X

Het nieuwe Facebook - Persoonlijk profiel

Gemiddelde leestijd: 5 min | 28-03-2020 | ROS Consultancy

 

De nieuwe update voor Facebook is uit! Facebook heeft al eerder laten doorschemeren dat ze de lay-out graag wilde vernieuwen. ROS Consultancy neemt je mee in dit blog mee hoe je persoonlijke Facebookprofiel pagina er binnenkort uit ziet!

Blog over de nieuwe update van Facebook

 

 

 

#1 Hoe ziet mijn persoonlijke Facebookprofiel eruit?

We beginnen met het persoonlijke Facebookprofiel. Waar er bij de feed meerdere grotere veranderingen in lay-out en mogelijkheden zijn, zijn de veranderingen bij je persoonlijke profiel in mindere mate zichtbaar. 

We zien vooral dat Facebook je profiel gemakkelijker maakt. Er worden grotere knoppen gebruikt voor de opties: tijdlijn, info, vrienden, foto’s, archief etc. Je profielfoto staat vanaf heden in het midden van je profiel met hieronder de mogelijkheid om je biografie toe te voegen. Het profiel ziet er met deze veranderingen frisser uit.

De enige opvallende verandering hier is dat je vanaf nu gemakkelijker je eigen profiel als bezoeker kunt zien. Hiermee kan je bekijken of je de privacyinstellingen zoals je deze hebt ingesteld ook daadwerkelijk zo zijn als dat je wilt dat ze zijn ingesteld. We hebben deze optie voor je omcirkeld in de onderstaande afbeelding.

 

Wat betreft functionaliteiten, hier zitten de grote wijzigingen. Je kon vanuit je eigen Facebookprofiel al naar de feed, maar nu kun je ook rechtstreeks naar Facebook Watch, Marketplace, groepen en games. Het is duidelijk dat Facebook hier meer aandacht op wil richten.

 

Ook zien we dat de grote zoekbalk van Facebook verkleind is.

 

 

 

Snel en makkelijk naar je antwoord

We beginnen met een kort blog over je persoonlijke profiel bij Facebook. Wil je alle onderdelen van de nieuwe update lezen? Klik dan hieronder naar welke je op zoek bent.

Snel het antwoord op je vraag
Hoe ziet mijn persoonlijke Facebook profiel eruit?
Hoe ziet de Facebook feed eruit?
Dark mode Facebook
Hoe ziet het nieuwe Facebook Watch eruit?
Hoe ziet het nieuwe Facebook Marketplace eruit?
Hoe zien de nieuwe Facebook groepen eruit?
Hoe ziet het Facebook Gamen eruit?