360° Virtual Tour

Met een virtuele tour (Google Maps 360°) geef je de bezoekers van je website een (interactieve) online rondleiding.

De bezoeker die de virtuele tour bekijkt kan zich door je bedrijf begeven en verschillende informatie, video's en andere pop ups bekijken over het bedrijf. Uiteraard geef je zelf aan welk deel van de onderneming online bezoek baar is en welke deuren gesloten blijven.
Maak afspraak

360° VIRTUAL TOURS

Krijg meer autoriteit met 360° virtuele rondleidingen!

Hoe hoog in de zoekmachines wil je staan? Wat als je er zou kunnen komen met zoiets eenvoudigs als een virtuele tour? Je hebt waarschijnlijk al eerder virtuele rondleidingen gezien, of je het nu beseft of niet. Sterker nog, grote kans dat er al een is gemaakt van je huis via Google Maps. Onze virtuele rondleidingen richten zich echter meer op vermelding & autoriteit, waardoor je meer doorkliks en daardoor conversies ontvangt.


Resultaten met 360° virtuele rondleidingen

Met virtuele rondleidingen kun je potentiële klanten van mijlenver aantrekken. Dus als je meer zichtbaarheid in je regio wilt krijgen en op zoek bent naar een gemakkelijke manier om je online aanwezigheid en autoriteit te vergroten, dan zijn virtuele rondleidingen iets voor je. Dit is waarom: - Aangezien meer dan 60% van de consumenten zoekmachines gebruikt om lokale bedrijven te vinden, is een virtuele rondleiding van hoge kwaliteit essentieel als je wilt dat klanten door je deur komen.
Maak afspraak


Hoe 360° virtuele rondleidingen werken

360° virtuele rondleidingen zijn een spannende manier om potentiële klanten en klanten een idee te geven van hoe je bedrijf er van binnen uit ziet. Een 360-graden virtuele tour is een interactief panoramisch beeld dat gebruikers vrij kunnen ronddraaien en in elke richting kunnen verkennen. De afbeeldingen zien er geweldig uit op computers, tablets en mobiele apparaten. Gebruikers die je 360-graden virtuele tour ervaren, worden ondergedompeld in een full-color omgeving met hoge resolutie als nooit tevoren.

Elk bedrijf kan een virtuele tour laten maken!

VIRTUALE TOUR VOOR MIJN BEDRIJF

Komt mijn bedrijf in aanmerking voor een 360° virtuele rondleiding

Hoewel 360-graden virtuele rondleidingen al lang worden gebruikt om bedrijven zoals musea, kunstgalerijen en restaurants te presenteren, is er geen reden waarom geen enkel bedrijf er geen gebruik van kan maken. Een goed uitgevoerde virtuele rondleiding biedt potentiële klanten de mogelijkheid om je faciliteiten of producten te verkennen op een manier die foto's of zelfs video niet kunnen. Het is een andere manier om hen de kans te geven om te begrijpen voor klanten waar je bedrijf over gaat voordat ze aankomen voor hun eerste bezoek. De echte vraag is: Ben je klaar voor een 360° virtuele tour!
Maak afspraak

Hoeveel kost een 360° Virtual Tour

Hoeveel kost het om een 360-graden virtuele rondleiding door uw bedrijf, eigendom of attractie te maken? Het hangt ervan af wat je allemaal wilt laten zien. De drie belangrijkste categorieën zijn: hoogwaardige 360° panoramische foto's, goedkope mobiele tours en budget studio tours.

Wij kunnen 360° Virtual Tours maken vanaf €400,-
Maak afspraak

Wij maken virtuele tours vanaf €400,-

Geef je online bezoekers vertrouwen

Vertrouwen is altijd een probleem online. Een manier om dat vertrouwen te vergroten is door mensen te laten zien wat ze willen zien: jij, je bedrijf, je product of dienst en hoe het werkt. Met 360° virtuele rondleidingen kun je bezoekers laten zien hoe je kantoor of winkel eruit ziet. Ze zullen in staat zijn om overal om zich heen te kijken op hun eigen tijd en ruimte - omdat er geen druk is om daar persoonlijk te zijn.

Hoe werken we? We leggen de locaties van onze klanten vast met behulp van multi-camera apparatuur die panoramische foto's van elke kamer onder verschillende hoeken vastlegt.
Maak afspraak


Waarom hebben bedrijven een virtuele tour nodig?

De nummer één manier om je bedrijf hoger in de zoekmachines te krijgen, is door inhoud toe te voegen. Een van die geweldige manieren om dat te doen is met virtuele rondleidingen. Een virtuele rondleiding laat je klanten zien wat je te bieden heeft en geeft hen een idee van hoe het is om binnen te komen en te bezoeken, zelfs als ze niet bij je in de buurt wonen of niet in staat zijn om het persoonlijk te maken. Dit helpt je hoger te scoren vanwege meer inhoud van hoge kwaliteit & transparantie over je bedrijf op je site en helpt klanten uit alle windstreken je bedrijf te bezoeken.

10x een reden waarom

FAQ over virtuele tours door onze klanten

Onze 360º virtuele rondleidingen werken door elk aspect van je gebouw of faciliteit vast te leggen om potentiële klanten een idee te geven van wat ze kunnen verwachten wanneer ze naar je site komen. Door een meeslepende ervaring aan te bieden, kun je een hogere autoriteit in zoekmachines verwerven. Als je op zoek bent naar manieren om meer autoriteit online en in de zoekmachines te krijgen, praat dan vandaag nog met ons over 360º virtuele rondleidingen!

Ja, je kunt video's op je website gebruiken. In feite worden virtuele rondleidingen steeds gebruikelijker voor makelaars en andere bedrijven die regelmatig foto's gebruiken om hun diensten te illustreren. Dit geldt ook voor interieurontwerpers, autodealers en elk ander bedrijf dat kamers heeft die ze online willen laten zien.

De beste virtuele tours draaien allemaal om kwaliteit en onze 360º virtuele tours zijn van een hoge standaard. We hebben jarenlange ervaring, ons team zit vol met specialisten en we begrijpen wat er nodig is om je hoger in je markt te krijgen. Met ons aan je zijde kun je kwaliteitsfoto's, duidelijke videobeelden en eenvoudige navigatie in de video's verwachten die ervoor zorgen dat klanten je online makkelijk vinden & langer op je website blijven!

Een virtuele rondleiding is niet alleen voor Google. Google is één zoekmachine, maar er zijn vele anderen zoals Bing, Yahoo en Qwant. Deze gebruiken visuele aanwijzingen om de aandacht op je website te vestigen, zodat deze hoger scoort in hun zoekopdrachten. Als je een interactieve website hebt waarmee gebruikers door verschillende delen van je bedrijf of organisatie kunnen navigeren, kan een virtuele rondleiding je helpen meer verkeer te krijgen.

Het Trusted Photographer-programma van Google is een relatief nieuw maar populair programma dat je online autoriteit kan vergroten. Het helpt je hoger te scoren in de zoekresultaten van Google-afbeeldingen en op deze manier meer mensen naar je website te leiden. Vertrouwde fotografen van Google hebben hun professionele ervaring en vaardigheden bewezen door te slagen voor een examen van Google. Het is een eenvoudige manier om erkenning te krijgen als een vertrouwd merk voor miljoenen mensen die elke dag op Google op zoek zijn naar bedrijven zoals die van jou.

Google Mijn Bedrijf is een van de minder bekende tools van Google, maar het kan je bedrijf helpen zich te onderscheiden van concurrenten. Je kunt bijvoorbeeld een geïntegreerde vermelding op Google maken met je bedrijfsinformatie en openingstijden. We kunnen je helpen om je bedrijfsprofiel volledig geverifieerd, ingevuld & actief te krijgen. Neem vandaag nog contact met ons op!

Promoot je bedrijf door virtuele rondleidingen op je website & social media

MARKETING & BRANDING

De beste manier om je bedrijf online te promoten

Afbeeldingen & video's van hoge kwaliteit: De grootste fout die je kunt maken als het gaat om online promotie, is het niet hebben van afbeeldingen & video's. Ik weet zeker dat je een geweldig bedrijf hebt, maar als niemand kan zien hoe je bedrijf eruit ziet, zullen ze nooit binnenkomen en het bekijken. Investeren in een aantal foto's & video's van hoge kwaliteit van je bedrijf is van cruciaal belang als je wilt dat mensen het online ontdekken.
Maak afspraak

Krijg meer autoriteit met 360° virtuele rondleidingen

Je wilt zoveel mogelijk autoriteit en verkeer naar je website krijgen, toch? Er zijn veel manieren waarop je dat kunt doen, maar een manier is om te profiteren van virtuele rondleidingen van hoge kwaliteit. Een virtuele rondleiding van 360° geeft je toegang tot meer verkeer en autoriteit die je kunnen helpen je rankings in zoekmachines te verbeteren en de algehele autoriteit van je site te vergroten. Meer autoriteit betekent meer verkeer en meer conversies. Om al deze redenen is het belangrijk dat je 360 virtuele rondleidingen op je website implementeert. Maar wat als je geen fotograaf of ervaring hebt met het maken van VR-tours? Maak je niet druk. We regelen het voor je, neem vandaag nog contact met ons op!
Maak afspraak

Meer autoriteit op zoekmachines door virtuele tours!

BEKENDE VIRTUAL TOURS

Bekende bedrijven met virtuele tours

Cool Blue,Facebook, Rijksmuseum, Vaticaanse Musea in Rome, NASA Hubble Space Telescope, Google Streetview en nog veel meer. Als je verkeer naar je bedrijf wilt trekken, zorg er dan voor dat je nu 360-graden virtuele rondleidingen gaat gebruiken! Deze online panorama's zijn van onschatbare waarde voor elke lokale bedrijfseigenaar die zijn zichtbaarheid in zoekmachines wil vergroten. En we zijn er om je te helpen daar te komen!
Maak afspraak

Een virtuele tour maken? Dat doe je bij ROS Marketing!

VIRTUAL TOUR

Ik wil een virtuele tour en nu?

Goede keus! We werken bij ROS Marketing in de volgende volgorde om een succesvolle virtuele tour voor je te maken:
1. Telefonisch of bij ons op kantoor proef je de heerlijkste koffie & thee en bespreken we de mogelijkheden
2. Je ontvangt voorstel volledig gebaseerd op jouw wensen & bedrijf
3. We nemen samen de offerte door, vragen? Laat het ons weten!
4. Offerte akkoord! We plannen samen een afspraak om langs te komen
5. Vandaag is het zover, we komen bij je langs om een virtuele tour te maken
6. De virtuele tour is gemaakt, nu gaan we aan de slag om deze optimaliseren
7. We uploaden je virtuele tour bij Google Maps en verwerken deze online.
8. Alles staat online! Je bent nu meer zichtbaar in de zoekmachines!
Maak afspraak

Start vandaag!

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze virtuele rondleidingen en om te zien hoe ze je bedrijf kunnen helpen. We zijn slechts een telefoontje of e-mail verwijderd, dus bel ons of neem contact met ons op via e-mail. Wanneer je contact met ons opneemt, vragen we je om wat informatie om aan de slag te gaan met het bouwen van je virtuele tour en geven we je ook een idee van wat het zou kunnen kosten.
Maak afspraak

Virtual Tour Bureau Beuningen