Contact gegevens
ROS Marketing

Benieuwd wat de Facebook & Instagram specialisten en websitebouwers van ROS Marketing voor jouw marketing of plannen voor een nieuwe website kunnen betekenen? Twijfel dan niet! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Telefoon nummer

(024) 204 95 88

Email adres

info@rosmarketing.nl

Locatie

Beuningen, Dorpssingel 10, 6641 BE

Veelgestelde vragen

Wellicht staat je antwoord al bij een van onze veelgestelde vragen. We hebben ze hier voor je op rij gezet!

We zijn een online marketing bureau in de omgeving van Nijmegen wat gespecialiseerd is op toerisme- en recreatiesector. We vertellen je graag wat we doen en voor je kunnen betekenen.
 

Facebook marketing
Instagram marketing
Betaalbare websites
Google marketing
Virtuele tours
Multimedia & design
Reclame & promotie video's

 

Facebook is één van de meest gebruikte platformen voor online marketing activiteiten. Er zijn dan ook veel verschillende mogelijkheden om met Facebook het bereik van je bedrijf te vergoten.

We raden aan om met je bedrijf actief Facebook te gebruiken, ongeacht of je commercieel actief bent.

Het platform is inmiddels behoorlijk uitgebreid met extra online diensten. Met een aantal zul je zeker bekend zijn, zoals Instagram & WhatsApp. Maar de online diensten Workplace of Oculus zullen waarschijnlijk nieuw voor je zijn.

Wil je graag zelf aan de slag met Facebook?

Bekijk dan onze
Facebook blogpagina.
Wil je graag hulp bij je Facebook-marketing? Neem dan contact met ons op via:
Hulp bij Facebook-marketing.

Instagram is het meest gebruikte platform voor online marketing activiteiten op dit moment. Er zijn dan ook veel verschillende mogelijkheden om met Instagram het bereik van je bedrijf te vergoten.

We raden aan om met je bedrijf actief Instagram te gebruiken, ongeacht of je commercieel actief bent.

Wil je graag zelf aan de slag met Instagram?

Bekijk dan onze
Instagram blogpagina.
Wil je graag hulp bij je Instagram -marketing? Neem dan contact met ons op via:
Hulp bij Instaram -marketing.

TikTok is de meest populaire nieuwe social media pp, met meer dan 800 miljoen gebruikers wereldwijd (Dagelijks groeiend). Waar er bij Facebook & Instagram volop mogelijkheden zijn om te promoten en adverteren zijn deze bij TikTok nog wat schaars.

Op dit moment bieden we nog geen TikTok social media aan. We hebben wel uitgebreide blogs over TikTok marketing. Met deze blogs over TikTok kan je er zelf mee aan de slag gaan!

Bekijk onze
TikTok blogpagina.

Voor bestaande advertenties:
We onderhouden, monitoren en optimaliseren je advertenties dagelijks. We doen dit voor een vast bedrag van €300,- per maand.
*Heb je meer dan 10+ advertenties campagnes dan maken we eerst een inschatting voor het onderhoud*

Voor nieuwe advertenties:
Wil je dat wij zelf de volledige campagnes en strategieën voor je advertenties maken, onderhouden, monitoren en optimaliseren. Dit doen we voor €650,- per maand.
*Wil je meer dan 10+ advertenties campagnes dan maken we eerst een inschatting voor het onderhoud*

Je hebt bij ROS Marketing al een website vanaf €1000,-. Dit is de startprijs. Het is afhankelijk van het aantal pagina's, content, huisstijl en of technische wijzigingen aanpassingen en wensen of dit bedrag kan oplopen. We gaan daarom altijd eerst in gesprek om de mogelijkheden, budget en opties te bespreken. We proberen dan een prijs te geven die aansluit bij je wensen en budget.

De hosting is afhankelijk van het aantal services en diensten die je afneemt.
 

De gemiddelde kosten voor online marketing bij ROS Marketing zijn: €1000,- p.m. Hiervoor worden je Facebook, Instagram en Google accounts onderhouden + voorzien leuke & interactieve content.
We hebben ook service pakketten, hiermee ga je zelf aan de slag met social media en helpen we je met de structuur, stappenplannen en gidsen.

Voor meer informatie bekijk onze
social media of social media uitbesteden pagina.

Staat je vraag er niet tussen?

Vul het onderstaande contactformulier in en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contactformulier

  • *
  • *
  • *