Het nieuwe Facebook - Groepen

Gemiddelde leestijd: 5 min | 28-03-2020 | ROS Consultancy

 

De nieuwe update voor Facebook is eruit! Facebook heeft al eerder laten doorschemeren dat ze de lay-out graag wilde vernieuwen. ROS Consultancy neemt je mee in dit blog mee hoe je Facebook groepen er binnenkort uit ziet!

Blog over de nieuwe update van Facebook

 

 

 

#5 Facebookgroepen

Facebookgroepen zijn een geweldige manier om verbinding te maken met mensen die dezelfde interesses delen in bepaalde onderwerpen. Verhalen delen, advies en inspiratie opdoen zijn dan ook vaak de drie belangrijkste gebeurtenissen in groepen.

We zien dat Facebook een echte feed heeft aangebracht voor de groepen. Je kunt nu door de recente berichten van je verschillende groepen scrollen zonder daadwerkelijk naar de specifieke groep te gaan.

Wanneer je van de nieuwe versie naar de oude versie overschakelt, geeft deze hier een foutmelding dat deze pagina niet bestaat.
De link hiervoor is: www.facebook.com/groups/feed

Waar je bij de oude versie van Facebookgroepen direct ziet wat er gebeurt bij: voorgesteld voor jou, groepen van vrienden etc. Is dit bij de nieuwe versie net even anders. Wanneer je de groepenpagina opent verschijnt als eerste de feed. Vanuit hier heb je de mogelijkheid om te klikken naar ontdekken waar je de oude versie van de groepenpagina voor een deel terugziet.

We hebben dit voor je omcirkeld in onderstaande afbeelding (afbeelding 3).

 

 

 

 

Snel en makkelijk naar je antwoord

Dit is het vijfde blog over de nieuwe Facebook update. Wil je alle onderdelen van de nieuwe update lezen? Klik dan hieronder naar welke je op zoek bent.

 

Snel het antwoord op je vraag
Hoe ziet mijn persoonlijke Facebook profiel eruit?
Hoe ziet de Facebook feed eruit?
Dark mode Facebook
Hoe ziet het nieuwe Facebook Watch eruit?
Hoe ziet het nieuwe Facebook Marketplace eruit?
Hoe zien de nieuwe Facebook groepen eruit?
Hoe ziet het Facebook Gamen eruit?