X

Het nieuwe Facebook - Watch

Gemiddelde leestijd: 5 min | 28-03-2020 | ROS Consultancy

 

De nieuwe update voor Facebook is eruit! Facebook heeft al eerder laten doorschemeren dat ze de lay-out graag wilde vernieuwen. ROS Consultancy neemt je mee in dit blog mee hoe je Facebook Watch er binnenkort uit ziet!

Blog over de nieuwe update van Facebook

 

 

 

#3 Facebook Watch

Facebook Watch! De derde verandering die we bespreken is Facebook Watch, voor onze lezers die niet bekend zijn met deze dienst of er geen gebruik van maken, leggen we graag uit wat deze Facebook dienst inhoudt.

Facebook Watch is de ‘video on demand’ dienst van Facebook. Deze dienst combineert de geüploade video’s van gebruikers met premium content. Het geeft contentmakers de mogelijkheid om hun eigen korte/lange video’s te uploaden, maar het bevat ook komedie, drama en nieuwsprogramma's. De dienst is gratis!

Het enige wat je nodig hebt is, je raad het al.. een Facebook account.
Met Facebook Watch, gaat Facebook de strijd aan met grote platformen, zoals Youtube (van Google) en Netflix.

Veranderingen van de lay-out en functionaliteiten voor Facebook Watch zijn er nauwelijks. Wij vermoeden dat de grote veranderingen hiervoor nog gaan komen. Veranderingen van zowel de startpagina, series, live en de opgeslagen video’s. De update zoals deze wordt uitgevoerd in lay-out is dan ook de enige verandering die direct zichtbaar is.

 

 

 

Snel en makkelijk naar je antwoord

Dit is het derde blog over de nieuwe Facebook update. Wil je alle onderdelen van de nieuwe update lezen? Klik dan hieronder naar welke je op zoek bent.

 

Snel het antwoord op je vraag
Hoe ziet mijn persoonlijke Facebook profiel eruit?
Hoe ziet de Facebook feed eruit?
Dark mode Facebook
Hoe ziet het nieuwe Facebook Watch eruit?
Hoe ziet het nieuwe Facebook Marketplace eruit?
Hoe zien de nieuwe Facebook groepen eruit?
Hoe ziet het Facebook Gamen eruit?