Onderscheid je bedrijf met NFTs

Hoe onderscheidt je je bedrijf in de steeds groter wordende zee van andere bedrijven? Eén antwoord is te vinden in NFTs (Non-Fungible Tokens). Wij zijn in staat om unieke NFT collecties te creëren die perfect bij je merk passen! Gebruik ze als beloning voor medewerkers, investeer in klantrelaties, als marketing & branding, digitale wall art, in de online versie (Metaverse) of gebruik het voor een uniek evenement als toegangstickets. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Beste online marketing bureau van Nederland

NFT

Wat is het voordeel van een NFT voor mijn bedrijf?

Hoe onderscheidt je je bedrijf in de steeds groter wordende zee van andere bedrijven? Eén antwoord is te vinden in NFTs (Non-Fungible Tokens).

Gebruik ze als beloning voor medewerkers, investeer in klantrelaties, als marketing & branding, digitale wall art, in de online versie (Metaverse) of gebruik het voor een uniek evenement als toegangstickets. De mogelijkheden zijn eindeloos! Het is een creatieve manier om je naamsbekendheid te vergroten door iets te geven dat klanten waarde geven dat op ons platform kan worden gevolgd om te pronken en zelfs later te verkopen. Wij zijn in staat om unieke NFT collecties te creëren die perfect bij je merk passen!


Wat is een NFT

NFT staat voor niet-vervangbare tokens en deze tokens fungeren als digitaal eigendom van specifieke items in een game of in de echte wereld. NFTs zijn gebaseerd op blockchain en ze leven op het Ethereum-netwerk, wat betekent dat ze 100% gedecentraliseerd zijn en kunnen worden gebruikt als onveranderlijk bewijs van eigendom van elk item of eigendom dat u kiest te vertegenwoordigen met een NFT. Een niet-fungibel token of NFT is een uniek digitaal token dat waarde en betekenis heeft voor de eigenaar. Ze zijn uniek omdat ze crypto grafisch beveiligd zijn, niet deelbaar zijn en niet kunnen worden opgesplitst in kleinere tokens. Een NFT kan van alles vertegenwoordigen, van een auto tot een nummer, een stoel op een evenement tot een aandeel in de aandelen in dat evenement. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Een greep uit onze NFT collecties

Onze Luckycat in Parijs!
Onze Luckycat in de wolken!
Onze Luckycat in China!
Onze Luckycat in de woestijn!

NFT VOORDELEN

Marketing & branding

Je kunt non-fungible tokens (NFTs) gebruiken om je marketing- en merkinspanningen te verrijken. Je kunt bijvoorbeeld digitale muurkunst in beperkte oplage aanbieden die mensen willen verzamelen of op hun digitale muren omgeving meer willen inrichten (Metaverse). Als alternatief kun je digitale merchandise maken met behulp van NFTs die klanten kunnen kopen om hun loyaliteit, affiniteit en liefde voor je merk uit te drukken. Je kunt zelfs het gebruik van niet-fungible tokens als loyaliteitsbeloningen verkennen om regelmatige herhalingsaankopen van loyale fans van je bedrijf aan te moedigen; ze kunnen hun loyaliteitspunten inwisselen voor een unieke set virtuele goederen die ze willen of nodig hebben.
Maak afspraak

Digitale kunst

Heb je digitale kunstwerken ooit overwogen als een nieuwe manier om werknemers te belonen, voor specifieke projecten of voor marketingdoeleinden? Een nieuw type digitaal kunstwerk is verschenen en zal binnenkort op Ethereum staan. We laten je kennismaken met 'NFT' (oftewel Non-Fungible Tokens). Dit zijn unieke op blockchain gebaseerde tokens die specifieke activa uit de echte wereld vertegenwoordigen. Stel je voor dat je een Ethereum-portemonnee opent en daar een uniek kunstwerk ziet, en vervolgens door een dapp (gedecentraliseerde app) gaat waar dat kunstwerk in de loop van de tijd verandert op basis van waar het is opgeslagen of welke eigenaar het heeft. Oké we gaan wellicht iets te snel, laten we meer uitleggen!

Ooit gehoord van digitale kunst? Het heet NFT Art. We kunnen geweldige crypto-galerijen voor je bedrijf maken die een geweldige oplossing zijn voor: marketingcampagnes, virale promoties, evenementtickets, weggeefacties, speciale gelegenheden, bedrijfskunstcollecties en merkidentiteit. Met een beetje hulp van ons kun je het eenvoudig toevoegen aan je volgende marketingcampagne of evenement.
Maak afspraak

Een nieuwe manier van beloningen

Een NFT-collectie brengt een leuk aspect aan het werken bij je bedrijf, waardoor werknemers op een andere manier hun trots op wat ze doen kunnen laten zien . Met een NFT-collectie kun je ook werknemers belonen en erkennen voor een goed uitgevoerde taak door ze als prijzen te gebruiken. Het maken van een set branded NFT's voor klanten is niet alleen een geweldige marketingtool waar klanten dol op zullen zijn, maar het kan ook worden gebruikt als een marketingtool voor potentiële klanten. Zelfs als mensen geen tokens van je verzamelen of ze niet rechtstreeks in de games of events gebruiken, kan het zien van deze speciale items de interesse in je productlijn vergroten en ervoor zorgen dat ze je andere producten of diensten.

Bedrijven in bijna elke branche kunnen profiteren van een niet-fungibele token (NFT) -verzameling. Met NFT's kunnen bedrijven beloningen aanbieden aan hun werknemers, teruggeven aan investeerders en nieuwe klanten stimuleren. Beleggers kunnen zelfs hun tokens verkopen of verhandelen op secundaire markten, waardoor een passieve investering wordt omgezet in iets dat in de loop van de tijd een groter rendement oplevert. Welk type organisatie je ook runt, NFTs kunnen een grote impact hebben op je verkoop en merkbekendheid door het je gemakkelijk te maken om klanten te belonen zonder extra kosten. Daarom worden ze elke dag over de hele wereld op grotere schaal gebruikt.
Maak afspraak

ERVARING IS KEY

We leveren sinds 2013

Gebruik NFTs als rewards voor werknemers, investeer in klanten relaties, als marketing & branding, digitale kunst aan de muur, in de online versie ervan (Metaverse) of zet in voor een uniek evenement als toegang tickets.

Maak afspraak

NFT VOORDELEN

Unieke geschenken

Of je nu werknemers beloont, klanten stimuleert of zelfs geld inzamelt voor een non-profitorganisatie, aangepaste niet-fungibele tokens zijn een unieke manier om iemand zich gewaardeerd te laten voelen. Stel je voor dat je het ticket van een digitaal evenement koopt dat nooit, dit kan na dit events nooit meer worden verkregen. Aangepaste NFTs kunnen ook functioneren als gedenkwaardige verzamelobjecten waarmee mensen contact kunnen maken met merken en elkaar. Als er één ding is dat we weten over gratis geschenken, is het dat (bijna) iedereen het aanneemt en dit nadat het de interesse heeft verloren wordt doorgegeven of verkocht. Al deze geschenken kunnen nu worden verzameld en gevolgd in een digitaal universum (Metaverse), een gedeelde, open-source omgeving.

We hebben NFTs gemaakt voor onze klanten, waaronder favoriete producten, branding & berichten. De mogelijkheden voor hoe je ze kunt gebruiken in je bedrijf zijn eindeloos! Neem contact met ons op!
Maak afspraak

Toon je missie & visie met een NFT

Missie & Visie Tokens zijn een geweldige manier om te laten zien wie je bent en waar je in gelooft. Ze creëren buzz voor nieuwkomers en herinneren oudere klanten eraan waarom ze ervoor hebben gekozen om klant te worden bij je. Het presenteren van deze tokens op je website kan klanten betrokken en verbonden houden, terwijl ze de mogelijkheid krijgen om hun verhalen te delen in community kanalen zoals forums of chatrooms. Hier kan je weer marketing campagnes aan koppelen bij het lancering van bijvoorbeeld een nieuw product.
Maak afspraak

Digitaliseer je ticket met een NFT

Als je een speciaal evenement wilt lanceren, geeft het gebruik van een niet-fungibel token als je ticket je zoveel voordelen. Allereerst is het digitaal. Je kunt dat ticket eenvoudig delen en er meer informatie over toevoegen (datum / tijd / locatie). Ten tweede kan het niet worden nagemaakt of gestolen. Ten derde, als je een NFT hebt gemaakt voor elk ticket van elk evenement dat je in het verleden hebt georganiseerd, dan zou iedereen die naar een van je evenementen is gekomen, in staat zijn om toegang te krijgen tot informatie over hun eerdere ervaring op hun digitale profiel. En ten slotte, door digitaal te gaan en een QR-code op elk ticket te plaatsen, kunnen deelnemers hun telefoons gebruiken om die QR-code te scannen en toegang te krijgen via cryptocurrency betalingen. Dit maakt het gemakkelijker door gebruik te maken van Non-Fungible Tokens (NFT's) om fysieke tickets (papieren) te vervangen door digitale. Dit kan zelfs verder worden uitgebreid door marketingcampagnes te maken waarin deelnemers worden gestimuleerd om informatie over hun evenementervaring te delen.
Maak afspraak

FAQ over NFTs door onze klanten

Non-fungible tokens (NFTs) zijn een nieuwe categorie crypto-verzamelobjecten die gebruikmaken van slimme contracten op blockchains om digitale representaties van fysieke activa te creëren, zoals kunst, onroerend goed en zelfs mensen. Elke token vertegenwoordigt een eenheid of stuk van iets, zoals een enkel dollarbiljet, en ze zijn allemaal volledig uniek. Zie ze als aandelen in een bedrijf dat niet kan worden gekopieerd of vervalst; het bezitten van NFTs is net als het bezitten van traditionele aandelen, maar dan beter!

Hoewel ze zelf niet expliciet waardevol zijn, vertrouwen Non-Fungible Tokens (NFTs) op andere bronnen van waarde om hun waarde vast te stellen en aan te tonen. In feite is het gebruikelijk dat elk item in een digitale catalogus met verzamelobjecten unieke eigenschappen en attributen heeft die een duidelijke waarde kunnen bieden. Deze kenmerken kunnen de prijs, zeldzaamheid, historische betekenis of zelfs de verkoopbaarheid van een item voor bepaalde verzamelaars omvatten. Hoewel elk van deze metrische gegevens subjectief is, dragen ze uiteindelijk op elk moment bij aan de totale waarde van een token.

Nee, je hebt geen NFT als je er een screenshot van maakt. Alle kopieën van virtuele objecten, inclusief fysieke foto's en papieren kopieën, zijn onderworpen aan overdrachtsbeperkingen zoals uiteengezet in deze Voorwaarden. Als voorwaarde om Metaverse-services te mogen gebruiken, stemt je ermee in dat je geen ongeoorloofde kopiëren of dupliceren van objecten, valuta of andere inhoud die toebehoort aan Metaverse (inclusief eventuele overdrachten per e-mail), tenzij anders uitdrukkelijk door ons is toegestaan ​​in schrijven.

Non-fungible tokens, of NFTs, zijn een klasse van cryptovaluta die buiten de reguliere cryptocurrency valt. Hoewel ze veel overeenkomsten hebben (zoals gebruik als virtueel geld), hebben ze ook één belangrijk verschil: ze zijn niet vervangbaar, wat betekent dat elk token verschillend is en niet dezelfde waarde vertegenwoordigt in een transactie

Dat kan je zeker! Zodra je een NFT gemaakt hebt kun je deze uploaden bij een online handel platform voor NFTs zoals bijvoorbeeld OpenSea. Nu staat die live en klaar voor de handel. Als je echter serieus geld wilt verdienen met NFTs, of deze in wilt zetten voor je bedrijf. Raden we uje aan het aan de profs over te laten. Onze experts hebben de ervaring en weten hoe wat ze moeten doen om ervoor te zorgen dat ze iets maken waar mensen van zullen houden en kopen. Dat zorgt niet alleen voor succes, maar het helpt je ook te beschermen tegen juridische problemen.

Laat je NFT maken door ons! Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

De blockchain groeit sneller dan ooit, niet alleen op het gebied van financiële transacties, maar ook op het gebied van nieuwe manieren om waarde te creëren. Het gebruik van non-fungible tokens (NFTs) is daar één van. Deze crypto-activa worden gemaakt bovenop een platform zoals Ethereum en bevatten eigenschappen die het ene token van het andere onderscheiden. Hoewel ze meestal worden gebruikt als digitale verzamelobjecten, heeft hun groeiende populariteit geleid tot andere interessante toepassingen voor hen, zoals marketing en branding, klantenloyaliteitsprogramma's of ticketsystemen voor evenementen. Je bedrijf van deze ontwikkeling laten mee profiteren? Laat ons je NFT collectie maken. Wij zorgen ervoor dat deze opvalt door unieke tokens te gebruiken of er een verhaal door te vertellen.

NFT LATEN MAKEN

Laat ons je NFT-collectie maken

Wij creëren next level NFT collecties voor je bedrijf. Gebruik NFT's als beloning voor medewerkers, investeer in klantrelaties, als marketing & branding, digitale wall art, in de online versie (Metaverse) of gebruik het voor een uniek evenement als toegangskaarten. Laat ons je NFT-collectie maken.

Maak afspraak