Google Marketing uitbesteden

Je website op de eerste pagina van Google krijgen?
We werken sinds 2013 met Google Ads en kunnen dat in slechts twee maanden voor je doen!

Wij zijn officieel Google Ads marketingbureau en hebben alle benodigde certificaten om onze claims te ondersteunen.

Natuurlijk helpen we graag om je Google advertenties te optimaliseren.
Stuur ons even een berichtje en we gaan meteen voor je aan de slag.

Maak afspraak
Google Ads Marketingbureau Nederland

GOOGLE ADVERTENTIES

Bespaar tijd & besteed je Google Ads aan ons uit
Wij zijn de experts

Zelf advertenties beheren, campagnes optimaliseren, je zorgen maken over advertentiebudgetten en allerlei andere tijdrovende taken uitvoeren?
Laat ons team die klusjes klaren!

Vertel ons welke services je nodig hebt en onze Google Marketing Agency specialisten beheren alle aspecten van je campagnes.
We onderzoeken zoekwoorden die je relevant verkeer opleveren, maken advertenties met een hoge klikfrequentie en lage kosten per klik (CPC), passen biedingen in realtime aan en denken mee met je wensen.

Wij leveren echte resultaten

Vergeet al die complexe voorwaarden en laat ons doen waar we goed in zijn. Ons team heeft bijna 10 jaar ervaring met Google Services.
Zij helpen je om in heel snel een succesvolle campagne op te bouwen. Of je nu Google Ads of display-advertenties wilt uitvoeren, onze specialisten zorgen ervoor dat je bedrijf bovenaan de Google-ranglijst staat en zoveel mogelijk leads krijgt!

Deze bedrijven gingen je voor

Uitstekende resultaat behaald met Google Ads & Microsoft Advertenties
Geweldige advertenties score in meerdere landen Google Ads & Microsoft Advertenties
Geweldige advertenties score Google Ads
Geweldige advertenties score Google Ads
Je website boven in Google met Google Ads

KLIM NAAR DE TOP IN GOOGLE

Laat ons je website bovenaan in Google rangschikken

Omdat het algoritme van Google voortdurend verandert en evolueert, moet je altijd on-top-of-the-game zijn om erboven uit te steken.

Ook zijn er een paar beproefde technieken die al jaren werken om websites bovenaan Google te krijgen.

Wanneer je op zoek bent naar een bureau dat precies weet hoe jouw website geoptimaliseerd wordt om zo hoog mogelijk in de rangschikking van Google te komen, laat ons je dan helpen!

Maak afspraak

STARTED FROM THE BOTTOM, NOW WE'RE HERE

Van pagina 10 tot pagina 1 in Google - We got you

Al onze marketingstrategieën voor Google Ads hebben één ding gemeen: Meer resultaat en een hogere conversie met meer efficiency.

Iedereen kent verhalen dat bedrijven duizenden euro's aan advertenties spenderen om erachter te komen dat hun concurrenten de conversies voor een prikkie hebben gekregen.
Bij ons geen horrorverhalen. Je krijgt precies wat je nodig hebt.

Ga in zee met een eersteklasser, ga in zee met ROS Marketing.

Maak afspraak

Google Advertenties bureau Beuningen & Nijmegen

Veelgestelde vragen over Google Ads

Online adverteren met Google Ads (voorheen bekend als AdWords) is hoe miljoenen bedrijven over de hele wereld potentiële klanten online bereiken door advertenties weer te geven op websites, blogs en apps.

Veel bedrijfseigenaren beschouwen Google advertenties niet eens als een optie, maar het is de beste manier om een ​​product of dienst online op de markt te brengen.
Of je nu je merkbekendheid wilt vergroten, mensen in contact wilt brengen met je verhaal of ze wilt sturen naar je website.
Google Ads kan je helpen die doelen te bereiken. Daarnaast kosten Google advertenties veel minder dan de meeste andere vormen van reclame.

Google advertenties werken door te betalen voor verkeer van een persoon of een website wanneer iemand online op een van je advertenties klikt.
Je bedrijfsadvertentie kan naast andere bedrijven worden weergegeven, net als wanneer je zelf op Google zoekt.

Het verschil met het gebruik van Google advertenties is dat bedrijven controle hebben over waar hun advertenties worden weergegeven en over de inhoud. Wanneer mensen deze advertenties bekijken, zien ze informatie die is afgestemd op hun zoekgeschiedenis, locatie en interesses.

Het beheren van een Google Ad campagne is een kunstvorm die constante aandacht en veel actuele aanpassingen vraagt. Gelukkig beheert ons team van digitale professionals elk aspect van je account. Van zoekwoordonderzoek en het bieden op advertenties tot het maken van aangepaste advertenties en bestemmingspagina's.

Kosten per vertoning (CPM)

Kosten per duizend vertoningen is een prestatie gebaseerde prijsstelling die advertenties bijhoudt door weergaven of klikken te meten in plaats van het aantal keren dat een advertentie wordt weergegeven.
Met dit prijsmodel betaal je alleen voor advertenties die daadwerkelijk door kijkers zijn gezien, in tegenstelling tot de kosten per klik (CPC), die kosten in rekening brengen op basis van doorkliks.

Kosten per klik (CPC)

Kosten per klik is een vorm van adverteren waarbij je pas betaalt als er op je advertentie wordt geklikt. Het wordt betalen per klik genoemd, omdat je pas hoeft te betalen zodra iemand op je advertentie klikt en vervolgens doorgaat naar de website of bestemmingspagina die je hebt opgegeven in de campagnegegevens.

Door te begrijpen waar mensen naar zoeken, wanneer ze ernaar zoeken en wat er op dat moment nog meer om hen heen gebeurt, kun je advertenties beter targeten op geïnteresseerden.
Bij correct gebruik hebben Google Ads een extreem hoog rendement op investering (ROI).

De vraag is: gebruik je het correct? Laten we het uitzoeken!

We meten succes door van te voren duidelijk doelen te stellen. Met behulp van Google Analytics & Google Ads meten we processen.
Dit betekent dat we toegang hebben tot al je accountgegevens en de ROI (Return on Investment) nauwkeurig kunnen bepalen. We zijn in staat om kosten per vertoning, kosten per klik, kosten per verkoop en nog veel meer te rapporteren.

De eerste vraag die de meeste van onze klanten ons stellen, is hoeveel kost het?
Dit is wat we altijd zeggen: het hangt ervan af. Iedereen heeft andere behoeften als het gaat om online doelen, en dat betekent dat de kosten sterk kunnen variëren, afhankelijk van je bedrijfsmodel, wat je wilt bereiken met je marketinginspanningen, hoeveel je al hebt geïnvesteerd in Google Ads (en bereid bent te investeren) en hoe snel je resultaten wilt.

Onze Google Ads helden!

BESLISSINGEN OP BASIS VAN DATA

Data-analyse is de sleutel tot succes

Kijk naar wat werkt en vooral naar wat niet werkt.
Op die manier zorgen we door middel van selectie voor steeds betere resultaten. Evolutie in z'n puurste vorm!

Natuurlijk houden we de kosten binnen je budget en nemen we op afgesproken momenten samen de resultaten door.
Ook vragen we je zelf specifieke zoekwoorden en veranderingen binnen de organisatie door te geven om actueel te zijn in de marketing.

Data is onze grootste vriend.
Met het koffiezetapparaat als goede nummer 2..

Maak afspraak

ERVARING IS KEY

Sinds 2013

Een marketing bureau dat levert. Met een portefeuille aan internationale klanten, gegarandeerde top rankings voor je websites en bewezen toename van online verkoop kun je op ons bouwen.

Als gecertificeerd Business Partner van Google, Microsoft & en Facebook weten we precies hoe we top-of-the-line marketingstrumenten inzetten om al je campagnes te optimaliseren.

Laat de rest achter je!