €600,-

Een goede strakke website maken is vak apart, we vergelijken dit met 't voorbeeld van taarten bakken. Iedereen kan thuis een taart bakken en deze kan er best prima uit zien aan de buitenkant. Maar snij deze maar is open, is de binnenkant net zo mooi, strak en verzorgd als de buitenkant? Hetzelfde geldt voor een website. We verzorgen professionele websites waar je meer omzet mee binnen haalt voor een normalen prijs. We zijn niet de goedkoopste maar leveren wel erg goede kwaliteit af.

Toelichting

Start online

600/ ex btw

Ik wil een professionele website waar mensen mij op kunnen vinden en contact met mij kunnen maken.

 • Geschikt voor pc, tablet & mobiel
 • Inclusief SSL certificaat (t.w.v €50,-)
 • Ontwerp op basis van 8 jaar ervaring
 • Met doeltreffend design
 • 24/7 je website kunnen aanpassen
 • Geoptimaliseerd voor Google
 • 30-/+ pagina's
 • Klantenservice support
 • Leverbaar binnen 14 dagen
 • Betaling in 2 delen

Maatwerk

Een op maat gebouwde website die bij jouw bedrijf, bezoekers & ideeën aansluit. We gaan ons best er voor doen!

 • Onepage website
 • Geschikt voor pc, tablet & mobiel
 • Alles is mogelijk
 • Ontwerp op basis van 8 jaar ervaring
 • Met doeltreffend design
 • 24/7 je website kunnen aanpassen
 • Geoptimaliseerd voor Google
 • Klantenservice support
 • Betaling in 2 delen

Offerte aanvragen

Informatie & vragen

Doel

Het moet voor je website bezoekers direct duidelijk zijn wat ze kunnen verwachten op je website

Gebruikersgemak

Niemand houd van lang wachten, zorg dat je pagina's gebruiksvriendelijk zijn

Content

Content is King! Een mooie gevulde website scoort beter dan lege kale pagina's

Waar moet een goede website allemaal aan voldoen?
Veiligheid

Niet te missen, een SSL certificaat zodat je bezoekers veilig kunnen browsen

Mobiel vriendelijk

Zorg dat je website is ingericht op hoe de bezoeker deze ziet. Dit kan zijn via bijvoorbeeld tablet, mobiel of desktop

AccessiBe

Is jouw website geschikt voor iemand die slechtziende of slechthorende is? Grote kans dat je bij de 95% van de website eigenaren hoort voor wie die niet geldt.

Een website laten maken door ROS Marketing kan vanaf €600,-.
We werken met een aanbetaling van 30% en bij oplevering de overige 70%.

Heb je zelf al de teksten, foto’s & een huisstijl en zijn het minder dan 15 pagina’s?
Dan kan je nieuwe website binnen 3 werkdagen online staan.

Een goede website maken is vak apart, we vergelijken dit met bijvoorbeeld het bakken van een taart. Iedereen kan thuis een taart bakken en deze kan er best prima uit zien aan de buitenkant. Maar snijd deze maar eens open, is de binnenkant net zo mooi, strak en verzorgd als de buitenkant? Hetzelfde geldt voor een website. We verzorgen professionele websites waar je meer omzet mee binnenhaalt voor een normale prijs en leveren goede kwaliteit af.

Don’t worry! We staan voor je klaar. Alle kleine aanpassingen onder 15 minuten vallen in onze dagelijkse gratis support blokken. Kost het meer dan 15 minuten en heb je een betaald support contract, dan valt het hieronder. Heb je geen betaald support contract, dan bekijken we samen wat er moet gebeuren en krijg je hier een voorstel voor om het door ons te laten uitvoeren.

Jazeker! We zijn op dit moment gevestigd in Beuningen, maar we hopen in de toekomst te groeien naar meer locaties. We kunnen bij je op locatie komen of je kunt gezellig bij ons op kantoor langs komen. Heb je liever een afspraak op afstand, dan is dit uiteraard ook mogelijk.

We hebben op dit moment klanten van Friesland tot aan Limburg en alles er tussen : )

We kunnen websites bouwen van 5 tot 1000+ pagina’s voor je. Webshops zijn echter op dit moment niet mogelijk. Hiervoor verwijzen we je graag door naar onze partner.

Jazeker! We bieden verschillende mogelijkheden in het systeem voor het plaatsen van foto’s, video’s voor zelf uploaden of vanuit YouTube.

Onze systemen zijn zo ingesteld dat je website meebeweegt en zich vormt naar het systeem (mobiel, tablet of desktop) waar deze op wordt gebruikt en er dus altijd goed uitziet. Daarnaast zijn er tientallen opties in het systeem waar je aanpassingen kunt invoeren. Zoals bijvoorbeeld: Op de computer 4 afbeeldingen laten zien, op de tablet 3 en op mobiel 2.

ROS Marketing is een full service marketing & web bureau. Marketing acties, op maat websites, promotiemateriaal / promotievideo's, merk & style ontwikkeling, AccessiBe & Ads campagnes. We verzorgen het allemaal.

Bekijk hier onze diensten.

Het start online website pakket is voor iedereen die een website wil voor zijn/haar bedrijf of hobby. Wil je graag een professionele website maar niet de hoofdprijs betalen hiervoor? Dit pakket is dan perfect voor jou.

Bekijk hier het Start online pakket.

Nee, bij ROS Marketing kun je altijd opzeggen. Voor websites geldt hier een opzegtermijn van 3 maanden.

Natuurlijk! We gaan samen aan tafel en maken een ontwerp voor je nieuwe website. We bouwen graag een nieuwe website voor je in de huisstijl van je bedrijf. De content van je oude website overnemen en gebruiken voor je nieuwe website? Ook dit kunnen we voor je regelen.

Ja! Voor bestaande klanten die een nieuwe klant aanleveren, hebben we een beloning van €75,-. Dit brengen we eenmalig in mindering op je hosting factuur.

Ja, Ben je (nog) geen klant bij ROS Marketing en wil je iemand aanbevelen? Als met deze persoon/bedrijf de deal gesloten wordt, krijg je een tegoedbon van €75,- bij een online webwinkel naar keuze!

Je kunt meerdere klanten aanbevelen en hier uiteindelijk zelf geld mee verdienen. Mocht je interesse hierin hebben, neem dan contact op met robbert@rosmarketing.nl