Microsoft Advertenties

Hoeveel Microsoft advertenties heb je in het verleden geplaatst? Hebben ze resultaten opgeleverd? Hebben ze je nieuwe klanten gevonden? Hebben ze daadwerkelijk geholpen om je bedrijf te laten groeien? Als je antwoord op een van deze vragen nee was, dan heb je geluk - je hebt zojuist de oplossing gevonden voor al je advertentieproblemen!

Wij zijn een vertrouwde Microsoft-partner en een online advertentiebureau dat effectieve Microsoft-advertenties voor je bedrijf kan opzetten die resultaten opleveren. Laat ons zorgen voor al je Microsoft-advertentiebehoeften, zodat je je kunt concentreren op product of service, niet op het plaatsen van advertenties die niets bereiken.
Maak afspraak

Beste online marketing bureau van Nederland

MICROSOFT ADVERTENTIES

Waarom we verschillen van andere advertentie bureaus

Als het gaat om Microsoft-advertenties, is een van onze unieke verkoopargumenten als Microsoft Business Partner dat we toegang hebben tot meer tools en technologieën om reclame te maken voor je producten en services.

Ons team van gecertificeerde professionals werkt al jaren samen met Microsoft en andere advertentieplatforms; we hebben het een en ander geleerd over hoe we je marketingbudget 't beste kunnen maximaliseren en je bedrijf laten groeien. Om meer resultaten te behalen, gebruiken we niet alleen wat je als traditionele online advertentiemethoden kunt beschouwen, maar ook zaken als zoekmachineoptimalisatie (SEO), mobiele display-advertenties en advertenties op sociale media. Knallen met gelikte advertenties? Bel ons dan vandaag nog!


Wij leveren echte resultaten

Als we zeggen dat we je ROI met Microsoft willen verdubbelen, menen we dat. In tegenstelling tot andere bureaus, krijg je onze volledige ondersteuning en jarenlange ervaring. In plaats van je te vragen advertenties zelf te beheren, doen we dit voor je en laten we je zien hoe je onze strategie effectief kunt gebruiken in je eigen organisatie. Daarom leveren we echte resultaten: niet alleen door advertenties te onderhouden, maar ook door te laten zien hoe ze rechtstreeks kunnen bijdragen aan je bedrijfsresultaten.
Maak afspraak

Microsoft Ads
Microsoft Ads
Microsoft Ads
Microsoft Ads
Microsoft Advertentie Partner Nederland

PARTNER

Gecertificeerde Microsoft Partner

Het kiezen van een gecertificeerde professional boven een niet-gecertificeerde is altijd een betere keuze. Deze bureaus hebben toegang tot meer tools en technologieën dan hun niet-gecertificeerde tegenhangers, waardoor ze beter in staat zijn om resultaten voor je bedrijf te behalen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over adverteren op Microsoft!


Extra tools

Als Microsoft-partner heeft ons team meer geavanceerde tools en technologieën tot onze beschikking waar je als individuele adverteerder eenvoudigweg geen toegang toe hebt. Dit betekent dat we een veel breder scala aan opties hebben om aan je behoeften te voldoen als het gaat om online advertenties. Onze technologie evolueert voortdurend, wat betekent dat we gemakkelijk nieuwe campagnes kunnen maken en snel wijzigingen kunnen aanbrengen wanneer dat nodig is.
Maak afspraak

Onze online Ads helden!

MICROSOFT ADS

Elimineer de concurrentie door de beste te zijn

Een van onze meest effectieve manieren om je bedrijf op de markt te brengen met Microsoft-advertenties, is door de advertenties zo goed te maken dat ze de competitie naar beneden drukken. Met zoveel bedrijven die advertenties voor producten en services op verschillende platforms weergeven, is het moeilijk om een advertentie te hebben die opvalt, maar als je niet elke truc in de gereedschapskist gebruikt, loopt je mogelijk weergaven mis.

Bing Ads, het business-to-business advertentieplatform van Microsoft, heeft ons een krachtige set tools en technologieën gegeven om je succes met online adverteren te garanderen. Maar dat is niet alles: we werken bij elke stap met je samen om je doelen en doelstellingen volledig te begrijpen, zodat we campagnes kunnen maken die zijn afgestemd op jouw branche. En ons team bestaat uit professionals met aanvullende certificeringen die hen in het voordeel stellen ten opzichte van andere online reclamebureaus.
Maak afspraak

ERVARING IS KEY

We leveren sinds 2013

Beste Marketing Bureau met echte resultaten in meer dan 6 landen. Gegarandeerde top rankings voor je website en bewezen toename van online verkoop voor onze klanten door jarenlange ervaring in Microsoft, Bing, Yahou & Google Ads, SEO en Social Media Marketing diensten.

Maak afspraak

Microsoft Advertenties Specialisten

MODERNE ADVERTENTIESETS

We gebruiken Native Advertising

Waarom het zo goed werkt voor bedrijven (en hoe het goed te doen): Native advertising, of gesponsorde inhoud, is een veel positievere ervaring voor lezers dan traditionele banneradvertenties. We zijn hier niet om te bespreken of native ads beter zijn dan traditionele banneradvertenties- dat is een ander artikel. Maar we kunnen je wel vertellen dat consumenten veel vaker betrokken zijn bij gesponsorde inhoud dan bij traditionele advertenties. De sleutel is om te weten hoe je ze in je strategie kunt integreren en hoe je deze met andere variabelen combineert. Een voordeel van native advertising is dat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn.
Maak afspraak


Onze Google Ads helden!

ZOEKMACHINES

Je website bovenaan in Bing & Yahoo

Als je de online bekendheid van je bedrijf wilt vergroten, heb je (vaak) professionele hulp nodig. Onze experts op het gebied van zoekmachineoptimalisatie (SEO) en pay-per-click kunnen je helpen om je website bovenaan te plaatsen in Bing en Yahoo en Google. Onze technieken hebben bewezen te werken en helpen klanten een hoge zichtbaarheid te bereiken zonder hun budgetten te overschrijden. Met onze ervaring en inzicht kunnen we duurzame resultaten leveren die het verschil maken voor je bedrijf.
Maak afspraak

ZOEKMACHINES

Hoe meten we succes?

We meten succes door van te voren duidelijk doelen samen te stellen. Met behulp van Microsoft eigen Analytics & Google Analytics meten we proces. Dit betekent dat we toegang hebben tot al je accountgegevens en de ROI (Return on Investment) nauwkeurig kunnen bepalen. We zijn in staat om kosten per vertoning, kosten per klik, kosten per verkoop en nog veel meer te rapporteren!
Maak afspraak

Onze Google Ads helden!

FAQ over Microsoft Ads door onze klanten

De website-advertentieoplossingen van Microsoft, voorheen bekend als adCenter, zijn een zeer effectieve oplossing voor bedrijven. Veel online marketingbureaus hebben ervaring met PPC-advertenties voor bedrijven zoals autowinkels of kapsalons, maar bieden geen ervaring in Microsoft Advertising. Hoewel het misschien een klein verschil lijkt, zijn er belangrijke verschillen die we de afgelopen jaren hebben ontdekt tijdens het werken met onze klanten. Met behulp van de technologie van Microsoft kunnen bedrijven hun pay-per-click-advertenties optimaliseren op meerdere apparaten (zoals je smartphone), rechtstreeks integreren in Office 365 / Skype en nog veel meer. We bespreken graag hoe deze oplossingen uw bedrijf dit jaar kunnen helpen met meer verkeer, conversies en winstgroei!

Microsoft-advertenties verschillen van andere soorten advertenties omdat ze worden uitgevoerd op Bing, de zoekmachine van Microsoft. Daarom worden advertenties weergegeven wanneer gebruikers naar zoekwoorden zoeken, waardoor het een ongelooflijk effectieve manier is om je producten en services te adverteren. Omdat het een kleinere markt is dan Google Ads (het meest voorkomende type zoekadvertenties), zijn de biedingen lager , dus je hoeft zich geen zorgen te maken over het uitgeven van een fortuin. Dat maakt ze een geweldige optie voor bedrijven die niet veel budget hebben voor marketing.

Adverteren met Microsoft is een bewezen manier om de aandacht te trekken en leads voor je bedrijf te genereren. Met een gespecialiseerd team van professionals kunnen we ervoor zorgen dat je merkboodschap tienduizenden mensen in je stad, provincie of land bereikt! Met onze services krijg je online advertenties die specifiek zijn afgestemd op je bedrijf en inhoud, samen met een team dat klaar staat om je bij elke stap persoonlijke ondersteuning te bieden.

De eerste vraag die de meeste van onze klanten ons stellen, is hoeveel kost het? en dit is wat we altijd zeggen: het hangt ervan af. Iedereen heeft andere behoeften als het gaat om online doelen, en dat betekent dat de kosten sterk kunnen variëren, afhankelijk van je bedrijfsmodel, wat je wilt bereiken met je marketinginspanningen, hoeveel je al hebt geïnvesteerd in Microsoft Ads (en bereid bent te investeren), hoe snel je resultaten wilt, enz.

Ja! Ons team van experts zal al je Microsoft-advertentiebehoeften afhandelen. Als full-service online marketingbureau bieden we webontwerp- en ontwikkelingsservices, zoekmachineoptimalisatie (SEO), social media marketing en andere internetstrategieën die merken helpen te profiteren van elke nieuwe technologische kans die voor hen beschikbaar is. Na een eerste consult kan ons team manieren aanbevelen om de zichtbaarheid van je bedrijf op zoekmachines te verbeteren en hoe je meer bezoekers naar jewebsite kunt krijgen op een manier die kosteneffectief en effectief is. Bel ons!

MEER KLANTEN

Bereik nieuwe klanten

Via sociale media en online adverteren kun je in contact komen met potentiële klanten. Een goed geplande campagne kan leiden tot meer klanten, maar het kost veel tijd en ervaring om het goed te doen. Daar komen wij om de hoek kijken; ons team heeft een achtergrond in social media marketing, dus ze weten hoe ze deze middelen kunnen gebruiken en ze voor je kunnen laten werken. Als Microsoft Business Partners hebben we toegang tot extra tools die niet beschikbaar zijn via een ander bureau, tools die zijn ontworpen voor gebruik door toporganisaties in heel Europa. Deze gespecialiseerde tools stellen ons in staat om je ROI te maximaliseren en je meer bekendheid te geven dan ooit tevoren. Bel ons vandaag!
Maak afspraak

PLUS PUNTEN

Om deze 5 redenen kies je voor ons

Omdat we een gecertificeerde Microsoft partner zijn en zelfs door Microsoft zijn erkend voor het helpen van onze klanten om hun bedrijf te laten groeien met behulp van hun innovatieve technologie.

Onze teamleden zijn doorgewinterde professionals die weten wat er nodig is om digitale marketingcampagnes te maken en uit te voeren die echt werken.

Omdat onze professionele medewerkers veel ervaring hebben met zoekmachineoptimalisatie (SEO) -technieken, optimalisatie van bestemmingspagina's en pay-per-click-advertenties, hoef je je geen zorgen te maken over blind spots of budget problemen in de uitvoering van je campagne.

Mensen bezoeken Microsoft advertenties op verschillende tijdstippen gedurende hun dag, niet alleen tijdens kantooruren, dus we hebben een online service die je zoveel mogelijk volgt op basis van de staat / het land waarin de potentiële zich bevindt en advertenties weergeeft wanneer mensen klaar zijn om te kopen. Dit kan de verkoopcijfers hoger maken dan wanneer een advertentie alleen tijdens traditionele kantooruren wordt weergegeven.

Onze technieken zijn beproefd en waar - we maken geen claims die we niet kunnen ondersteunen.

Online advertenties uitbesteden

Kosteneffectief, geïntegreerd en efficiënt. In de huidige markt is je concurrentie vaak vol in ontwikkeling. Als je concurrerend wilt blijven en nieuwe klanten wilt winnen, kies je voor een volledig set aan marketingtools die uitzonderlijke resultaten bieden en tegelijkertijd kosteneffectief zijn. Microsoft Advertising kan je helpen de marketing doelen te bereiken. Laat ons je advertentiecampagnes beheren!
Maak afspraak